My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to sie smieje ze testosteronem to moglabym sie zamienic z mezem on ma zaniski a ja wyszszy
A on zawsze mi mowi to ten CzarnobylWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:01
Krokodylica, Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Aniu, ja też mam czasem wrażenie, że mój testosteron jest wyższy od mężowskiego
wczoraj mnie tak poirytował, bo od kilku miesięcy każdy dzień zaczyna tekstem, że jest zestresowany, że mu powiedziałam, że jak ja się zestresuję, to dopiero będzie miał problem i stres! no i wczoraj jak zasypiałam nagle wpadła mi do głowy straszna myśl, gdzie ja będę pracować mając 60 lat? kto mnie wtedy zatrudni i z czego ja będę kredyt spłacać? tak się zdenerwowałam, że zasnąć nie mogłam!
i mówię mu dzisiaj, że nie chcę więcej słyszeć słowa stres bo mi to na psychę siadaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:12
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam ze jak zobaczylam hormony meza.. FSH,LH , Porlaktyna i test.. to mi rece opadly ze ja sie przejmuje ze mam 1,84 TSH i ze to za wysok na starania a jego hormony to doieor ruina ;/
weezz..ja to nie raz mysle za co bedziemy zyli zajakies kilka miesiecy .. i tak sie stresuje ze szok ;/ a moj pewlen luz.. i tekst spoko luz malutka damy rade -
rozmawialam z tym facetem.. i do mnie z pretensjami wyskoczyl i tekstem ze on juz sobie poradzil i ze mialam szans e byc jedyna oferentka u nich .. a tak to on sobie szukatez innych i ze moge zlozyc oferte ale juz na jego warunkach..pajac ;/
-
Aniu, daj sobie spokój, ja rozumiem, że z reguły warunki dyktuje oferujący zatrudnienie ale poziom kultury osobistej jest niejako gwarantem poziomu kultury organizacyjnej w pracy... więc chyba szkoda Twoich nerwów
no chyba, że przyjmiesz jego ton rozmowy i w tym tonie będziesz później pracować ale ja np. nie dałabym tak rady -
Nie powiedzialam mu krotko i na temat .. ze proacowalm u nich jako pracownik i sie przejechalam nawet mi nie zaplacili..teraz to on zadzwonil do mnie jako klient.. i z racji tego ze mam duze doswiadczenie i swoje lata nie pozwole zeby traktowal mnie jak guwniare.. i ze znam swoja cene za wykonywane uslugi cennik jest staly dla wsyztskich klientow i nie podlega negocjacji... i jelsi znajdzie tansza oferte to mu pogratuluje ;/ a co mi .. niech sie pajac troche opamieta robi przekrety i mysli ze wszytscy pod jego dyktando beda robic.. ;/ to niech sam to robi ;/
Tamka lubi tę wiadomość
-
Dwa dni nie zaglądałam i miałam teraz co czytać Dzień dobry dziewczynki
U mnie jakieś dziwne rzeczy się dzieją. Niby tempka pnie się w górę, ale jajnik prawy dzisiaj boli, śluz mega rozciągliwy ( sperma się aż tak nie ciągnie, niemożliwe!!!) i test owu pozytywny. Ledwo mi OF zaznaczył owulkę grubą czerwoną krechą to wpisałam dane o śluzie i teście, a krecha zmieniła się w przerywaną... nic z tego nie czaję Jakbym nie wiedziała, że mity o drugiej owulacji w cyklu zostały dawno obalone, to obstawiałabym tą wersję a tak to nic z tego nie wiem. Jak jutro tempka spadnie to może jeszcze owulki nie było? co myślicie? Nenaaa Ty taka obeznana w tych wykresach jesteś...Ania_84 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmureczko dwie owulki moga byc w ciagu 24h
jak dla mnei to owulke moglas miec 16 dc poprostu organizm mogl sie przygotowywac d owulacji przez kilka dni stad testy owu na + -
jeszcze się wytłumaczę, czemu mnie te dwa dni nie było kupa załatwiania, ustaliliśmy wreszcie termin ślubu i załatwiliśmy wszystko w urzędzie no i za salą było trochę łażenia, w każdym razie wszystko już zaklepane teraz tylko nie wiem co z sukienką, bo zostało 4 m-ce do ślubu, a jak zajdę w ciążę to mogę się w kiecuszkę nie zmieścić potem...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
chmureczko zawsze miesiac przed zbieraja jeszcze az miare zeby w razie co powiekszy lub zmniejszyc wic spokojnie...a dwa jak zajdziesz to bedziez max w 4 miesiacu wiec moze nie byc po Tobe widac
-
aniu niby tak, ale jak byłam w 14dc na monitoringu rano to pęcherzyki były dwa- jeden 22 a drugi prawie 25 mm... jakby miały jeszcze dwa dni rosnąć to prędzej by się w torbiel zamieniły niż pękły, tak mi się wydaje, takie giganty to nie pękają przecież chyba... a test owu pozytywny z dzisiaj? dziwne to dla mnie jakieś, dziwne
-
Ania_84 wrote:chmureczko zawsze miesiac przed zbieraja jeszcze az miare zeby w razie co powiekszy lub zmniejszyc wic spokojnie...a dwa jak zajdziesz to bedziez max w 4 miesiacu wiec moze nie byc po Tobe widac
no tak, ale ja biorę cywilny ślub i nie szyję kiecki typowo ślubnej... już jedno własne wesele w życiu przerobiłm i się orientuję jak to wygląda, ale z cywilnym ślubem będzie trochę inaczej... Może nie być widać, a może być... tym bardziej, że ja przy moim PCOS i problemach z wagą raczej obstawiam, że wzdęcia mnie wykończą, więc mogę się w kiecce nie dopiąć. z drugiej strony jednak jak zostawię jej kupno na ostatni moment to mogę nic fajnego nie znaleźć... a szyć? nie wiem czy się opłaca...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
pecherzyki statystycznie rosna 1-2mm na dobe wiec mozliwe ze okolo 15 dc pekl wiekszy a 16 np drugi pekaja w okolicach 20-26 mm a skoro byly dwa to moglas miesc jeszcze spore stezenie LH
-
hmm... podwójna szansa mi się bardzo podoba
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:hmm... podwójna szansa mi się bardzo podoba
-
hmm... nie wiem co o tym myśleć wszystko jedno zresztą, oby finał był owocny może zapisać się jeszcze na jakiś monitoring? piszę maila do mojej gin. może znajdzie dla mnie chwilę czasu.