My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ale tamta była niewiarygodna bo wstawałam przed mierzeniem ale zapomniałam na nią dać ignora i teraz dałam i wszystko poprzesuwało.
)))
Hehehehe ale jajca. I teraz owulacje mam grubą kreską a nie przerywaną. Hehehehe. Jak usunęłam test owulacyjny pozytywny to nic się nie zmieniło. Zgłupiałam do reszty. No nic, pozostaje mi tylko czekać i zobaczyć co się będzie działo.))
-
Krokodyl, a kto wie, że to plamienie było spowodowane infekcją pęcherza? może było okołowulacyjne, a po prostu pokryło się z infekcją
i powiem Ci też, że moje bóle owulacyjne są identyczne jak przy zapaleniu pęcherza czy przydatków, ciągnie mnie okrutnie w dole brzucha, czasem tak bardzo, że muszę się grzać termoforem i tracę na chwilę dechWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 14:31
-
nick nieaktualny
-
Kaśka...ciiiii
Kroko, masz tam taki miszmasz temperaturowy, że ja nie ogarniam, tempka w górę więc owu pewnie była, może właśnie wstrzeliłaś sie idealnie bo ona lubi sobie być kiedy chce, zwłaszcza przy antybiotykuSeks bez zabezpieczenia był? Był! Krokodyluś, mówili mi, że to ciążą grozi! I może być tak
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Kaśka...ciiiii
Kroko, masz tam taki miszmasz temperaturowy, że ja nie ogarniam, tempka w górę więc owu pewnie była, może właśnie wstrzeliłaś sie idealnie bo ona lubi sobie być kiedy chce, zwłaszcza przy antybiotykuSeks bez zabezpieczenia był? Był! Krokodyluś, mówili mi, że to ciążą grozi! I może być tak
Hehehehe pośmiałam się.
No nic, czekam co kolejny tydzień przyniesie. -
Tamka wrote:a wiesz, że akurat się nad nim zastanawiałam
czytam różne recenzje i ten jest wymieniany jako najbardziej uniwersalny w rozsądnej cenie
bo w mojej szufladzie jest wszystko, akurat tego jedynego chyba nie próbowałam jeszcze albo zwyczajnie już nie pamiętam
Tamka ja również polecam spróbować. Miałam już wiele różnych podkładów, bo mam ten sam problem- cera mieszana, a na domiar złego jeszcze wrażliwa. Tym razem kupiłam jakiś szajs z lirene i żałuję.Tamka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczynki ja też rano zaznaczyłam tempkę i termin owulki przesunął mi się z 14 dc na 15
no i tak mi się bardziej podoba, bo
były w punkt
jeszcze jakieś 10 dni niepewności. Na cuda nie liczę, bo te mężusiowe wyniki kiepskie, ale nadzieję warto mieć tym bardziej, że szansa mi się podwójna w tym miesiącu przytrafiła
Tamka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny