My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey dziewczyny ja też jestem po 30 dokładnie 32 lata i po raz pierwszy staram się z mężem o maleństwo i dopiero uczę się tego wszystkiego i mam nadzieję że mi pomożecie w pewnych kwestiach dodam że to jest mój pierwszy cykl i jestem po tabletkach antykoncepcyjnych musiałam brać bo mam cysty ostatnio znikły ale nie wiem co to będzie po odstawieniu tabletek mam pytanie warto robić testy owulacyjne czy lepiej słuchać własnego ciała choć teraz jest to trudne bo po tab jestem rozregulowana spójrzcie na mój wykres proszę*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
heya, ale temat.faktycznie rzeka
hihi..
ja juz jedna nogą w łóżku
obiad na jutro naszykowany, owsianka zalana, rzeczy przygotowane..
a i chwalę się, że w czwartek i piątek mam wolne - hura!
dobrej nocy kochane
ps. witam nową koleżankę -
choco wrote:Hmmm Anuśka gratulować czy nie? To może jak jest okazja to życzenia złożę
życzę ci żeby to był ostatni miesiąc starań
A tak poważnie to smutno miNiby dobrze, że te tomografie i RTG zdążę porobić ale i tak smutno
Tak bym już chciała... Ehhhh....
choco lubi tę wiadomość
-
Witam nową koleżankę, jak dla mnie twój wykres całkiem ok, przynajmniej masz 2 fazy temperatur, nie to co u mnie. ;( ja chyba właśnie zakończyłam czas ewentualnie płodny (byłby gdyby była owulka) bo szyjka się zamknęła. Od jutra zaczynam z luteiną. I za 14 dni albo @ albo test jeśli zdarzy się cud. Dobranoc dziewczynki i do jutra
******************************GANG18+***************************** -
Wczoraj nie zajrzałam, chyba, już sama nie wiem, chyba, że z rana na momencik. Miałam wczoraj baaardzo pracowity dzień w ogrodzie u siebie, wizytę u lekarza, bo po tym chorernym antybiotyku śluz się zmienił i jest pachnąco mleczny ale coś tam lekko swędziało, wolałam się zabezpieczyć. Wiadomo jak to po antybiotykach może być.
Kochane moje dziewczynki więc dziś mamy u siebie ognisko klasowe i trzeba było zrobić porządki w ogrodzie. Udało mi się zmobilizować syna do pomocy na części z warzywami też :-)Najważniejsze, że wczoraj była i dzisiaj też jest motywacja, bo jakoś się na jesień prawie już mniej chce sprzątać bałagan na zewnątrz
Dziś kończymy sprzątanie i ogarniamy całą organizację imprezy.
Wzięłam wczoraj dawkę clotrimazolu na noc ale właśnie sobie dokładnie przypomniałam dlaczego nie znoszę środków dowciapnych. No cóż trzeba się przemęczyć. Ale powiem tak, że chyba biorę niepotrzebnie, no ale z drugiej strony wybiję wszystkie bakteryjce i fungolce i jak wezmę lactovaginal, to wszystko wróci do normy.
Ciekawe czy lactovaginal sprzyja plemnikom, śluzowi, warunkom dla plemników.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia, na dłużej zajrzę jutro a dziś wieczorem może zdążę nadrobić czytanie
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Czesc dziewczyny ...
Ja z kawka z telefonu
Biedronka ale Ci OF pieknie owu na 19dc wyznaczył tak jak mówiliśmy
Mozemy zastąpić te maszynę.
Anuśka - my 4 miesiace ale i tak sie czuje jak by to było sto lat .... Mam wrazenie ze wsztscy w koło sa w ciazy tylko nie my ....
Wogole dziewczyny jestem tu przeciez dopiero 3 tydzien a tyle sie naczytałam ze hooo hoooo ...
Mam takie dwie dziewczyny w pracy ktore sie starają od 6-10 M-cy i az mnie jezyk świetni zeby im uświadomić ze jest cos takiego jak owulacja bo one tak celują jak pijany zajac
Ja zaczynam sie bać tego wykresu bo pewnie sie okaze ze pomimo testów owu pozytywnych i bólu jajnika ze mam cykle bezowulacyjne - szczerze to jakos tego nie przewidywalam w moich planach
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
hejka, wczoraj spotkalismy znajomą, w 14 tygodniu jest, gratulowala nam,ze my dwa dtygodnie za nimi,ale super, ze dobrze wygladam..poplakalam sie i wyszlam ze sklepu..eh..zycie...
ile jeszcze takjich niespodzianek
wczoraj Jacek dał Rufiemu resztkę naszego obiadu (makaron z sosem pomidorow-pieczarkowym z kurczakiem)...jakbyście poczuły pierdy Rufika po tym sosie...omg...cała noc byly pootwierane okna, a psina sie meczyla. pierdzioch jeden
zgredka, dostaniesz na dluzej...ciążowego nie dają na takie krótkie okresy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:05
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Blondik sobie wyobrazam
labradora mojej siostry po domowym jedzeniu tez potrafi dac czadu.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
i ja sie witam z pracowych reali..
także popijam kawkę i zjadłam plecionkę(oj niedobra ja
Anuśka, na początek TYżyczę Ci, abyś szybko zamknęła rozdział ze staraniami i rozpoczęła nowy - ciążowy
Dronka - oo Cz-wa, moje strony rodzinne:)
Lamama - Ty z tamtych okolic? zazdroszczę przeprowadzonych prac..mnie jeszcze czekają..
smarta- oby zdarzył sie ten cud!
momo - witaj i także miłego dnia!
Lena - ja wcześniej, zanim tu trafiłam za namową męża też byłam raczej nieświadoma.. staraliśmy się już wtedy przez 10 cykli.. owszem wiedziałam kiedy mam owulkę, korzystałam wtedy ze strony:
http://t-time.pl/dni-plodne
na początku nawet "bawiliśmy się" i celowaliśmy tylko w dziewczynkę..
później skończyła sie zabawa i zaczęliśmy fiksować.. ale głowa do góry.. średni czas oczekiwania to rok starań, jednym idzie to szybciej, innym wolniej - oby u Was już szybko poszło
Blondik - wydaje mi się, że aby uniknąć takich "nieprzyjemności" musicie powiedzieć tym wszystkim, co wiedzieli o stracie - wtedy komentarze, gratulacje umilkną..
zgredka - o Ty niedobra.. to poprawka.. śniadania oczywiście.. ja miałam zwolnienie na 2 tygodnie
miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:14
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość