My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka kochane
Lena twój mąż to niezły As hihi
Malenqa to dobrze że już cię to puściło, to było kłucie?
Beszka mocno trzymam kciuki za was i dawaj relacje z wizyty jak wrócisz
Katja to w takim razie u ciebie trzymam za rozwinięcie @
Biedroneczka u Ciebie to wiadomo za co kochana
Ja z kawką i chwila relaksu przed kompem, potem muszę posprzątać chatęKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba wczoraj pisala, ze jej zarzucaja, ze przesadza czy cos... Nadal wita sie z muszla..
A na mojej fioletowej stronie wczoraj dziewcYny wklejaly zdjecia brzuchow w 6-8 tyg//
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No Was na chwilę zostawić to tak naprodukujecie że czytania jest po kokardę
Lena83 wrote:Jejku - jeszcze raz ktoś mi w robocie powie że źle wyglądam to mu przy.....
Jak mam wygladac jak ledwo chodzę, łeb mnie boli że chce pęknąć i kaszel i gardło..
Buuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
Jak to???!!! Kto śmiał moją żonę urazić?! Gdzie są nasi ochroniarze? Brać gada na boczek i już prać po tym niewyparzonym pyskuLena83 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Chyba wczoraj pisala, ze jej zarzucaja, ze przesadza czy cos... Nadal wita sie z muszla..
A na mojej fioletowej stronie wczoraj dziewcYny wklejaly zdjecia brzuchow w 6-8 tyg//
czemu "//" ?
Smarta, ja myse ze owu byla tam gdzie jest teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:06
-
LaRa wrote:Arienna - dajesz pieskowi tabletki osłonowe do antybiotyku? Flore bakteryjna?
-
momo1009 wrote:Bry
Uroczyście informuję, że zrobiłam dziś negatywnego testa
Biedro w Tobie cala wrześniowa nadzieja!!momo1009 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Malenqa to dobrze, że puściło i jest ok
Smarta mi się wydaje, że była ta owu u Ciebie, tak jak na wykresie
******************************GANG18+***************************** -
PsotkaKotka wrote:Anuska- czyli ze w sumie dobrze ze negatyw? Tez tak pare razy mialam, bo np byla zakrapiana impreza w cyklu, ze sie cieszylam ze testr negatywny
Jakby wyszedł pozytyw to zamiast cieszyć się ciążą ja bym się zamartwiała czy z moim groszkiem wszystko dobrze
-
Psotka: bo uwazam, ze na takie rzeczy zdecydowanie za wczesnie. Jedna z dziewczyn w 5tym tyg macala sobie brzuch poczula zgrubienie sugerujac, ze to dziecko. Chcialam jej zasugerowac pomacanie glowy, ale sie opamietalam
Czarnula87, Malenq, marnut, konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Psotka: bo uwazam, ze na takie rzeczy zdecydowanie za wczesnie. Jedna z dziewczyn w 5tym tyg macala sobie brzuch poczula zgrubienie sugerujac, ze to dziecko. Chcialam jej zasugerowac pomacanie glowy, ale sie opamietalam
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenqa w ciazy jak bylam to sie okazalo ze owulke co zaszlam mialam w 15 dc. Mi gin mowil ze to nie jest regula ze jak wychodzi owulka tego dni cyklu to zawsze tego dnia bedzie. Niby jak tu jestem to mi pokazywali owulki (ktorych i tak nie bylo) okolo 20-21 dc. No ale mam tak spokojny wykres ze az nie wiem co sie dzieje. Normalnie plakac mi sie chxe rano jak widze praktycznie takie same temperatury
-
marnut wrote:Dziękuję Anastazja, tak zrobię. Mi nikt niczego o Calcium nie mówił (a 3 lekarzy badało Młodego), tylko o inhalacjach z soli fizjologicznej i oklepywaniu pleców. No i najpierw kazali dawać Deflegmin, a później odstawić i nic, ani słowa o jakimkolwiek zamienniku.
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tak maja co miesiac zlecenie wystawianee ;/
i to mi sie nie podoba bardzo ;/
nawte mu nie dali umowy tylko rachunek do umowy..wiec boje sie czy to nei bedzie o dzielo..a wteyd lipa z ubezpieczeniem ;/
najwyżej niech podejmie i szuka czegoś dalej