My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Anuska masz w tym cyklu misje, zeby zdac test jako pierwsza na liscie a my od ciebie ściągniemy
No właśnie tak jakoś w związku z tą tomografią i RTG i masą znieczuleń w leczeniu kanałowym i implantami to chyba dla odmiany nie chcę zdać tego testu w tym cykluNa szczęście wykres wskazuje na totalny brak przygotowania do testu więc chyba nie muszę się stresować
-
Lili83 wrote:
Anuśka biedna ty z tymi ząbkami:(Hollywood smile normalnie będzie
Malenq, Lili83, Lena83 lubią tę wiadomość
-
mallinka wrote:Dziewczyny właśnie wróciłam z laboratorium z wynikami moje TSH wynosi 3,12 a wiem że to stanowczo za dużo!
Boje się jak długo będzie trwało leczenie? i czy jestem w stanie zajść w ciąże przy takim wyniku???????mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku żyjesz???? jejku to jak tam to leczenie zębolów????
mallinka 3,12 to fakt, że dużo, ale moja endo miała zdanie, że do 2,5 jest ok, a ŚWIAT panikuje i jakieś normy do 1 wyznacza, więc idąc tym tropem, masz podwyższone, da się zbić, dobra dawka leku i poleci w dół......
ja po krótkiej drzemce, przeczytałam dzisiaj "Uspokajanie dziecka" Sparrowa i powiem WAm, że nic tam nie ma czego bym nie słyszała od mamy, sióstr itp. znana prawda, że obserwacja dziecka i czas nauczy NAS (rodziców) rozpoznawać potrzeby maleństwa....
ale książkę czyta się przyjemnie....
przede mną na jutro o karmieniu piersią
ot lubię książki.....
mallinka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Tamka: znaczy bedzie chlopak
Mi tez wlosy wypadaja i nie wiem czy nie zrobic radykalnego ciecia na krotko..
Ja dzis odbieram nadgodziny wiec dzien wolny. Dzis wykreslilam kuzynke ze swojego kredytu hipotecznego i jestem wolna. Znaczy placic jeszcze z 26 lat bede
Nie no właśnie dziewczynka bo mamusi urodę odbieraMalenq lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
jeje nadrobiła was
ja ide jutro się nakłuć zeby sprawdzić tsh i prolaktyne i parę jeszcze innych hormonów także proszę trzymać kciuki:)
Widzę że większość zacznie testowanie w podobnym czasie, niestety ja gdzieś na szarym końcu bo jeszcze u mnie trwa @.....więc czekam pracuje czytam was i jakoś dzieki temu wytrwam
Anuśka ja to Cie podziwiam z tymi zębami..
Mi się podoba bardzo imię Aleksander albo Jan lub Kajetan:)
a dziewczyńskie to Maja:)
Maniek