My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane
Smarta współczuję kochana, trzymaj się
Tamka i widzisz piękna owulka u Ciebie była
Malenq wielkie gratulacje rozdawaj te wiruski chętnie też przyjmę
Ja się dzisiaj dziwnie czuje od rana pewnie znowu jakieś chorubsko bo w głowie mi się kręci od rana i jest mi niedobrze, ah, a pogoda taka piękna, mam nadzieję że szybko przejdzie, miłego dnia dziewczynkiMalenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Malenq, ja też chcę zobaczyć wykresik
Już wczoraj przeczuwałam, że Twój test dzisiaj będzie pozytywny! Serdecznie gratuluję. Zdrówka i spokoju przez najbliższe 9 m-cy dla Ciebie i dla Fasolki
Dużo gorsza wiadomość os Smarty... Wyrazy współczucia - trzymaj się Kochana.
Ania_84 najważniejsze, że jesteście pod opieką prawdziwych specjalistów. Trzeba wierzyć, że będzie wszystko dobrze!!!Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dobra, Malenq to wzór spokoju i opanowania a ja wręcz przeciwnie.
Zrobiłam przed chwilą test, i... nie wiem... może mam schizy, ale jak by cień cienia. Tyle że na tych badziewianych testach z allegro nie ma zaznaczone gdzie ma być linia testowa i mi się wydaje że ten cień cienia nie był w tym miejscu co trzeba. Zaznaczyłam na wykresie jako ujemny. Dzisiaj kupię normalny test w aptece i zrobię jutro z pierwszego porannego sikania, na jutro mi OF wyznaczyło @ więc zobaczymy co wyjdzie.
Wiem że jestem w gorącej wodzie kąpana ale tak zgłupiałam jak mi OF przesunęło owulkę, strasznie się zdenerwowałam, że antybiotyk mógł by zaszkodzić fasoli. ((
Poza tym nie wiem, może ja sobie wmawiam, ale mam niejasne przeczucia że coś z tego będzie, nigdy się tak nie czułam dziwnie jak teraz.
A najśmieszniejsze jest to, że w ogóle się na nic nie nastawiałam, zawsze myślałam "z moim PCO to kiedy ja zajdę, może za rok może za dwa" a teraz jakieś takie historie, że owulka była i w ogóle.
Ale się rozpisałam.
Już nie męczę, muszę jakoś doczekać do rana.Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki poczekam do jutra, bo miałam taki g*wniany test - pasek, z allegro, i tak jak piszę - mi się wydaje że ta linia testowa powinna być w innym miejscu a nawet nie zaznaczyli gdzie jej szukać.
Także na razie traktuję to jako negatyw i zobaczę jutro rano.
Tylko muszę dzisiaj wieczorem po drodze o aptekę zahaczyć.
Mimo to masz niezłą cierpliwość.
A na mnie to jakoś spadło jak grom z jasnego nieba, bo cały cykl byłam przekonana że nie było owulacji, ale jak dałam ignora na jedną tempkę na którą wcześniej zapomniałam, to nagle mi owulka wyskoczyła i to akurat jak brałam antybiotyk. No kurde zestresowana tym jestem. -
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Nie przejmuj sie tym antybiotykiem w ogóle, na tym etapie nie zaszkodził. Czekamy z niecierpliwoscią
No w sumie teś mi się tak wydaje że to za wcześnie żeby zaszkodził, ale jednak jest takie głupie myślenie. Nic, zobaczę rano co będzie.
Dobrze, że wieczorem jedziemy na grilla, oderwę myśli od tego. -
Nenaaa, Tamka, Malenq, chmurreczkaa lubią tę wiadomość