My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Konwalijko tak juz od 6:40
Ja dfziś na 6:00 poleciałam żeby szybko wyjśćMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dybry
Najwidoczniej śliniłam się z innego powodu
Ale chyba nie na widok dentystki? Lena ma PMSa, to Cię prześwięci zaraz
.
Cześć dziewczyny!
Biedronka - powodzenia i postaraj się nie oszaleć do tej 15. My mamy gorzej - będziemy czekać co najmniej do 16 aż nam coś napiszesz...
Konwalianko - mojego też męczył suchy kaszel wieczorem, aż się budził. Pomogło Calcium, stąd mam podejrzenia, że to może rzeczywiście alergia - u mnie w rodzinie alergicy piją to namiętnie.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Dziękuję za wczorajsze słowa:)
Justta przepraszam, że tak nagle się pożegnałam i zniknęłam (a to ja wywołałam rozmowę), ale w jednej chwili ścisnęło mnie w brzuchu, normalnie takie kłucie, że małż przez pół godziny brzuch masował, do tego rwanie z prawej strony...zostałam zaniesiona do łóżka, wzięłam no-spę, magnez i lulku....
staracha się najadłam......
Groszku no ale cień cienia zawsze znika potem....ale dałaś do myślenia...
Biedra mocno 3mam kciuki za pozytywne wieści.....
Konwalia zdrówka synkowi...
Miłego dzionka
konwalianka, marnut lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:dronka, no ale będzie widział czy byla owulka i jak to tam wygląda, a Ty zawsze możesz na betę lecieć
nio zobaczymy zeby choć endometrium było grube i hmm ewentualnie rozpulchnienie macicy moze wykrycale to i tak na dwoej babka wrózyła a od jutra temp zacznie spadac i i w sobote mnie zaleje
-
marnut wrote:Ale chyba nie na widok dentystki
? Lena ma PMSa, to Cię prześwięci zaraz
.
Cześć dziewczyny!
Biedronka - powodzenia i postaraj się nie oszaleć do tej 15. My mamy gorzej - będziemy czekać co najmniej do 16 aż nam coś napiszesz...
Konwalianko - mojego też męczył suchy kaszel wieczorem, aż się budził. Pomogło Calcium, stąd mam podejrzenia, że to może rzeczywiście alergia - u mnie w rodzinie alergicy piją to namiętnie.
nio nawet chyba 16:30 hehe bo po mała musze jeszcze jechać do babci w domu bede po 16 zanim kompa odpale hehehhe -
marnut wrote:Lena ma PMSa, to Cię prześwięci zaraz
.
Noooo!!! Grzecznie mi tu dzisiaj mężowiebo wałkiem przez łeb..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 07:35
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Marnut no właśnie dałabym mu, ale w piątek mamy testy i musiałam odstawić wszystkie leki alergiczne na 2 tygodnie, dla nas to masakra, bo on naprawdę obstawiony - normalnie dałabym mu clemastynę i montelukast, bo tak nam kazał alergolog ale co poradzić - nie mogę
Dronka - oj Ty niedobra.. nie nakręcaj mi się tymi objawami, bo i Tobie się oberwie od Lenki mimo iż nie mąż
Ana, Dronka postanowiła już nie mierzyć do..pojawienia się zielonej kropki w tym cyklu
lecę pranie powiesicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 07:35
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:
Ale ja to ślinienie to tylko z głoduJa z tych wiernych mężów jestem
Aaaaato Ty taki dobry maż to ja będę dobra żona
No to chooo męzu bo sniadanko już czekaAnuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Biedroneczka83 wrote:a nie mam PMSa aaaa kurde co jest normalnie już mnie nosi hehehhe
Ja tam mam za dwóch. Wszystko mnie doprowadza do płaczu albo drażni.
Może mam za dwóch czyli za mnie i Ciebie bo Ty zaobaczysz za chwile groszeczka kochanegoMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anuśka lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Do leków odkrztusnych polecam picie calcium
Mój już syropów wykrztuśnych nie bierze, jego kaszel jest taki sucho-szczekający. Masakra. Czekałam na Małża (pracę po 22 kończył), żeby jechać z Młodym do szpitala. Ale przytomnie zapytał, czy mamy jakiś lek łagodzący kaszel no i przypomniałam sobie o Calcium. Kaszel przeszedł jak ręką odjął. A dziś od rana znów, tyle że mniejszy.
Konwalianka - to faktycznie przechlapane! Nie ma siły, musicie wytrzymać do testów...
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:nie wole nie bo chyba ujemna załamałaby mnie bardziej już raz to przerabiałam przed term @ nawet bety już nie robie
nio zobaczymy zeby choć endometrium było grube i hmm ewentualnie rozpulchnienie macicy moze wykrycale to i tak na dwoej babka wrózyła a od jutra temp zacznie spadac i i w sobote mnie zaleje