My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień...
Zaczęłam właśnie piękny (może szczęśliwy) siódmy miesiąc starań. Tym razem biorę Donga. Jak po polskiemu nie działa to może chińska medycyna pomoże
Lamama a Ty z Cz-wy? Ja mieszkam między Cz-chową a Łodzią
Momo wzajemnie miłego dzionka
Lena ja chyba też jakieś bezowulacyjne mam bo te moje wykresy są straszne i właśnie w tym cyklu karmię się Dong Quai podobno pomaga owulacji zaistnieć
Zgredka weź L4 na dłużej i siedź domku i odpoczywaj, będziesz miała więcej czasu dla nas
Blondik współczuję spotkania... Niestety takie akcje mogą mieć miejsce... Chyba dlatego dziewczyny czekają do 12tc z mówieniem o ciąży
kurczę smutne... Pierdów też nie zazdroszczę. Moja nowa psinka (ta znaleziona w lesie) też bączy przez sen niemiłosiernie... Nie da się wytrzymać 
-
dlatego lepiej jakbyś już miałam @ za soba.. o której masz wizytę?Blondik wrote:a wiece,co jest najdziwniejsze...krwawienie rozkreca sie u mnie zawsze kolo poludnia...a do poludnia mam śluz płodny...organizm zwariował
mnie się udało przełożyć wizytę z wczoraj..na dziś - uwielbiam możliwość rezerwacji wizyt on-line
-
ehhhhh dziewczyny co wy wiecie o psich pierdach..... ja mieszkam z buldogiem francuskim, ona nawet po wodzie puszcza takie tajfuny że strach zapałkę zapalać w okolicy 200 m żeby w powietrze nie wyleciceć. Ale jest bardzo kulturalna. Siedzi w towarzystwie, puści bąka i od razu wychodzi co by innym nie odbierać "przyjemności" wąchania. Albo po prostu sama w tym smrodzie nie wytrzymuje.
Blondik, konwalianka, LaRa, momo1009, Tamka, marnut, Czarnula87 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
A tak w ogóle to Dzień Dobry Pięknym Panom. Dzień zapowiada się słonecznie i optymistycznie. Wieczorkiem kino z Mamusią

Blondik trzymam kciuki za wizytę.
Reszta Gangu, życzę miłego dzionka ... tzn. chciałam powiedzieć miłego członka.
Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hellooooo

Śmierdzący temat od rana
hahhahah moj labus jak wieczorem puścił nam baka w sypialni to trzeba było od razu okno otwierać
tez puszcza cichacze 
Anuska, powodzenia! Mam nadzieje ze ten cykl bedzie tym ostatnim
Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość
-
no to i ja się wypowiem w sprawie śmierdzących bąków.. miałam boksera - Kacper to dopiero potrafił nas zaczadzić.. nie wiem skąd mu się to brało.. gdy już puścił tego bąka, to tak przewracał ślepiami i "udawał" niewinnego - taki cwaniak
-
Anuska co by ten jubileusz byl zielony

Blondik matko moge sobie wyobrazic ten zapah .pmietam jak moja ciocia miala jamnika i jak tylko dawala mu watrobke.. o Boniu ..... nie szlo wytrzymac
zreszta moja kicia nie jest lespsza
baksy cichacze tez takie puszcza ze szok 
a moj misiu wczoraj jak sie dopadl do zonki to łohohoh ;P no ale nie dziwne 3 tyg
ale szczerze mwoiac.. nie wiem czy to moja psycha czy cu .ale wydawalo mi sie ze bylo dluuzej
i obficiej 
wiem nastawiam sie ze moze sie cos zmieni
ale trudno najwyzej bede pozniej ryczec
Katjaa, Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość
-
na jakiej zasadzie becikowe? to uzależnione od dochodu? czy jakies inne?zgredka wrote:No ja mam post do kolejnego badania, a wczoraj sie dowiedzialam, ze jednak zalapie sie na becikowego, a bedzie na jakies szczepienie.. tylko musze zbadac jakie formalnosci
-
Cześć dziewuszki, wyjechaliśmy na wakacje nad polskie morze
juhu! Już myślałam że w tym roku zero urlopu a tu taki zryw 
Trzymam za Was nieustająco kciuki
Anuśka, niech cykl jubileuszowy się zieleni!
Czarnula, buuu, czemu usunęłaś mnie z listy przyjaciółek? Czym sobie zasłużyłam?
Ściskam Was mocno i będę podczytywać
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:02
Katjaa, choco, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Nic mi nie śmierdzi :p chyba jestem jakaś dziwna, nie śmierdzi, mdłości i wymiotów brak. Jedynie to senność, zmęczenie, wzdęcia, zgaga i kłucie z lewej strony pod żebrami ;( to tyle o moich dziwnych dolegliwosciach, to chyba nie normalne???
Aaaaa i cholernym bol piersi- dotykać sie nie mozna
i bole krzyża ;(
Teraz przyszedł mi smak na zupę kalafiorowa, wiec już sie gotuje :p
To ja Ci wróżę chłopaka, a Zgredce dziewczynkę
.
Anuśka - a ja mam dla Ciebie prezent: puszczam Cię kolejce po zieloną kropkę
. Mi pasuje, żeby kropka pojawiła się w grudniu, więc daję Ci fory. Wykorzystasz
?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH