My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kochane
Muszę wracaj do roboty, nawet dobrze mi idzie od rana
Ariennko nie mam czasu czytać, ale widze że coś z piesiem nie tak... zdrówka dla niego i wesołego merdania ogonem życzę
Miłego dnia!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hej
besztka to daj znac szybko jak badani!
Malenq - a tobei juz lepiej rozumiem? A ty juz jestes w 25tc, gratulacje
Anuska- czyli ze w sumie dobrze ze negatyw? Tez tak pare razy mialam, bo np byla zakrapiana impreza w cyklu, ze sie cieszylam ze testr negatywny
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Hej Kochane!
Momo wszystkiego najlepszego!:*
Muszę się pochwalić iż tempka spadła i plamienie jest... więc @ do wieczora się rozkreci...
A jak sie czujesz tak poza tym Katiuszko :****Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnia Ty wypluj te słowa!!! Fakt plamienie jest trochę dziwne bo jak woda ma konsystencję tylko kolor brązowy. Ale @ ma przyjść.
Lena a jak się czuje hmm nie powiem że zajebiscie ale naprawdę dobrzezero łez, nerwów...
mam wspaniałych przyjaciół i Was :* dam radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:03
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Lena a jak się czuje hmm nie powiem że zajebiscie ale naprawdę dobrze
zero łez, nerwów...
mam wspaniałych przyjaciół i Was :* dam radę
Ciesze się
Chcoiaż gdyby nawet chciało Ci się zapłakac to pamiętaj, że to tez normalne i mija z czasem...
Układaj się na nowego LEPSZEGO, WARTEGO CIEBIE FACETA...
Wiem co mówię:*
Katjaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Zżarłam (dosłownie) serek wiejski i bułke ciemną z dynią tak mnie zgaga pali, że za chwilę se przełyk wydre..
Idę zobaczyć czy ktoś ma jakis ranigast.
Matko! Sypie się ! Umieram a ja tu chce w ciaże zachodzić...
No z czy? No z czym na ciążę ja idę...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Katjaa wrote:No i tak właśnie ma być
Będzie :***
Zovbaczysz. Ja też w to kiedyś nie wierzyłam ale jest na swiecie mnóstwo fajnych dobrych a nawet uwaga ROMANTYCZNYCH mężćzyzn
Ranigast, moje kochanie.. gdzie jesteś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:16
Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
A opowiadałam Wam to..
Mój W prał i powieszał firnaki i zasłonki w całym mieszkaniu.
Wchodzę i patrzę coś mi nie pasuje..
Przekręcam głowę w lewo w prawo ...
- Kochanie powiesiłeś firanki i zasłonki do góry nogami.
- Taaaaak?? A po czym Ty to poznajesz?
- No głownie po tym, że wszystkie kwiaty na firankach i zasłonkach mają kwiat na dole a łodygę do góre..
Mam Ranigast!!! Będę zyć!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:21
Malenq, Ania_84, Katjaa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hahaha Lena no twoj M jest boski, Faceci no ;P
Malenq wrote:i po II śniadaniu...
Kotka a jak TY się czujesz??? ciężarówko nasza????
a u Blondik??? co u Blondik???
A dziekuje, dobrze. w sumei to az mnei to martwi. Fakt, ze od poczatku nie mialam poza bolacymi piersiami zadnych dolegliwosci, ale teraz to nawet one mnie za bardzo nei bola. Boje sie ze cos jest nie tak. Za tydzien i 2 dni usg to zobaczymy jak tam robaczek sie ma.
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Hahaha Lena no twoj M jest boski, Faceci no ;P
A dziekuje, dobrze. w sumei to az mnei to martwi. Fakt, ze od poczatku nie mialam poza bolacymi piersiami zadnych dolegliwosci, ale teraz to nawet one mnie za bardzo nei bola. Boje sie ze cos jest nie tak. Za tydzien i 2 dni usg to zobaczymy jak tam robaczek sie ma.
Lena rozczulił mnie Twoje info o małżu i firankach.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:30
Lena83 lubi tę wiadomość