My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień...
Zaczęłam właśnie piękny (może szczęśliwy) siódmy miesiąc starań. Tym razem biorę Donga. Jak po polskiemu nie działa to może chińska medycyna pomoże
Lamama a Ty z Cz-wy? Ja mieszkam między Cz-chową a Łodzią
Momo wzajemnie miłego dzionka
Lena ja chyba też jakieś bezowulacyjne mam bo te moje wykresy są straszne i właśnie w tym cyklu karmię się Dong Quai podobno pomaga owulacji zaistnieć
Zgredka weź L4 na dłużej i siedź domku i odpoczywaj, będziesz miała więcej czasu dla nas
Blondik współczuję spotkania... Niestety takie akcje mogą mieć miejsce... Chyba dlatego dziewczyny czekają do 12tc z mówieniem o ciążykurczę smutne... Pierdów też nie zazdroszczę. Moja nowa psinka (ta znaleziona w lesie) też bączy przez sen niemiłosiernie... Nie da się wytrzymać
-
Blondik wrote:a wiece,co jest najdziwniejsze...krwawienie rozkreca sie u mnie zawsze kolo poludnia...a do poludnia mam śluz płodny...organizm zwariował
mnie się udało przełożyć wizytę z wczoraj..na dziś - uwielbiam możliwość rezerwacji wizyt on-line -
ehhhhh dziewczyny co wy wiecie o psich pierdach..... ja mieszkam z buldogiem francuskim, ona nawet po wodzie puszcza takie tajfuny że strach zapałkę zapalać w okolicy 200 m żeby w powietrze nie wyleciceć. Ale jest bardzo kulturalna. Siedzi w towarzystwie, puści bąka i od razu wychodzi co by innym nie odbierać "przyjemności" wąchania. Albo po prostu sama w tym smrodzie nie wytrzymuje.
Blondik, konwalianka, LaRa, momo1009, Tamka, marnut, Czarnula87 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
A tak w ogóle to Dzień Dobry Pięknym Panom. Dzień zapowiada się słonecznie i optymistycznie. Wieczorkiem kino z Mamusią
Blondik trzymam kciuki za wizytę.
Reszta Gangu, życzę miłego dzionka ... tzn. chciałam powiedzieć miłego członka.Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hellooooo
Śmierdzący temat od ranahahhahah moj labus jak wieczorem puścił nam baka w sypialni to trzeba było od razu okno otwierać
tez puszcza cichacze
Anuska, powodzenia! Mam nadzieje ze ten cykl bedzie tym ostatnimBlondik, Anuśka lubią tę wiadomość
-
no to i ja się wypowiem w sprawie śmierdzących bąków.. miałam boksera - Kacper to dopiero potrafił nas zaczadzić.. nie wiem skąd mu się to brało.. gdy już puścił tego bąka, to tak przewracał ślepiami i "udawał" niewinnego - taki cwaniak
-
Anuska co by ten jubileusz byl zielony
Blondik matko moge sobie wyobrazic ten zapah .pmietam jak moja ciocia miala jamnika i jak tylko dawala mu watrobke.. o Boniu ..... nie szlo wytrzymac
zreszta moja kicia nie jest lespszabaksy cichacze tez takie puszcza ze szok
a moj misiu wczoraj jak sie dopadl do zonki to łohohoh ;P no ale nie dziwne 3 tyg
ale szczerze mwoiac.. nie wiem czy to moja psycha czy cu .ale wydawalo mi sie ze bylo dluuzeji obficiej
wiem nastawiam sie ze moze sie cos zmieni
ale trudno najwyzej bede pozniej ryczecKatjaa, Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:No ja mam post do kolejnego badania, a wczoraj sie dowiedzialam, ze jednak zalapie sie na becikowego, a bedzie na jakies szczepienie.. tylko musze zbadac jakie formalnosci
-
Cześć dziewuszki, wyjechaliśmy na wakacje nad polskie morze
juhu! Już myślałam że w tym roku zero urlopu a tu taki zryw
Trzymam za Was nieustająco kciuki
Anuśka, niech cykl jubileuszowy się zieleni!
Czarnula, buuu, czemu usunęłaś mnie z listy przyjaciółek? Czym sobie zasłużyłam?
Ściskam Was mocno i będę podczytywać
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:02
Katjaa, choco, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Nic mi nie śmierdzi :p chyba jestem jakaś dziwna, nie śmierdzi, mdłości i wymiotów brak. Jedynie to senność, zmęczenie, wzdęcia, zgaga i kłucie z lewej strony pod żebrami ;( to tyle o moich dziwnych dolegliwosciach, to chyba nie normalne???
Aaaaa i cholernym bol piersi- dotykać sie nie moznai bole krzyża ;(
Teraz przyszedł mi smak na zupę kalafiorowa, wiec już sie gotuje :p
To ja Ci wróżę chłopaka, a Zgredce dziewczynkę.
Anuśka - a ja mam dla Ciebie prezent: puszczam Cię kolejce po zieloną kropkę. Mi pasuje, żeby kropka pojawiła się w grudniu, więc daję Ci fory. Wykorzystasz
?