My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zwarta, spakowana i czekam na W aż wóróci ze spotkania
Jeju jak ja się odhamie na tym wyjezdzieKrokodylica lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Zaciskam kciuki
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnymomo w gąszczu postów nie zauważyłam Twojego pytania - przepraszam...
JAk się czuję??? dziękuję że pytasz...
ogólnie ok.) jak nie boli głowa i ząb, to mam wrażenie, że mogę góry przenosić...mała coraz śmielej sobie poczyna w brzuchu i jej kuksańce i kopniaczki są już bardziej odczuwalne, a szczególnie w nocy....tylko jak małż jest obok, to ani hu hu, nic a nic nie chce kopać, jak zaczarowana siedzi cicho heheheh....
poza tym normalka: zgaga, bóle krzyża itp. i właśnie przez te ostatnie nici z drzemki, chyba dzisiaj "za bardzo" byłam aktywna, od rana na nogach - i już czuję, że popełniłam błąd - jeszcze się przyzwyczaić nie mogę do tego, że nie mogę tak "latać" i skakać przez cały dzień.....
mam nadzieję się dzisiaj wyspać, całe łóżko moje - małż na dokształcie więc, mogę się "po trulać" po łóżku....
BIedra:) więc do DZIEŁa:)
momo1009 lubi tę wiadomość
-
ale powiem wam jestem w szoku bo wczoraj to taki był cien kreski testowej i bałam sie ze owu nie bedzie tzn ze skoku LH nie bedzie a tu masz ci babo placek jest
mam nadzieje ze ze jajeczko strzeli pieknie bo tak mnie te jajniki bolą jak nigdy ale gin sie śmiał ze pare kuksańców usg pomoze mu peknąc hehehe
zgredka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:ale powiem wam jestem w szoku bo wczoraj to taki był cien kreski testowej i bałam sie ze owu nie bedzie tzn ze skoku LH nie bedzie a tu masz ci babo placek jest
mam nadzieje ze ze jajeczko strzeli pieknie bo tak mnie te jajniki bolą jak nigdy ale gin sie śmiał ze pare kuksańców usg pomoze mu peknąc hehehe
Będzie się działo
Będzie zabawa
Boli mnie twarz i głowa od tych zębówJadę na apapie bo jeśli jednak owu była to boję się brać cokolwiek mocniejszego
Wiecie że już tydzień nie palę
Jestem z siebie dumna
I coraz mniej mnie ciągnie
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeeee nadrobiłam Was
Konwalienka jeszcze ich nie przysłali to nie wiem czy pasują. Ale co to za wygrana za która muszę płacić.
Co do ślubu, my mieliśmy brać cywilny "tylko" a wzięliśmy 2 wyznaniowe. Śmieje się ze rozwodzić się też będę musiała 2 razy, więc mi się nie oplacaa na 10 rocznice wezmę jeszcze hinduski ślub.
Cycki mam duże. Rozmiar nie wiem jaki chyba Hnie, nie oddam. Może nie są piękne ale i tak nie oddam.
Anuśka wspolczuje leczenia
yyy co jeszcze miałam napisać?
Oooo właśnie, dziś test owu znowu wyszedł z jedną kreseczką, chyba jakieś popsute testy kupiłam, nawet cienia cienia nie ma.Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
zgredka wrote:choco czy dzwonili do Ciebie, bo taką kację miała koleżanka i potem jej wysyłali co miesiąc
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:no właśnie dokładnie to. Powiedziałam że nie chce, ale powiedzieli że nie będą wysyłać co miesiąc. Ehhhh chyba się wkopalam. Muszę poszukać na necie info gdzie i co wysłać żeby nie słali. Ale skąd mieli moje imię, nazwisko, adres i nr telefonu? Podobno brałam udział w konkursie rok temu. No coś kojarzę ale na pewno nie dawałam adresu i telefonu, co najwyżej adres e-mail.
wiec wyslalam pisemnie za potwierdzeniem odbior
odtazd mam spokoj -
a co do danych.. to jak gdzies podpisalas ze wyrazasz zgode na przetwarzenie danyh to maja wszytsko adres tel