My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A wy już o obiedzie??? Jezu, a ja tu myślę jakby przeżyć kolejny dzień w pracy ;/
Chyba jestem dzieckiem bo mój kaszel trwa już ponad miesiąc od choroby ;/ Chyba muszę coś z tym zrobić. Po 9tej dzwonię do ginki. Może znajdzie dla mnie czas przed weekendemkonwalianka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa zdrówka:)
Ano o obiedzie, trzeba wywiad zrobić, coby jakąś inspirację znaleźć
Arienna współczuję mycia podłogi, ale jak psiunia starsza to tak będzie przy chorobie, tak jak któraś pisała, nasi pupile są jak ludzie, w tym wypadku schorowana staruszka...
zdrówka dla psinki i cierpliwości dla Ciebie:)
ja chyba o rosołku muszę pomyśleć bo kichająca i pociągająca jestem.....Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaj, czekaj Nieukowa. Masz kaszel, więc idziesz do ginki? Wiedziona niezdrową ciekawością zapytam - to jak Ty kaszlesz
?
Nie, no wszystko rozumiem i pamiętam, ale jakoś tak te dwie odrębne informacje zestawione razem śmiesznie zabrzmiały.
Lena83, Malenq, Nieukowa, konwalianka, LaRa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
witam sie z kawka
zaraz po tym biore sie do rpacy maz od 6 w pracy do 14
ogolnie mowi z epraca spoko choc on wolalby robic meble niz je pakowac
ale mowie mu zes pokojnie 1 dzien moze tak jest przeciez nowemu nie dadza szafy za kilka tys.. spotakl sie ze starymi kolegamiktorzy pracowali w jego poprzedniej firmie
jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/ -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Hehe. Strumień mojej świadomości podał 2 informacje związane z lekarzami w tym samym akapicie
Jak przeczytałam aż się za głowę złapałam
A jak akurat takie sytuacje kocham, zawsze jest się z czego pośmiać a śmiech to zdrowie.
Malenq, Lena83 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/
Od roku co miesiac?
A wg jakiego kodeksu pracy to jest?
Chińskiego??
A tak w ogóle cześć AnutkuAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
tak maja co miesiac zlecenie wystawianee ;/
i to mi sie nie podoba bardzo ;/
nawte mu nie dali umowy tylko rachunek do umowy..wiec boje sie czy to nei bedzie o dzielo..a wteyd lipa z ubezpieczeniem ;/ -
nick nieaktualnyArienna wrote:ja sie na piesia nie denerwuję, wiem że staruszek chory więc trzeba się nim opiekować, teraz już wiem że będę musiała codziennie o 6 go na dwór wyprowadzić... cóż bywa
jejku współczuję, mnie serce zawsze boli jak moje zwierzaki chorują
Aniu i cieszyć się, że ma pracę i nie nie cieszyć....uhmmmmm bo takie krętactwo z umowami to wkurzające jest............
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie j to jz patrze przez pryzmat biopsji ze 2 tyg bedzie musial z=sie oszczedzac a min tydz na L4 jak takie cyrki beda to pewnie mu nieprzedluza..ale moj odrazu powiedzial czym sie martwisz .. powieze mam zabieg jak mi nie przelduza to trudno
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Bry
Uroczyście informuję, że zrobiłam dziś negatywnego testa
Biedro w Tobie cala wrześniowa nadzieja!!
nie u wszystkich kobietek w domniemanym 12dpo wychodzą cienie...a tempka do góry, więc spokojnie skarbie, w Tobie też nadzieja:)momo1009 lubi tę wiadomość
-
Arienna a co do zwirzaczkow chorych.. to mnie to zawsze serce peka jak widzeze cos mojej kici lub pieskowi jest ;/
OLga Grey dziala -
Malenq wrote:nie u wszystkich kobietek w domniemanym 12dpo wychodzą cienie...a tempka do góry, więc spokojnie skarbie, w Tobie też nadzieja:)
Tak że zero rozpaczy, post miał charakter informacyjny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:19
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo, oj momo....poczekaj jeszcze chwilkę, a na rocznicę - GRATULACJE i szcześliwości życzę
lubię to - za dopisek:)
Aniu dojrzały jest Twój mąż i bardzo, bardzo kochany...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:23
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Witam sie
Momo - dopóki @ nie ma jest szansa! Btw. Wszystkiego najlepsiejszego dla Was na rocznice ślubudużo miłości, zrozumienia i upragnionego kropka
Arienna - dajesz pieskowi tabletki osłonowe do antybiotyku? Flore bakteryjna?
Miałam dzis straszny sen, mianowicie śniło mi sie ze jakaś laska była zazdrosna o to ze jestem w ciazy i zaczęła mnie bić w brzuch, na szczęście lekko. Co to znaczy? Bo to trochę przerażajace byłomomo1009 lubi tę wiadomość