X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam potrawa psotna.... o.O Chyba pora lulu :)

marnut, Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIENDOBEREK wszystkim Biedrona daj znac bo ja czekam na twoj zielony dzień 3mam kciuki Anuska nadzieja zawsze jest a cuda się zdarzają Momo dzięki za zyczonka dla mężusia Marnut gzika uuuuuuuuuuuwielbiam zawsze mam na nia ochote Ja pedze do pracy poziej zalukam do was milegodziaka

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Zupa dyniowa mniam - tylko u mnie takiej czystej z dyni bez pomidorów jeść nie chce :/ .. Chyba dla siebie ugotuję....

Choco no to kurczak Ci zostaje jak tanio ma być bo ryba tania nie jest.
    Ja bym warjacje po kilka sztuk zrobiła do wyboru. Udka upiekła w piekarniku. Cycki kurze usmazyła w tradycyjnej panierce. Kilka sztuk nadziała serem i pieczarami. Ewentualnie możesz jeszcze kurczaka w takiej panierze jak w KFC (tzn rozgniecionych płatkach kukurydzianych).

Czarnula87- ja chyba z ciekawości przeczytam tego Greya :D

Marnut ale wywikepidowałaś :D
    Tak gzika to u nas tradycyjne piatkowe danie. Teraz juz mniej ale jak byłam dzieciakiem to piątek bez gzika to nie był piątek. No i jest pyyyyyyycha!!!!

Biedrona, biedrona!! Gdzie jesteś? Na którą idziesz?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jeste jestem cześć Lenka :)
    jade zaraz po pracy na 15 :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko!!! Biedrona.... Pół dnia czekania...

A ja ostatni dzień przed urlopem w pracy- kichajaca zasmarkana..

Pić kawę czy nie pić? ledwo na oczy widzę...
    jeść mi się chce straaasznie. Zawsze przed @ mam głodomora taaaaaaaaakiego, że hoooo hooooo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 06:56

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki

konwalianka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja macham, tym razem z domu.. jednak nie posłałam Tymcia do przedszkola, w nocy męczył go kaszel, więc wolę go nieco wykurować, modlę się, aby nie przeszło na uszy..

moje dziecko wogóle nie trawi zup - kremów, a jak widzi dyniową, to wpada w histerię i niebardzo wiem skąd taka reakcja ;/ fakt, on wychowywał się na dyni ze względu na alergię na marchew ale czy to to?

o Lena podsunęła super pomysł na te różne pieczone miesa, piersi można tez poprostu zrolować z serem żółtym i masełkiem i kolejne danie mięsne, można faszerować szpinakiem i suszonymi pomidorami - pycha! zapiec zwykłą pierś pod pierzynką z pieczarek lub z plastrem ananasa i sera żółtego - opcji sporo:)
    ew. jeśli nie takie mięso, to może faszerowane papryki serem mięsem mielonym? albo klasyczny gulasz

ja też czekam na test Anuśki i Dronki i całej reszty, jeszcze nie było miesiąca, aby choć jedna kropka się nie pojawiła, więc dziewczynki.. do dzieła..

aa właśnie przypomniało mi się, że mój lekarz mówił, że najwiekszy ruch na porodówce mają we wrześniu :P takie sylwestrowe maluchy :)

ja popijam kawkę i wcinam kasztanka - pycha, choć wcześniej jakoś bardziej smakował

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 23 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    biedroneczka czy to ty zapodałaś tego linka z testami owu+ciążowe? dawaj kobito jeszcze raz linka bo zapodziałam :( taka gapa ze mnie :(
    http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4374420799.html

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dybry
    Nasikałam z rana no i oczywiście negatyw. Ale przez moment widziałam na teście cień cienia i powiem Wam że się wystraszyłam, bo biorę co najmniej dwa znieczulenia w tygodniu, do tego RTG i tomografia....zrobiło mi się gorąco... Na szczęście cień zniknął więc mogę starać się dalej :) Najwidoczniej śliniłam się z innego powodu :)

Wysłany: 23 września 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    O matko!!! Biedrona.... Pół dnia czekania...

A ja ostatni dzień przed urlopem w pracy- kichajaca zasmarkana..

Pić kawę czy nie pić? ledwo na oczy widzę...
    jeść mi się chce straaasznie. Zawsze przed @ mam głodomora taaaaaaaaakiego, że hoooo hooooo
    ja tez ide po kawke a wczoraj wieczorem wrabałam kanapke z musztardą i kiełbache podsuszaną tak mi pachniała z lodówki :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 23 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak pół dnia boje siestrasznie ze owu nie było że jajko nie pekło :( ot i taki stres do 15 :( gdyby nie to ze co jakis czas zakłuja cycki i dole brzucha to całkiem normalnie bym sie czuła
    aa no i temp nie mierzyłam bo pewnie i tak niska wiec po co sie stresować :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, ten cień cienia.. hmm.. zastanawiające..

Biedra a Ty już w pracy

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    tak pół dnia boje siestrasznie ze owu nie było że jajko nie pekło :( ot i taki stres do 15 :( gdyby nie to ze co jakis czas zakłuja cycki i dole brzucha to całkiem normalnie bym sie czuła
    aa no i temp nie mierzyłam bo pewnie i tak niska wiec po co sie stresować :P
    Biedronka negatywny wynik miałam ja, więc dla Ciebie został już tylko pozytywny ;D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko tak juz od 6:40 :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Anuśka, ten cień cienia.. hmm.. zastanawiające..

Biedra a Ty już w pracy
    Nie nie... żadnych przemyśleń Kochana to tylko tak mocz napływał do testu ;)

Wysłany: 23 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio jednak herbatka i serek wiejski

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 23 września 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auśka u mnie to dzis i tak pewnie za wiele ie zobacze bo to dopiero 9dpo

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4374420799.html
    Oooo super dziękuję

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dronka, no ale będzie widział czy byla owulka i jak to tam wygląda, a Ty zawsze możesz na betę lecieć :P

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2123 2124 2125 2126 2127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ