My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodyl!! No padlam, coz a dzien! Jeju. Wiedzialam ze w koncu sie posypia fasolki u trzydziestek
Natomiast powiem tak odnosnie antybiotyku - na tym etapie to jest tzw wszystko albo nic, czyli jesli ciaza jest, wyszedl test tzn ze antyniotyk nie zaszkodzil, bo gdyby mialo byc cos nie tak, to po prostu implantacja sie nie powiedzie, wiec skoro jest cien to jest ok!
Czekamy jutro na potwierdzenie -
Dziewczynki życzę miłego weekendu wszystkim i tak jak Ania pisze do roboty
Ja właśnie zjadłam pyszne placki ziemniaczane na grubych oczkach robione przez mojego M, pyszka, uwielbiam, najadłam się
mam nadzieję, że jutro będzie super wiadomość od Krokodylka trzymam kciuki i potem następne kobietkiMalenq lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry witam sie z
Krokodylku niestety to tlko program wystarczy ze sie zmieni jedna dan i juz skacze z kwiatka na kwiatekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zgłupiałam totalnie - idę do wc, patrzę a tam piękny, wzorcowy śluz rozciągliwy! w ilościach ogromnych! zamarłam... o co kaman??? wczoraj robiłam test owu, od tak, negatywny bladzioch, dzisiaj zrobię za jakąś godzinę ... co o tym myśleć???
-
Tamka lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami Dziewczynki
U mnie dziś solidny spadek tempki, w to że implantacyjny to nie wierzę Wiem wiem, będziecie mnie przekonywać, że to możliwe, ale ja myślę, że teraz temperaturka będzie się trzymać nieco ponad podłogą aż do @. Mam 5 dpo dzisiaj. Tym razem mierzę tempkę przez całą fl w odróżnieniu od poprzedniego cyklu. Z racji mężusiowych wyników nie mam większych nadziei na powodzenie więc traktuję go raczej jak taki cykl obserwacyjny.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dzień dobry kochanie 30tki, tfu, 18 tki co dzisiaj słychać? Chmurka - co tam na wykresie??
Krokodyl - jak tam???
Emily, nie miałam takiego testu, nie wiem zupełnie co o nim myśleć.. czytałam, że LH jest wykrywalne w moczy i krwi, nic nie słyszałam o ślinie...
zamieszałam na swoim wykresie, wpisałam niższe tempki, które uznałam wcześniej za błędne no i mam owu w 19 dc, ale mimo wczorajszego rozciągliwego śluzu jest ciągła krecha więc ovu mi tego nie zakwestionował, ciekawe.. Nena, co Ty na to? -
Hej,
Tamka co Ty se tak tą owulkę przesuwasz, przed czym Ty chcesz uciec? Przed testowaniem?
Jeśli te tempki są ok to program dobrze wyznaczył...a ten śluz...to taki mały wypadek przy pracy albo... Aleś wystrzeliła z tą tempką dzisiaj. Tamka, podejrzana jesteś Mam Cię na oku
Krokodylek, widzę, że @ przylazła jednak. Trzymam kciuki za nowy cykl
Emily, nie używałam tego ustrojstwa, nie pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 09:24
-
eh, dziewczyny, kurde, dlaczego to musi być takie trudne? powodzenia w nowych cyklach!
w sobotę spotkałam się z koleżanką, której nie widziałam kilka miesięcy i co - brzuszek.. to już drugie będzie, zaszła w tym samym miesiącu, w którym się zdecydowali... moja przyjaciółka to samo - decyzja i bejbik , puff
Nena, ja sobie tej owulki nie przesuwam, tylko sama nie wiem jakie tempki wpisać w tych 2 dniach - pierwszy pomiar wskazywał te, które wpisałam teraz, drugi - wykonany od razu po pierwszym, tylko przy lepszym dociśnięciu termometru - pokazał temperatury znacznie wyższe, zupełnie nie wiem, co wpisać, dlatego tak mieszam a jeszcze ten wczorajszy śluz... jedyne co, to on nie był przezroczysty, tylko mętny, ale ciągnął się tak, że łojezu -
Tamka, tak se palnęłam z tą owulką, była wcześniej, nie płakusiaj!
Ja to już zgłupiałam ostatnio, wczoraj trzecie zaproszenie na ślub dostałam. Śluby w lipcu, sierpniu i wrześniu. Ale wysyp...jak nie było to nie było a teraz wszyscy naraz. Wszystkie w ojczyźnie ofkors. A tu człowiek mieszka 2700 km od rodzinnego miasta i nie da rady niestety uczestniczyć w trzech uroczystościach, urlopy, odległość, no niewykonalne...