My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Anuśka, no miał.. teraz mamy drugie podejście, we wrześniu.. na I badaniu wyszły brzozy, dąb..ale on mały jeszcze jest..za mały na odczulanie ;/ poki co ratujemy się lekami przeciwalergicznymi i inhalacjami, zresztą ma też dziecięcą astmę
miód też daję małemu, nie może cytrusów, bo uczulony, więc wystrzegamy się wit. CSąsiadki syn dopiero w wieku 8lat zakończył odczulanie
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Natura jest lepsza niż te wszystkie medykamenty
słoneczko wysoko na niebie, trzeba się ruszyć na ogródek hehehehehe:)
buziolki i do później:)Anuśka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nieukowa dzięki że pytasz, ciężko stwierdzić jak to jest skoro od 1,5 miesiąca ciągle wymiotuję.
Ale ogólnie jest lepiej niż było we wtorek, to na pewno. Na początku schudłam 2 kilo i na razie tak się waga trzyma.
Po porodzie zamiast narzekać na bezsenne noce Ty się będziesz cieszyć że wymioty się skończyły
-
Siemanko dziewczyny po całej nocy tańców klubowych dziś odpadają mi nogi za to złych emocji się pozbylam @ wciąż nie ma
..jesssssu
Milusiego weekendu. A za choraczkow trzymam kciuki za zdrówko... Jej zamian wszystko przeczytałam to już zapomniałam do kogo co miało być pfff ooo Anuska super ze te papierochy rzucasz tak trzymaj -dzielna dziewczynka
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
bry u mnie potworny ból jajcorów od wczoraj nigdy takiego przy owu ie miałam sluzu cała masa test dzis od razu pozytywny wiec dzis powtórrzymy
mała ma rotawirusa teraz spi
ja byłam na targu biore sie za sosy na zime i pizze na obiad
całuje mocno -
aaa kolejna przesyłka z Luteiną dotarła
Kobietki które ją biorą, kiedy mam zacząć po owulacji czy jak pozytywny test wyjdzie?
mam tabletki dopochwowe, część 50 i część 100 jaką dawkę i ile razy dziennie mam zacząć brac? i lepiej rano czy na noc? -
No to Biedronka do dziela!
Anuska super ze faje rzucasz! Tylko do tego nei wracaj!!! Za jakis czas zaczniesz nawet myslec ze kobieta z papierochem wyglada okropnie i ze w sumie malo osob pali.
A mnie meczy wieczny glod. No ciagle bym cos jadla a jak mnie zacznie ssac to poprostu lzy w oczach. Moj maz juz marudzi ze sie roztyje jak tak dalej pojdzie.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
jejkuuuu a mnie taka sennosc ogarnela, ze chyba zaraz rzuce sprzatanie i pojde w kimono... jeszcze na 17:00 mamy byc na urodzinach chrzesnicy R a ja juz czuje ze dlugo nie posiedze, zieeeewwwwwww
-
PsotkaKotka wrote:No to Biedronka do dziela!
Anuska super ze faje rzucasz! Tylko do tego nei wracaj!!! Za jakis czas zaczniesz nawet myslec ze kobieta z papierochem wyglada okropnie i ze w sumie malo osob pali.
A mnie meczy wieczny glod. No ciagle bym cos jadla a jak mnie zacznie ssac to poprostu lzy w oczach. Moj maz juz marudzi ze sie roztyje jak tak dalej pojdzie.
psotka jedz jedz, byleś tylko potem miała motywacje do schudnięcia, ja sama nie wiem czy będę miała siły na dietę, więc wolę być ostrożna
właśnie robię zupę z soczewicy.. -
Bry
Kroko to może marne pocieszenie, ale pewnie nie cała ciąża tak będzie wyglądać . Trzymaj się Kochana
Byłam dziś rano na badaniach, jak ja nie lubię pobierania krwiKatjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...