X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut....chyba faktycznie zmiana fal mózgowych następuje....bo takich snów realnych to ja nigdy nie miałam......

zdrówka dla synka....

Groszku :-/ nio chyba ta kula byłaby bardziej przydatna:)

hej hej Katja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 07:18

Katjaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha szklna kula - dobre :) Chyba faktycznie zakupię :) Ale w sumie to dobrze, że nic nie wyjdzie w tym cyklu bo będę miała w przyszłym tyg tomografię i kilka RTG zębów, więc zajdę za miesiąc jak już wszystkie ząbki będą mega zdrowe :)
    A więc te sny to wina mózgojada ;D
    Marnut mam nadzieję że synkowi się poprawi. Najważniejsze, że się nie pogarsza. Może nie trzeba będzie do szpitala jechać.
    Katja a jak Twoje zdróweczko? Wyleczona jesteś już? Bo Ty chyba jakieś polipy paskudne miałaś... Dobrze pamiętam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malenq, Anuska! :*
    Anuska nie polipy tylko miesniaki i owszem znów udało się zasuszyc je lekarstwami bo były bardzo małe i lekarz był sam w szoku ze tak szybko ich nie ma... Już jest ok i mam nadzieję że nie wrócą...

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, dołączam do tych niewyspanych..mężu dojechał w nocy i nie dość, że się nie wyspałam, bo trochę sobie odświeżaliśmy anatomię :P to jeszcze w trójkę na łóżku, to słabo..ja w srodku, bo P boi się o kopniaki Tymka, a on tylko jego kopie :) już mu zapowiedziałam dziś poważną rozmowę.. skruszony jest, jak dalej będzie - zobaczymy

Anuśka faktycznie Twój wykres to jakiś.. dziwny..

nieukowa - tulę

marmut a używasz fridy? to dla mnie jeden z najlepszych wynalazków na ziemi.. szybko pomaga odciagnąć katar.. do nosa mucofluid nam pomagał

Kropka - wypoczywajcie i korzystajcie!

Katja, Malenq i reszta owulantek i brzuchatek - witajcie i miłego dnia!

Katjaa, Nieukowa, Kropka_1 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Malenq, Anuska! :*
    Anuska nie polipy tylko miesniaki i owszem znów udało się zasuszyc je lekarstwami bo były bardzo małe i lekarz był sam w szoku ze tak szybko ich nie ma... Już jest ok i mam nadzieję że nie wrócą...
    No to super :) Oby już nie wróciły :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, wałkiem go po plecach i patelnią przez łeb ;D Niech się ogarnie :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho,
    mnie mój obudził po 6:30, bo pilnie potrzebował kogoś z samochodem w wawie, żeby mu coś przewiózł..
    oczywiście nikt o tej porze nie odebrał (nadal nie odbierają) i sprawa nagle przestała być pilną, a już sugerował, że może ja bym mogła..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Hej ho,
    mnie mój obudził po 6:30, bo pilnie potrzebował kogoś z samochodem w wawie, żeby mu coś przewiózł..
    oczywiście nikt o tej porze nie odebrał (nadal nie odbierają) i sprawa nagle przestała być pilną, a już sugerował, że może ja bym mogła..
    No o 6:30 w sobotę??? Toż to zbrodnia ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Hej ho,

:-/ buuuuu

• zgredka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby nie spałam już
    a i tak nic jeszcze nie załatwiłam, bo albo śpią albo ich nie ma akuratnie w wawie ;/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek :-)
    U mnie piękne słoneczko dziś świeci, życzę wam na dzisiejszy dzień też takiego słoneczka i biegnę na śniadanko bo po tak intensywnej nocy to glodna jestem jak wilk.

Anuśka lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmut, jak orzespal cala noc to dziala :) za kilka dni bedzie duzo lepiej.

My naszym chlopcom od urodzenia podajemy tran, a od roku tez miod badz miod manuka i jest lepiej. Oprocz grypy zoladkowej czy drobnych przeziebien nie choruja ;)

Milego dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka to zazdroszczę.. mój Tymek je: tran, aloes, pyłek pszczeli, doraźnie sok malinowy, sosnowy (swojej roboty) ale to nie pomaga.. i tak łapie infekcje od października/listopada do kwietnia..ale on też alergik, więc nie do końca wiemy z czym walczymy..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Marmut, jak orzespal cala noc to dziala :) za kilka dni bedzie duzo lepiej.

My naszym chlopcom od urodzenia podajemy tran, a od roku tez miod badz miod manuka i jest lepiej. Oprocz grypy zoladkowej czy drobnych przeziebien nie choruja ;)

Milego dnia
    Ja mojej Zuzi też daję tran a miód lipowy tak uwielbia, że je prawie codziennie i prawie wcale nie choruje, a zanim zaczęła to non stop miała jakieś gardłowe infekcje :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    beszka to zazdroszczę.. mój Tymek je: tran, aloes, pyłek pszczeli, doraźnie sok malinowy, sosnowy (swojej roboty) ale to nie pomaga.. i tak łapie infekcje od października/listopada do kwietnia..ale on też alergik, więc nie do końca wiemy z czym walczymy..
    A robiliście mu próbę żeby poznać na co ma alergię? Mojej sąsiadki syn był uczulony chyba na wszystko i po próbach i odpowiednim odczulaniu została mu tylko alergia na kurz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dzionka:) jadę właśnie do pracy. U nas słoneczko pięknie grzeje:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uda się :) wrote:
    Miłego dzionka:) jadę właśnie do pracy. U nas słoneczko pięknie grzeje:)
    Miłego również :) U mnie na szczęście też dzisiaj ładna pogoda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie miód manuka wyleczył helicobactera.....kilka podejść anybiotykoterapii nic nie dało....ja jak "wyżarłam" słoiczek tego miodu, to sama gastroenterolog była zaskoczona....heheheheh
    ja jak piłam tran+czosnek w kapsułkach, nie było mowy o przeziębieniu itp....

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, no miał.. teraz mamy drugie podejście, we wrześniu.. na I badaniu wyszły brzozy, dąb..ale on mały jeszcze jest..za mały na odczulanie ;/ poki co ratujemy się lekami przeciwalergicznymi i inhalacjami, zresztą ma też dziecięcą astmę :(
    miód też daję małemu, nie może cytrusów, bo uczulony, więc wystrzegamy się wit. C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 09:47

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    mnie miód manuka wyleczył helicobactera.....kilka podejść anybiotykoterapii nic nie dało....ja jak "wyżarłam" słoiczek tego miodu, to sama gastroenterolog była zaskoczona....heheheheh
    ja jak piłam tran+czosnek w kapsułkach, nie było mowy o przeziębieniu itp....
    Natura jest lepsza niż te wszystkie medykamenty :D

‹‹ 1996 1997 1998 1999 2000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ