My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja sie chyba starzeje.. nie wiem wczesniej mialam sile to wszytsko spisywac..ale teraz ..nie iwem .. jak sobie pomysle ze znowu tyle czasu to bedzie mi zajmowac ;/
-
Ania_84 wrote:a ja sie chyba starzeje.. nie wiem wczesniej mialam sile to wszytsko spisywac..ale teraz ..nie iwem .. jak sobie pomysle ze znowu tyle czasu to bedzie mi zajmowac ;/
Kiedyś miałam sklep internetowy i tak właśnie zarabialam. Siedziałam przy kompie i wprowadzałam towar, opisy, ceny, wymiary, kolory itp no i myślałam że się wścieknę... Ja jestem latawiec, muszę coś robić, z kimś się spotykać, gdzieś jechać bo inaczej to zasypiam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
jestem!
najwaznijesze - serduszko bije (doppler nie usg). poplakalm sie jak dziecko. lekarka nie mogla mnie uspokoic i nadal chce mi sie ryczej, jak sobie to bicie serduszka przypomne
lekarka byla pewna, ze bole mam przez infekcje ukl. moczowego (mowilam jej, ze rodzilam juz 2 razy i wiem jak skurcze wygladaja, ale w nosie to miala). badanie moczu mialam oczywiscie po wizycie, wiec zapytalm sie co jesl iwynik bedzie neg. to mam przyjsc w pon. i jesli nadal bedzie mnie bolalo, to skieruje mnie do szpitala na usg. oczywisice badanie moczu bylo ok. nie mam zandej infekcji. stwierdzilismy z mezem, ze nie bedziemy czekali do pon. a potem jeszcze pare dni zanim mnie w szpitalu przyjma, tylko jutro jedziemy prywatnie do Bergen. niestety moj lekarz nie przyjmuje do 4.10 ale udalo nam sie wyblagac wizyte w prywatnej klinice. mam nadz.,ze jakos dam rade tak wczesnie rano dojechac autem (i jeszcze promem).
Katjaa, Malenq, Anuśka, Blondik, Krokodylica, Nieukowa, konwalianka, Johnam lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jeśli piszesz o pracy to ja Cię podziwiam... Mnie by szlag trafił jakbym miała tyle przy kompie pracować
Kiedyś miałam sklep internetowy i tak właśnie zarabialam. Siedziałam przy kompie i wprowadzałam towar, opisy, ceny, wymiary, kolory itp no i myślałam że się wścieknę... Ja jestem latawiec, muszę coś robić, z kimś się spotykać, gdzieś jechać bo inaczej to zasypiam
-
Ania_84 wrote:wiesz opisy sa spoko tyle ze tu mam wprowadzc co miesiac okolo 2tys pacjentow .. i ton ie wiej wklikanie tylko peseli tylko np jak masz plukanie kieszonek u stom.. to wbijanie kodu jednego 32 razy tyle ile jest zebow ;/
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Blondik cos slyszalam i tym zespole..
ale mowila cos czy przy nastepnej ciazy bedzie tojakos weryfikowane i inaczej prowadzona ciaza?? -
MANIEK wrote:chyba że ktoś ma np 3:)
a poznie wychodzi ze polowa jest usuluga na usunietym zebie a ja topozniej musze kasowac bo wpisuja na pale ;/ -
nick nieaktualny
-
a juz sobie przypomnialam o tym zespole dokladnie tak jak mowi Malenq ..
ale kazali wam zrobic wasze kariotypy?? -
Blondik wrote:to była dziewczynka. Nasza Alusia;( Miała zespół Turnera.
Prawdopodobnie,któreś znas jest obciążane genetyczni, sama juz nie wiem.....
Świat mi się zawalił;(
Tulam mocno. Skonsultuj to jeszcze z lekarzem lub kilkoma. Mi się wydaje że spokojnie możecie się znowu starać.
Tulam mocno Kochana i nie załamuj się... -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:tak tyle ze u nich kuzwa co drugi pacjent ma pelna szczeke
a poznie wychodzi ze polowa jest usuluga na usunietym zebie a ja topozniej musze kasowac bo wpisuja na pale ;/Siedzę u mojej dentystki (powinnam się tam chyba zameldować już
) i wchodzi pacjent do gabinetu obok do jej męża i ten jej mąż zakłada pacjentowi kartę i wylicza (na głos) 8-brak, 7-brak, 6-brak, 5-brak, 4-wypełnienie, 3-brak, 2-brak, jedynki-brak. Jak sobie to wyobraziłam to zaczęłam się trząść ze śmiechu na fotelu... Wiem paskudna jestem ale nie mogłam się powstrzymać
Blondik, Ania_84, LaRa, Johnam lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ale mi się przypomniało
Siedzę u mojej dentystki (powinnam się tam chyba zameldować już
) i wchodzi pacjent do gabinetu obok do jej męża i ten jej mąż zakłada pacjentowi kartę i wylicza (na głos) 8-brak, 7-brak, 6-brak, 5-brak, 4-wypełnienie, 3-brak, 2-brak, jedynki-brak. Jak sobie to wyobraziłam to zaczęłam się trząść ze śmiechu na fotelu... Wiem paskudna jestem ale nie mogłam się powstrzymać
mialam podobno.. i sie zastanawialam cholera.. czym ten koles gryzie ;P