My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Marnut każde kibicowanie się przyda, a że jesteśmy teraz pod specjalnym nadzorem więc wszytko będzie dobrze, mam taką nadzieję, chociaż tego co mnie spotkało nie da się przewidzieć, ale podobno dwa razy się nie zdarza.
Też już czekam na następne zielone kropeczki
Czarnula wiesz co taki seks oznaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:No właśnie nic
zafundowal mi takie godzinne wrażenia że jeszcze do siebie dojść nie mogę, a na jutro wymyślił coś równie fajnego
Czekaj, po tym opisie należałoby nieco zweryfikować pewne dane. CZYJ TO BYŁ MĄŻ?
Lena83, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
o Małż dzwoni że leci do domu, więc idę jakieś seksi gacie gacie zarzuce i świeczke odpalę - w końcu ma imieniny:)
No iii Czarnula pozazdrościłam to tez sobie poużywam teraz:)w końcu dziecior sam się nie zrobi.
Do jutra dziewczynki:) owocnej i przyjemnej nocy.Czarnula87, Anastazjaaa, Johnam, Anuśka, konwalianka, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek
-
choco wrote:Dziewczyny muszę na sobotę przygotować drugie danie na ok 20 osób. Macie jakiś pomysł na coś szybkiego, taniego i w miarę tradycyjnego? Musi być koniecznie z ziemniorami.
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Marnut - kochana jesteś
(poza tym masz prekursora mojej ksywy w awatarku)
A u mnie tak przez przypadek wyszło - nie wiem czemu, ale w słowie pisanym MARNUT wygląda tu jak MAMUT, więc został mamut i już. Choć staram się w życiu nie być takim malkontentem jak Maniek z Ice Age
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:A u mnie tak przez przypadek wyszło - nie wiem czemu, ale w słowie pisanym MARNUT wygląda tu jak MAMUT
, więc został mamut i już. Choć staram się w życiu nie być takim malkontentem jak Maniek z Ice Age
.
nie nie dla mnie to przylgnęło z innych powodów, właściwie to już nawet nie pamiętam z jakich ale pamiętam że śmiesznie było.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie laseczki
Nadrobiłam i...
Lamama - tekst o facetch-tchórzach świetny. I dzięki za fajne słowa otuchy
Arienka, Nenuś, Kropka - no jesteście! A juz miałam zaczynać akcję "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie". A wie któraś co sie dzieje z Helenqą, Yasmin, Czary-Mary?. Jesli kogoś pomijam to wybacznie, pamięć juz nie ta
Nie macie pojęcia jak fajnie się czyta o Waszych "problemach" w kwestii ciuchów z prawie nastoletnimi lub nastoletnimi córeczkami
cdn...Nenaaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ale mi sie spac teraz chce.....
O, sorry, przeczytałam że NIE chce Ci się spać. Dobra, innym razem, nie pali się. Wyśpij się porządnie, bo niewyspanie= mniejsza szansa na kropkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:43