My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka - fajki kupiłam wlasnie i jaram juz druga ...
Od rana wykres doprowadził mnie do rozpaczy a potem poklocilam sie z moim W ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Blondik wrote:zmykam na wizytę,pa;)
Powodzenia Blondik :*Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyDziewczyny mialam takir pieprznik w przyjaciolkach ze jak wczoraj zaczelam usuwac to niechcacy pousuwalam te co niepotrzeba. Jak ktorasncjce to niech mi zapke podesle bi ja dzisiaj net tyljo na telefonie. I nie brac tego do siebie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczynki z pracy was witam... Blondik trzymam kciuki żeby było wszystko po Twojej myśli i daj znać koniecznie.
Anuśka - ja też zaczęłam 7 cykl starań,,, mam nadzieje że cyfra 7 - jako że coś z chińszczyzną zaczęłaś będzie zielona.
Witam nową koleżankę.
Miłego dzionkaAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Pisalam o tym becikowym zaleznym od dochodow, nie znam innego
myslalam o jakiejs pomocy dla samotnej matki, ale samotna matka to taka, gdzie ojciec dziecka nie uznaje.
Ja sie sklaniam ku facecikowi. Tak mi wroza ze niby mdlosci ma facecika ale wiadomo - zabobony -
zgredka wrote:Pisalam o tym becikowym zaleznym od dochodow, nie znam innego
myslalam o jakiejs pomocy dla samotnej matki, ale samotna matka to taka, gdzie ojciec dziecka nie uznaje.
Ja sie sklaniam ku facecikowi. Tak mi wroza ze niby mdlosci ma facecika ale wiadomo - zabobony
co do mdłosci, to to istny zabobon..przy Tymku - zero mdłości a chłopad; teraz cały ich ogrom i pewnie też chłopak "
Blondik - powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:59
-
dzien dobry
Blondik trzymam kciuki za wizyte
co do psiaka, to mielismy kiedys kundelka (cudny byl) ...jeny jakie on baki strzelal i tez udawal ze to nie on
ja po kiepskiej nocce. najpierw mialam male plamienie (od kilku dni boli mnie dol brzucha, ale jakos inaczj niz wczesniej, czasem nawet zakluje mocno, alebo taki przeszywajacy bol), potem mialam krwotok z nosa, a teraz boli brzusioznow mialam taki przeszywajacy okronpy bol w dole brzucha
no i nei wiem co robic
w szpitalu to mnei nie przyjma, bo to nie jest 24tc, moj ginek z Bergen dopiero po 16 odbiera tel., bo teraz jest na dyzurze w szpitalu
na wyspie jest jeden ginek, ale i brak terminu na dzis i nie ufam mu
-
nick nieaktualny
-
dzioen dobry
Ja dzisiaj mega zmeczona. Wczoraj bylismy w innym miescie (100km od nas) na piwie z ksiedzem zeby omowic szczegoly mszy i wracalismy do domu bardzo pozno (o 1szej bylismy w domu). Ja sie zawsze bardzo boje ze kierowca zasnie wiec walczylam z opadajacymi powiekami i przez 1,5h probowalam nei zasnac, ale sama bym w zyciu prowadzic w takim stanie nei mogla.
Ide zaraz do szefa mu powiedziec o ciazy! Moj maz dzwonil do poradni i powiedzieli mu zeby jednak powiedziec juz teraz, zwlaszcza ze ja mam do czynienia z odczynnikami chemicznymi itp. No zobaczymy co to bedzie. Trzymajcie kciuki! -
nick nieaktualny
-
Beszka kochana trzymam kciui zeby jakos dotrwac do tej 16 i zeby cie przebadal lekarz
Kotka wydaje mi sie ze juz czas faktycznie powiedziec -
Kotka trzymam kciuki żeby szef nie padł z wrazenia
Dziewczyny czy to ze mną jest coś nie hallo?
Pokłóciłam się z moim W o to samo po raz enty....
On twierdzi, że małżeństwo powinno być za wszelka cenę. Żona może zdradzac tysiąckroć a mąż pić i bić i kiedy przyżekamy że na dobre i na złe to znaczy że będziemy wszystko znosić..
Ja jestem za nierozerwalnoscią małżeństwa owszem ale jest jeszcze coś takiego jak separacja w kosciele czyli wierność i samotnośc do końca życia pomimo tego, że nie jest się z mężem czy żoną.
No czy bycie z kimś za wszelką cenę nie jest brakiem absolutnym do siebie szacunku i miłosci samego siebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:32
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.