My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani w klinice ( femina w katosach) powiedziała ze badanie te wykonuje sie po 12 tyg. Sprawdziła kiedy to wypada i zapisała na 15-tego.
Ejjjjj a tak ładnie maleństwo było widać na monitorze, ale zdjęcie nie wyszło wiec sie nie pochwale ;( ale serio, pięknie było widaćniby to jeszcze zbiór tkanek, ale jednak uformowane już wszystko było
Malenq, Biedroneczka83, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Małż mi kupił polędwicę z dorsza, zrobię na wodzie, z ryżem gotowanym w kurkumie a do tego ogórek kiszony??? Od kilku dni, jem codziennie ogórki kiszone, moze jutro przerzuce sie na buraczki
hehee widzę, że jesteś teraz Ty w fazie ogórków kiszonych hehehe, u mnie już minęła....ciekawe jak u Kroko...ona też miała tą fazę
Biedra niop, u mnie do 6 grudnia będzie wyjeżdżał na 2 weekendy pod rząd w każdym miesiącu i tak mało Go w domku...buuuuuuuuu nie lubię.... czasem fajnie jest odpocząć, wyspać się samej....ale jak to jest często to strasznie mnie drażni....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 18:36
-
Marnut ja do rzucania podchodziłam kilka razy rzucałam na kilka dni i wracalam... A teraz się zawzięłam i po prostu nie kupuję i nie palę. Bez wspomagaczy, bez odtruwania, powiedziałam sobie NIE. No i już czuję (gdy przyjdzie sąsiadka paląca) jak cuchną palacze... Ja chcę pachniusiać ładnie, żeby się dzieciom moim mamusia nie kojarzyła z zapachem popielnicy
No i tak sobie wkręcam non stop. Motywuje mnie to każdego dnia
LaRa super wieściO taką ciążę się wszystkie modlimy, bez mdłości, bez zakazu serduchowania i z dobrymi wynikami
Malenq, LaRa, Lamama, angeika lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Pani w klinice ( femina w katosach) powiedziała ze badanie te wykonuje sie po 12 tyg. Sprawdziła kiedy to wypada i zapisała na 15-tego.
Ejjjjj a tak ładnie maleństwo było widać na monitorze, ale zdjęcie nie wyszło wiec sie nie pochwale ;( ale serio, pięknie było widaćniby to jeszcze zbiór tkanek, ale jednak uformowane już wszystko było
-
LaRa wrote:Biedronko nawet mi nie mów o ogórkowej ;/ uwielbiam !!!!! Jakbym w ten garnek wpadła, to by nic nie zostało
a ze jeszcze ze swoich ogórków to już totalny kosmos
smacznego
bo sobie chce dwie porcje zamrozić hehehe
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
my juz po malych zakupach
wlasnie dostalam eska
moja przyjaciolka wczoraj urodzila coreczke Anusie
2920 i 53 cmJohnam, Czarnula87, Anuśka, choco, Malenq, angeika lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Noooo, jestem
Dzidziulka widziałam!!!!! Tzn. Główkę, nóżki, rączki serduszkomaleństwo ma 2,5 cm
wszystko w najlepszym porządku
Co do wyników wszystko ok, toksoplazmoze przebylam, przeciwciała są
Wynik tsh jak najbardziej ok (pytała o to malinka)
Skierowanie na badanie prenatalne, - już sie zapisałam na 15.10.14 r.
Współżycie- brak przeciwwskazań( obydwoje wyposzczeni jesteśmy)
No i usłyszałam, ze jestem szczęściara bo nie mam mdłości, wymiotów i żadnych takich :p i ze już raczej nie powinny wystąpić
Dzidziulek kocha mamusie i nie chce żeby ta sie męczyła :p
Jedyny minus wizyty to wtedy gdy musiałam na wagę stanąć ;( od teraz nie jem nic oprócz śniadania i kislu ( uwielbiam) wiec sie lekko zapchamtakie małe sloniatko ze mnie ;(
Idę jutro kupić karnet na basen, a od przyszłego tygodnia zacznę trenować jak do maratonu pływackiego ( wielorybów)LaRa lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Johnam wrote:anka to gratuluj koleżance jeszcze jeden cud na naszym swiecie
-
oh to super też bym ryczała bo ja to lubie sobie popłakać nawet tak bez powodu mój małż mówi ;że jak magdalenka sobie nie popłacze to nie jest jego magdalenką; haha
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nieukowa wczoraj obejrzałam "niezgodna" - fajny odprężający film i w dodatku na aktorów miło się patrzy:)
LaRa znakomite wieści oby tak dalej.
Anuśka wspaniale że tak się trzymasz, ja nigdy nie zapaliłam fajki nawet nie próbowałam tak mi to śmierdzi ale moi rodzice jarali wręcz....Tato w końcu rzucił - bo musiał, ale mówi że teraz odkrywa nowe smaki i zapachy.... a i nie soli tyle co gdy palił. III oczywiście teraz każdy palacz mu śmierdzi:)
Miłego wieczoru dziewczyny ide coś mężowi przygotować na kolację.
pozdrawiamJohnam, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek
-
Biedroneczka83 wrote:wiesz co mój gin też do Feminy wysyła ile teraz tam kosztują badania prenatalne??
Kurczę właśnie przeczytałam wskazanie do badania, które zaznaczyła (do wybrania jedno z pięciu punktów):
- stwierdzenie w czasie ciazy nieprawidłowego wyniku badania USG i/ lub badań biochemicznych wskazujących na zwiekszeńie ryzyka aberracji chromosomowej lub wady płodu
Mam nadzieje, ze to standardowe zaznaczenie bo sie pochlastam, z drugiej strony myśle ze jakby coś było rzeczywiście nie tak to by mi to powiedziała.