X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo,
    ja już po robocie, obiedzie i wstępnym odkurzaniu i myciu podłóg, dziś do porządku doprowadzę kuchnię i łazienkę..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zwarta, spakowana i czekam na W aż wóróci ze spotkania :)
    Jeju jak ja się odhamie na tym wyjezdzie :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pozytywny testowu i jajniki mnie naparzaja tak mocno jak nigdy aaa oby sie udało :)

Lena83, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciskam kciuki

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 12 września 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiec dzis jutro i niedziela musi byc bzykanie

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo w gąszczu postów nie zauważyłam Twojego pytania - przepraszam...

JAk się czuję??? dziękuję że pytasz...
    ogólnie ok.) jak nie boli głowa i ząb, to mam wrażenie, że mogę góry przenosić...mała coraz śmielej sobie poczyna w brzuchu i jej kuksańce i kopniaczki są już bardziej odczuwalne, a szczególnie w nocy....tylko jak małż jest obok, to ani hu hu, nic a nic nie chce kopać, jak zaczarowana siedzi cicho heheheh....
    poza tym normalka: zgaga, bóle krzyża itp. i właśnie przez te ostatnie nici z drzemki, chyba dzisiaj "za bardzo" byłam aktywna, od rana na nogach - i już czuję, że popełniłam błąd - jeszcze się przyzwyczaić nie mogę do tego, że nie mogę tak "latać" i skakać przez cały dzień.....
    mam nadzieję się dzisiaj wyspać, całe łóżko moje - małż na dokształcie więc, mogę się "po trulać" po łóżku....:)

BIedra:) więc do DZIEŁa:)

momo1009 lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 września 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale powiem wam jestem w szoku bo wczoraj to taki był cien kreski testowej i bałam sie ze owu nie bedzie tzn ze skoku LH nie bedzie a tu masz ci babo placek jest :) mam nadzieje ze ze jajeczko strzeli pieknie bo tak mnie te jajniki bolą jak nigdy ale gin sie śmiał ze pare kuksańców usg pomoze mu peknąc hehehe

zgredka, Katjaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIedro, trzymam kciuki, ja miałam iść na delikatny fitnesik, ale nie mam siły po sprzątaniu poza tym dopadła mnie zgaga
    pójdę z piesem na dłuższy spacer

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ale powiem wam jestem w szoku bo wczoraj to taki był cien kreski testowej i bałam sie ze owu nie bedzie tzn ze skoku LH nie bedzie a tu masz ci babo placek jest :) mam nadzieje ze ze jajeczko strzeli pieknie bo tak mnie te jajniki bolą jak nigdy ale gin sie śmiał ze pare kuksańców usg pomoze mu peknąc hehehe
    No Kochana do roboty :) Będzie się działo :) Będzie zabawa :)

Boli mnie twarz i głowa od tych zębów :) Jadę na apapie bo jeśli jednak owu była to boję się brać cokolwiek mocniejszego :) Wiecie że już tydzień nie palę :D Jestem z siebie dumna :) I coraz mniej mnie ciągnie :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja mam znów jakiejś plamienie (śluz z nitkami krwi) i nie wiem co się dzieje bo miałam tak niedawno przecież i myślałam że to owulka i co teraz znów... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:23

• choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ty Biedronka ale to 150 zł kosztuje cyckonosz? To z veny są po 70 zł powiedzmy
    ja dziś wygrałam majtki za które muszę zapłacić 20 zł. :/
    Muszę wymyślić jak odkręcić tą wygraną.

**********************Gang 18+***********************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, nadal nie rozumiem po co się zwalniać.. możesz sie przeprowadzić "na próbę" :)

choco a nie pasują już majteczki? :P

choco lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole zostawic was na 7 h i 11 str nastuksly :-D
    Pozdrawiam juz z Poznania :-D

Katjaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    a ja pozytywny testowu i jajniki mnie naparzaja tak mocno jak nigdy aaa oby sie udało :)
    TRZYMAM kciuki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedrona do dziela kropeczki biedronki maja to dajeszzzz czadu mala :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    ja dziś wygrałam majtki za które muszę zapłacić 20 zł. :/
    Muszę wymyślić jak odkręcić tą wygraną.

choco czy dzwonili do Ciebie, bo taką kację miała koleżanka i potem jej wysyłali co miesiąc

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

jeeee nadrobiłam Was :-D
    Konwalienka jeszcze ich nie przysłali to nie wiem czy pasują. Ale co to za wygrana za która muszę płacić.
    Co do ślubu, my mieliśmy brać cywilny "tylko" a wzięliśmy 2 wyznaniowe. Śmieje się ze rozwodzić się też będę musiała 2 razy, więc mi się nie oplaca :-) a na 10 rocznice wezmę jeszcze hinduski ślub.
    Cycki mam duże. Rozmiar nie wiem jaki chyba H :-D nie, nie oddam. Może nie są piękne ale i tak nie oddam.
    Anuśka wspolczuje leczenia :/
    yyy co jeszcze miałam napisać?
    Oooo właśnie, dziś test owu znowu wyszedł z jedną kreseczką, chyba jakieś popsute testy kupiłam, nawet cienia cienia nie ma.

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    choco czy dzwonili do Ciebie, bo taką kację miała koleżanka i potem jej wysyłali co miesiąc
    no właśnie dokładnie to. Powiedziałam że nie chce, ale powiedzieli że nie będą wysyłać co miesiąc. Ehhhh chyba się wkopalam. Muszę poszukać na necie info gdzie i co wysłać żeby nie słali. Ale skąd mieli moje imię, nazwisko, adres i nr telefonu? Podobno brałam udział w konkursie rok temu. No coś kojarzę ale na pewno nie dawałam adresu i telefonu, co najwyżej adres e-mail.

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    no właśnie dokładnie to. Powiedziałam że nie chce, ale powiedzieli że nie będą wysyłać co miesiąc. Ehhhh chyba się wkopalam. Muszę poszukać na necie info gdzie i co wysłać żeby nie słali. Ale skąd mieli moje imię, nazwisko, adres i nr telefonu? Podobno brałam udział w konkursie rok temu. No coś kojarzę ale na pewno nie dawałam adresu i telefonu, co najwyżej adres e-mail.
    Choc ja kiedys tak mialamprzychodzilo mi co rusz w koncu sie wkuzylam wyslalam pisnmna rezygnacje b tel rezygnowalam i zawsze do nich nie docieralo :P
    wiec wyslalam pisemnie za potwierdzeniem odbior :D
    odtazd mam spokoj ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do danych.. to jak gdzies podpisalas ze wyrazasz zgode na przetwarzenie danyh to maja wszytsko adres tel :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1994 1995 1996 1997 1998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ