X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Justa, wiem, staram się jak mogę, cholera ;)

na śniadanie zrobiłam sobie bułeczkę z serkiem i truskawkami :P tak żeby od razu podnieść poziom endorfin , widzę , że Ty działasz michałkami :P

a powiedzcie mi kobitki, jakich podkładów do twarzy używacie? bo to jest mój odwieczny problem, jakiś czas temu miałam w szufladzie chyba z 10 i żaden nie był dobry.. mam cerę mieszaną, strefa T się świeci, policzki i nos - suchawe, no i pierwsze zmarchy :/ coś któraś poleci???

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...Tamka ja ostatnio używałam Loreal true match, ja mam tłustą skórę aczkolwiek też potrafi być przesuszona. Nie ma cudów u mnie jeśli chodzi o podkłady, zawsze prędzej czy później zaczyna mi się ryjek świecić. Nie znalazłam idealnego, ten Loreal spoko ale dupy nie urywa... Nie pomogłam, wiem, ale nie trafiłam jeszcze na super, hiper, ekstra dobry :)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiesz, że akurat się nad nim zastanawiałam :) czytam różne recenzje i ten jest wymieniany jako najbardziej uniwersalny w rozsądnej cenie
    bo w mojej szufladzie jest wszystko, akurat tego jedynego chyba nie próbowałam jeszcze albo zwyczajnie już nie pamiętam ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka ja bardzo żadko używam podkładów to też nie pomogę, nie lubię mieć czegoś na twarzy, ale jak używałam to garniera BB i był fajny to jest taki chyba 5 w jednym czy coś ;-) wolę zwykłe kremy, używam do cery mieszanej z AA i jest świetny, nie świeci się tak bardzo cera, więc też nie pomogę jeśli chodzi o podkłady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:08

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja latem jak się opalę to też nie używam niczego ale obecnie, jako blada d... muszę się jednak dotapetować żeby patrzeć w lustro bez odrazy ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A krem mam AA matująco -seboregulujący dla mnie jest świetny, a ja mam ciemną karnację więc nawet w zimie nie jestem blada ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też staram się jak najmniej mazać mojego ryjka bo wiem, że i tak nic mi nie pomoże :D Odziedziczyłam cerę po tacie i rodzinie właśnie z jego strony. Moja mama ma taką śliczną buźkę, skórę... Ech, czasem tak siadam przed nią, zaczynam jej się przyglądać z groźną miną, a ona się śmieje bo już wie o co mi chodzi...że jej buzi zazdroszczę :D U mnie tłusto...a jak tłusto to wiecznie jakieś niespodzianki, buuu, nie przypominajcie mi nawet :P
    Dookoła oczu też już zaczyna się coś tworzyć, załamałam się, idę się napić...:D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, stawiasz % bo przypomniałaś mi o moich kompleksach :P Wszystkie mi się teraz przypominały, nie tylko ta cera! :D

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam oj tam, zaraz kompleksy, ja też im starsza tym bardziej pryszczata i świecąca + zmarchy to naprawdę piękny widok :/ do tego rozstępy na lini bioder i plecach, bo za szybko urosłam jako nastolatka, dyskopatia kręgosłupa również z tym związana i parę innych drobiazgów, mam wymieniać?

raczej tego nie chcesz bo zaraz wyjdzie na to, że to Ty stawiasz :P

natomiast co do dziedziczenia to ja też mam żal do moich rodziców bo jedno i drugie ma piękne gęste włosy, a ja takie fifraczki po babci :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phi! Też mam rozstępy jako pamiątkę z okresu dojrzewania, włosy też pozostawiają dużo do życzenia... i wiele takich innych mam ciekawostek na sobie :)
    No cóż, urody Bozia nie dała, rozumu też raczej poskąpiła..to cała nadzieja w tym potomku, co to się nie chce pojawić :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehehhe ale się uśmiałam. :D

Co do podkładu to właśnie mam problem, zawsaze używałam z Lirene (rozświetlający lub matujący zależnie od pory roku) i był super a teraz nigdzie go nie ma. :( I w ogóle same fluidy wszędzie w sklepach. :/ Jakaś masakra, one są takie ciężkie, a czegoś lekkiego znaleźć nie mogę.

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, coraz bardziej podejrzewam, że z nas siostry bliźniaczki rozdzielone w tajemniczych okolicznościach po urodzeniu :P kiedy masz urodziny przyznaj się? ;)

Krokodyl, ja właśnie też coś lekkiego chciałabym ale takiego żeby mi z twarzy nie zeszło po 3 godzinach tylko łaskawie z 8 zostało...

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, ja z września, Ty później jakoś chyba, listopad? i ja starsza żem przeca od Ciebie :)
    Jeszcze mi teraz wiek przypomniała, nie bawię się z Tobą :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terefere, wcale, że nie starsza bo ja z czerwca jestem, naprawdę zaraz będziesz stawiać % :P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieto! Rok inny! Ale nie przyznaję się który, już mnie nie zmusicie, bo będę Was musiała zlikwidować :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, no to jak rok, to się nie kłócę, chociaż przekonana nie jestem czy nie zmyślasz :P bo ja 83 jestem

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małolata! Ciut starsza jestem, ale jeszcze się łapię do tych "tuż" po 30stce, więc co mi tam :)
    Krokodylku, zaowulowałaś nam jednak! ;) Co to z tego będzie, olaboga :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Krokodylek zaowulował, chmureczka podwójnie, sypną się fasolki jak nic!

Nenaaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby owulacja jest ale nie wiem właśnie czy coś z tego będzie bo serduszek nie było w dniu owulacji ani wcześniej tylko po. Ale zobaczymy jak to się rozwinie. Tak czułam że przez ten antybiotyk wszystko mi się poprzesuwało i będzie długi cykl.

Auuuuć poparzyłam paluchy przy gotowaniu. :/ Boli. :/ A nie mam jeszcze aloesu bo wczoraj w kwiaciarni nie mieli. Kufa.

Robię ryż zapiekany z jabłkami, ten zapach cynamonu mmm.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm dziewczyny dałam ignora na jedną tempkę (była mierzona po wstaniu i niewiarygodna) i OF przesunął mi całkowicie termin owulacji... Zgłupiałam.

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ