My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na TLC zawsze ogladam In vitro , orz In vitro 9 miesiecy pozniej .. takie juz mam zboczenie zeby zabczyc co nas czeka
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:
wg mnie najbardziej pozytywne beda te co sa dwa w jednym dniu -
a ja w ramach leczenia bzika ciazowego kupilam ksiazke o Debskich "bez znieczulenia- jak powstaje czlowiek", mega fajne ale i troche straszne jak opisuja powiklania ciazowe.
Anuska masz w tym cyklu misje, zeby zdac test jako pierwsza na liscie a my od ciebie ściągniemy
a tak w ogole to jak wy czujecie ten jajnik? ja ani razu nie czulam owu, moze po prostu nie mam jajnikow?Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
a potraficie mi wytłumaczyć dlaczego OF mi wyznaczył owu na 12 września jak ja wczoraj dopiero robiłam test i był mega mocny?
Jak wpisałam te dwa dni temperatury, które brakują podobne do piatowej to coś mnie jakims komunikatem postraszył OF że nie jest w stanie wyznaczyć owu....
Ja tego nie rozumiem. Na bank owu w piatek nie było...Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
ja mam mocne kłucia.. plus do tego jakbym miala pilke w jednym miescu a poozniej czuje sie w tym miejscu wzdeta i czuje takie pikanie
jakby mi cos pulsowalo
-
Nieukowa wrote:
a tak w ogole to jak wy czujecie ten jajnik? ja ani razu nie czulam owu, moze po prostu nie mam jajnikow?
ja czuję mocne ciągnięcie trochę wyżej niż w pachwinie, o ile dobrze orientuję się gdzie ona jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 16:14
-
Lena83 wrote:Dziewczyny,
a potraficie mi wytłumaczyć dlaczego OF mi wyznaczył owu na 12 września jak ja wczoraj dopiero robiłam test i był mega mocny?
Jak wpisałam te dwa dni temperatury, które brakują podobne do piatowej to coś mnie jakims komunikatem postraszył OF że nie jest w stanie wyznaczyć owu....
Ja tego nie rozumiem. Na bank owu w piatek nie było... -
Lena83 wrote:Dziewczyny,
Ja tego nie rozumiem. Na bank owu w piatek nie było... -
Anastazjaaa wrote:też obstawiam 18 dc
O matko !!!
Ja to jednak cienias jestem z zapistwaniem i obserwacją ....
18 albo 19 wg mnie.
Biedronka co Ty masz za testy? To te słynne z Allegro?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania_84 wrote:ja na TLC zawsze ogladam In vitro , orz In vitro 9 miesiecy pozniej .. takie juz mam zboczenie zeby zabczyc co nas czeka