X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco koleżanka miała tak samo, od razu jej chłopak (adwokat) wysmarował do nich pismo, bo oni tam dadzą Ci regulamin
    najlepiej od razu napisz pismo, odsyłając gacie, że nie chcesz nic więcej, że nie wyrażałaś zgody na dosyłanie.

a swoją drogą te gacie jej miały być warte 5 000 zł, a były jakimś ohydztwem z chin

Ania_84 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje maja być za tylko 80 zł. Ale Włoskie :-D jak tylko przyjdą gatki to właśnie odeśle razem z rezygnacją.

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie mi tak podpowiedial kurier zebym nie odbierala paczki tylko odeslala :)

choco lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, dobrze Ania prawi, w ogóle nie odbierać

Ania_84, choco lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, czyli ostrzegę domowników żeby nie odbierali nic do mnie.
    Dzięki za rady. Niby człowiekowi się wydaje że inteligentny, a później daje się nabrać na jakieś gacie.
    Ale pytam gościa, ile trzeba zapłacić za tą wygraną, a on że no tylko 19 zł bo to koszt przesyłki z Włoch, a później jak zaczął nawijać, to ledwo wyłapałam te co miesięczne dostawy.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    waham się tylko czy nie lepiej odebrać, żeby zobaczyć ten regulamin i wtedy odesłać, ale nie wiem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm poszukam info w necie o tej firmie. Teraz lece męża budzić na miły piątkowy wieczorek :-)

• smarta Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u mnie test owu nadal bladziutki, mam nadzieje że mimo mojego pco jednak będzie jutro gruba krecha. Powiem wam że chyba juz wole czekać na @ niż na owulkę.

Krokodylica lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta jutro pewnie wyjdzie tlusciutka druga kreseczka na owulkę.
    Dobranoc Anastazjaa :-D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ide w kime, powinnam kolo lozka cos do jedzenia polozyc ale sie nie chce jak mnie obudzi po 4 to polize do kuchni

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta, mam to samo. Przynajmniej juz po owu wiesz, ze nic wiecej nie poradzisz i po prostu czekasz...

W ogole jakas znieczulica mnie bierze. Chyba za kilka miesiecy przestane sie starac, bo to mnie na psychike za bardzo siada. Szkoda ze nie mozna przestac widziec wozkow i brzuchow, to by ulatwilo sprawe... i jeszcze te moje znajome matki polki, ech ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 21:27

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, w środku nocy pozdrawiam Was z okolic Poznania :) tu nas rzuciło na weekend ;)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie sie z Wielkopolski dzis zmywam :) jade odwiedzic tesciow na Slasku.
    Maz do nich wpada prosto z delegacji a ja dzis dojezdzam...
    Chociaz pobudka w sobote o 5;00 to nieporozumienie, ale czegoz sie nie robi, zeby zdazyc na obiadek u tesciowej :/

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski
    Kropka Poznań bardzo ładny... Warto pozwiedzać :)
    Nieukowa faktycznie pobudka o 5rano to masakra - powiedziała Anuśka, która wstała o 6 mimo iż nie musiała ;D Kurczę pomiary zapisane, to chyba pójdę jeszcze spać :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta świnia OF przesunął mi owulkę :/ I mimo iż czas współżycia ze słabego zamienił się na bardzo dobry, to mój cykl teraz trwa 41dni... No porażka jakaś. Miało mi się to wszystko po dupku wyregulować a jak na razie to się raczej rozregulowało :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.....

i się nie wyspałam, mimo, że plana miałam się wyspać, bo sama, bo całe łóżko moje...a tu WIELKIE G......
    przez całą noc budziłam się średnio co 1,5h, z jakieś głupie sny nawiedzały aż do 6stej....do tego ten mężczyzna (co mi się śnił) pojawił się w kilku odrębnych snach, a ja tak za nim tęskniłam....buuuuuuuuuuuuu co za noc!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a do tego zgaga....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    i szyja boli....

Groszku patrzyłam, patrzyłam na Twój wykres......i .......... zgłupiałam :-/ boszzzzz nawet nie wiem co napisać :-/

NIeukowa smacznego obiadu u teściowej:)
    Kropku Poznań powiadasz??? a nasza Ania84 chyba też tam wylądowała????

Miłego dzionka

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień dobry.....

i się nie wyspałam, mimo, że plana miałam się wyspać, bo sama, bo całe łóżko moje...a tu WIELKIE G......
    przez całą noc budziłam się średnio co 1,5h, z jakieś głupie sny nawiedzały aż do 6stej....do tego ten mężczyzna (co mi się śnił) pojawił się w kilku odrębnych snach, a ja tak za nim tęskniłam....buuuuuuuuuuuuu co za noc!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a do tego zgaga....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    i szyja boli....

Groszku patrzyłam, patrzyłam na Twój wykres......i .......... zgłupiałam :-/ boszzzzz nawet nie wiem co napisać :-/

NIeukowa smacznego obiadu u teściowej:)
    Kropku Poznań powiadasz??? a nasza Ania84 chyba też tam wylądowała????

Miłego dzionka
    Oj bidulko współczuję niewyspania :( A swoją drogą to cały czas mnie zastanawia skąd w ciąży biorą się te dziwne sny... Też pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tak beznadziejne i tak realistyczne sny, że jak się budziłam to nie byłam pewna czy to na pewno tylko sen...
    Na mój wykres to szkoda patrzeć... Dzisiaj biorę ostatniego dupka i niech się już ten cykl skończy bo to jakaś porażka... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Anuśka wrote:
    Oj bidulko współczuję niewyspania :( A swoją drogą to cały czas mnie zastanawia skąd w ciąży biorą się te dziwne sny... Też pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tak beznadziejne i tak realistyczne sny, że jak się budziłam to nie byłam pewna czy to na pewno tylko sen...
    Na mój wykres to szkoda patrzeć... Dzisiaj biorę ostatniego dupka i niech się już ten cykl skończy bo to jakaś porażka... :/

Hormony zmieniają częstotliwość fal mózgowych ;). Czy, jak to określa moja przyjaciółka - zarażamy się mózgojadem ;).

Anuśka, zerknęłam na Twój wykres. I tak mi się nasunęło - a weź Ty kup (zamiast testów owulacyjnych) szklaną kulę, co? Będzie chyba bardziej skuteczna.

U mnie synek przespał noc (i ja też, oł jeee!!), ale oprócz tego nie widzę poprawy. Katar spory, suchy kaszel się utrzymuje. Czekam. Ponoć antybiotykowi trzeba dać 4 dni, żeby móc określić czy działa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane! :*
    Mi w końcu tempka raczyła skoczyć :) idę Was poczytać...

‹‹ 1995 1996 1997 1998 1999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ