My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi si emoje piersi nie specjalnei opdobaja bo bola, moze dlatego
. Czuej sie troche jak dojna krowa ;P.
Ja tam twierdze ze mam 75B ale dwie panie od sukni slubnej i moja siostra powiedzialy ze mam zle dobrany i napewno mam wiekszy. Tak ze nei wiem jaki mialam naprawde przed ciaza. -
Hahaha mama mi podeslala wlasnie :
Jesteście ze sobą od dawna?
Wasze Rodziny coraz częściej
wspominają o Ślubie,
wręcz naciskają na niego?
Jednak Wy nie jesteście przekonani do instytucji ślubu lub deklaracji do końca życia.
Jak w tej sytuacji zadowolić tu wszystkich?
Mamy dla Was rozwiązanie, które usatysfakcjonuje Was i Wasze Rodziny!
Zajmujemy się organizacją przedstawień ślubnych.
Aktorami jesteście Wy i nasza firma, a widownią goście weselni, którzy nigdy nie dowiedzą się o waszej mistyfikacji!
Na czym polega przedstawienie ślubne?
organizujemy dla Was ślub w plenerze (na specjalne zamówienia także w kościele)
profesjonalny aktor odgrywa rolę księdza bądź urzędnika (zależy od waszego wyboru czy będzie to ślub kościelny czy cywilny)
przygotowujemy wszystkie elementy scenografii włącznie z doskonałymi kopiami dokumentów (by nikt niczego w trakcie przedstawienia nie mógł się domyślić)
działamy jak prawdziwi konsultanci ślubni – zajmujemy się organizacją całej ceremonii, wesela, dekoracji itd.
Standardowa organizacja ślubu w plenerze to koszt ok. 6 tys. zł.
Ceny naszych usług:
dekoracja żywymi kwiatami miejsca ceremonii (ok. 1 000 zł)
wynajęcie kościoła (5 000 zł)
oprawa muzyczna (od 1200 zł do 3000 zł)
fikcyjni świadkowie ( ok. 300 zł)
Przerażają Was ceny przedstawienia ślubnego?
Ta inwestycja może się zwrócić, a nawet pozwoli Wam zarobić!
W jaki sposób?
Wszyscy goście przynoszą prezenty ślubne. Bardzo często są to wybrane przez Was i umieszczone na liście prezentów przedmioty lub po prostu pieniądze.
Gwarantujemy całkowitą dyskrecję, profesjonalne wykonanie i pomoc w każdym momencie.
http://www.favore.pl/140503_udawany-slub-przedstawienie-slubne.html -
Ja mam 75e ale nosze 80 bo nie lubie scisku. Bylam u brafiterki to mnie udusic chciala staniorem, ja polecam freye
i jesscze cos ale zapomnialam hmmm panashe ale nie na moje cycki akurat bo mam szeroki rozstaw.
Moje poki co nie rosna, tylko soe jakby wypelnily, bo po diecie schudly i byly jakby pustawe -
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:kciukam
A ja nie narzekam, były mniejsze było ok, teraz też nie ma co marudzić
Ja też już bym chciała wiedzieć...tak z ciekawości.
A teraz znów będę się stresować przed poniedziałkiem przed przeziernością karkową
ale zobaczysz wszystko będzie dobrze, fasolka jest zdrowa:)
wiem, ze chciałabyś wiedzieć...mnie się nie spieszyło z tą wiadomością, nawet żałowałam , że gin sam z siebie powiedział....chyba fajniej żyć w nieświadomości:)
Katja powodzonka:)Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:a widzisz to bardzo duży szczegół którego zapomniałaś dodać
ja jestem tą veną zachwycona, solidne mięciutkie miseczki i szersze ramiączka które się nie wżynająSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Hahaha mama mi podeslala wlasnie :
Jesteście ze sobą od dawna?
Wasze Rodziny coraz częściej
wspominają o Ślubie,
wręcz naciskają na niego?
Jednak Wy nie jesteście przekonani do instytucji ślubu lub deklaracji do końca życia.
Jak w tej sytuacji zadowolić tu wszystkich?
Mamy dla Was rozwiązanie, które usatysfakcjonuje Was i Wasze Rodziny!
Zajmujemy się organizacją przedstawień ślubnych.
Aktorami jesteście Wy i nasza firma, a widownią goście weselni, którzy nigdy nie dowiedzą się o waszej mistyfikacji!
Na czym polega przedstawienie ślubne?
organizujemy dla Was ślub w plenerze (na specjalne zamówienia także w kościele)
profesjonalny aktor odgrywa rolę księdza bądź urzędnika (zależy od waszego wyboru czy będzie to ślub kościelny czy cywilny)
przygotowujemy wszystkie elementy scenografii włącznie z doskonałymi kopiami dokumentów (by nikt niczego w trakcie przedstawienia nie mógł się domyślić)
działamy jak prawdziwi konsultanci ślubni – zajmujemy się organizacją całej ceremonii, wesela, dekoracji itd.
Standardowa organizacja ślubu w plenerze to koszt ok. 6 tys. zł.
Ceny naszych usług:
dekoracja żywymi kwiatami miejsca ceremonii (ok. 1 000 zł)
wynajęcie kościoła (5 000 zł)
oprawa muzyczna (od 1200 zł do 3000 zł)
fikcyjni świadkowie ( ok. 300 zł)
Przerażają Was ceny przedstawienia ślubnego?
Ta inwestycja może się zwrócić, a nawet pozwoli Wam zarobić!
W jaki sposób?
Wszyscy goście przynoszą prezenty ślubne. Bardzo często są to wybrane przez Was i umieszczone na liście prezentów przedmioty lub po prostu pieniądze.
Gwarantujemy całkowitą dyskrecję, profesjonalne wykonanie i pomoc w każdym momencie.
http://www.favore.pl/140503_udawany-slub-przedstawienie-slubne.html -
Malenq wrote:wiem, że będziesz się stresować, potem też stres nie minie...
ale zobaczysz wszystko będzie dobrze, fasolka jest zdrowa:)
wiem, ze chciałabyś wiedzieć...mnie się nie spieszyło z tą wiadomością, nawet żałowałam , że gin sam z siebie powiedział....chyba fajniej żyć w nieświadomości:)
Katja powodzonka:)
A chciałabym wiedzieć tak tylko z ciekawości a tak naprawdę wszystko mi jedno byle było zdrowe