My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tahlia wrote:dziewczyny czy wam tez tak nudno bo mi strasznie nic nie moge i sie chyba totalnie rozleniwie
-
Ja tez z mojego G chetnie oddam. Nie napisze w dobre ręce bo jeszcze by sie faceci zgłaszać zaczęli
zgredka, Malenq, Blondik, Anastazjaaa, Katjaa, Krokodylica, choco lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Do mnie przybywa jutro kuzynka, wiec musze posprzatac w domu to jest co robic
Ostatnio tak sobie siedze i mysle czy u mnje w domu jest czysto (NIE!) i ze chcialabym moc tak pomyslec, zeby bylo tal czysto, co by z podlogo mozna jesc, a u mnie nawet ze stolika sie nie da, wiec dzis dom albo przynajmniej jedno dwa pomieszczenia doprowadze do blysku, wysprzatam wszystko od a do z, tak jakbym miala goscic perfekcyjna.. -
Anastazjaaa wrote:a u mnie sterta prasowania czeka a weny brak
ale mam plan dziś to zrobić
jutro Tiago ma drugą lekcję kursu pływackiego - godzina siedzenia w parnym śmierdzącym chlorem pomieszczeniu bleee
Ja będę miała maraton prania i prasowania w sobotę jak mój ciuchy z całego tygodnia zwiezieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredko ja też dziś sprzątam hehehe, korzystam bo małża na weekend nie będzie, to mi nikt nie na brudzi hehehe....a tak poważnie jutro moja sis przyjeżdża to wolałabym spędzić dzionek w lesie, lub na słoneczku niż przy sprzątaniu....ale szczerze to już mi krzyż boli (normalnie za szybko się teraz męczę).....jeszcze zostało umyć podłogi...
Justta oj nie da rady chyba nadgonić....hehee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny