My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Dzięki dziewczyny
. Młodemu na razie zmieniono antybiotyk na Zinnat. Zobaczymy... jak nie pomoże - pewnie pojedziemy na ten rentgen...
Biedroneczka83 wrote:kochana bedzie dobrze ja tez marze o tych łzach szczęscia w łazience po zobaczeniu II kresek
W pierwszej ciąży razem odbieraliśmy wynik bety (nie robiłam sikańca), więc w przychodni patrzyliśmy razem w ten papier jak sroka w gnat i nie wierzyliśmy.
W drugiej wypadłam z łazienki ze słowami "Kochanie, MAM RAKA!!!" (mój syn to zodiakalny Rak)
.
Psotka - olej lniany, ale tylko Budwigowy. Jest nieratyfikowany, z pierwszego tłoczenia i zachowuje wszystkie składniki, jakie powinien mieć, żeby faktycznie działać. Ma ogromną ilość OMEGA3, ale jest ważny tylko przez miesiąc od otwarcia. Reguluje pracę estrogenów
. Ma podobnej wielkości cząsteczki, które organizm traktuje jak estrogeny. Więc jak jest za mało to uzupełnia, jak za dużo to "ogłupia" - cząsteczki oleju są przez organizm wyłapywane jako prawdziwy estrogen, a ten prawdziwy jest "olewany" i wydalany. A jak cudnie działa na włosy i skórę! Ja miałam zniszczone makabrycznie i odkąd zaczęłam je olejować (na wzór kobiet Wschodu
) stały się przepiękne, jak z reklamy szamponu
.
Ślub też mam tylko cywilny. Nie będę z siebie idiotki robić. Do kościoła nie chodzę, z wiarą (w takiej formie jaką podaje kościół) mi nie po drodze, nie będę odstawiać szopki i krzywoprzysięgać przed ołtarzem (że choćby pił i bił, to "póki śmierć nas nie rozłączy") dla założenia białej sukienki
. Tym bardziej, że jest to obrządek ważny dla osób prawdziwie wierzących, czułabym jakbym sobie robiła jasełka z ich wiary. Dzieci też nie chrzciłam - same się ochrzczą, jak będą chciały.
Co do cycków - ja odziedziczyłam je po ojcu
. Nie urosły i pewnie nie urosną zbyt wielkie. B to max. Także po 3 ciąży przejdę tuning u chirurga - tu się wytnie, tam doklei
...
Malenq, Nieukowa, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska z tymi zebolami to szacun

mnie dziś szef na lody zabrał jaku mu powiedziałam ze znów jedna krecha, dobry z niego szef -kumpel a teraz siedzę u fryzjera i się odprężam.
Ja mam C jest ok zamiast cynku zmieniać chciałabym mieć piękne wcięcie w talii...Maniek

-
A ja od kiedy przytyłam mam D ale mało widoczne bo mi talii brakuje ostatnioMANIEK wrote:Anuska z tymi zebolami to szacun

mnie dziś szef na lody zabrał jaku mu powiedziałam ze znów jedna krecha, dobry z niego szef -kumpel a teraz siedzę u fryzjera i się odprężam.
Ja mam C jest ok zamiast cynku zmieniać chciałabym mieć piękne wcięcie w talii...
Zębole to dopiero początek i kanały są do przeżycia najbardziej się boję implantów
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:A ja od kiedy przytyłam mam D ale mało widoczne bo mi talii brakuje ostatnio
Zębole to dopiero początek i kanały są do przeżycia najbardziej się boję implantów 
A jak to jest Anuśka z implantami? Czy nie robi się RTG pół roku później, żeby sprawdzić czy wszystko się przyjęło jak należy? Żeby nie było, że w ciąży będziesz, bo z RTG nici
.
-
Hi hi no cóż najwyżej poczekammarnut wrote:A jak to jest Anuśka z implantami? Czy nie robi się RTG pół roku później, żeby sprawdzić czy wszystko się przyjęło jak należy? Żeby nie było, że w ciąży będziesz, bo z RTG nici
.
Mam nadzieję że wszystko będzie ok
marnut lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Już jestem
ja chętnie przyjmę nawet 3 rozmiary
a chodzić do dentysty uwielbiam!!!
Hejka
Z doskoku, bom w pracy, ale no musiałam zareagować... Katja Ty zboczeńcu!!!
Oczywiście nie chodzi mi o tekst o rozmiarach
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Anusia, a Ciebie to już nie wiem czy bardziej podziwiam, czy bardziej współczuję z tymi kanałami. Bo ciary mnie przeszły jak przeczytałam

Rozumiem, że te rozmiary o których piszecie to cycorów dotyczą... to ja mam C, nic cpecjalnego
Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że miałam teraz jeden z cięższych i bardziej stresujących tygodni w pracy z całej kilkuletniej kariery. Do tego stopnia, że mi chyba owulację zatrzymało... ale teraz to jest mi wszystko jedno
I LOVE WEEEEEEEKEND!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 15:23
Anastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnyA ja przepraszam że zapytam jak myślicie u mnie była już owulka z tego co wykres pokazuje? Bo wiecie wg mnie ja ciągle mam owulke :p tylko w ciążę zajść nie mogę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 15:29
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A ja przepraszam że zapytam jak myślicie u mnie była już owulka z tego co wykres pokazuje? Bo wiecie wg mnie ja ciągle mam owulke :p
Hmmmm.... myślę, że dziś powinna być, a jutro skok temperatury. Tym bardziej, że z notatek wynika, że zwykle miałaś później. Ale z drugiej strony to plamienie... Katjoszko, kibicuję twojej owulce
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...