My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Nenaaa ponoć jak byłam malutka to oblałam sobie całą klatkę piersiową wrzątkiem i dzięki aloesowi nie mam dziś śladu.
Anuśka dzięki Można powiedzieć że tego dnia czułam się jak księżniczka
KotkaPsotka link do zdjęcia jest na poprzedniej stronie.
A ile macie do ślubu? Bo ja tak miałam przez 2 miesiące przed ślubem że ciągle się kłóciliśmy i miałam nieraz ochotę wszystko odwołać, ale sądzę że stres przed-ślubny to zdziałał, a przede wszystkim rodzina, bo każdy coś wiedział lepiej od nas, ciągle się wpieprzali i mieszali między nami. -
Cześć dziewczyny,
Kotka, miałam pisać właśnie to samo co Krokodyl - nas akurat to ominęło ale podobno wiele par tak ma przed samym ślubem, to są największe punkty zapalne wspólnego życia - ślub, budowa domu, pierwsze dziecko
a ja się poddałam, ten cykl będzie chyba bezowulacyjny , dupaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 09:42
-
Tamka ale wyszedł Ci test owulacyjny + dzisiaj? Czyli jeszcze wszystko przed Tobą.
Ja nie miałam w tym miesiącu owulki ale sama nie wiem co myśleć o moim wykresie dziewczyny???
Niby @ powinna już się skradać do mnie a ja jakoś czuję że ten cykl będzie mega długi. Tempka jak by nieznacznie rośnie, nie wiem, późna owulacja? Zobaczymy. -
Pozytywny owulacyjny wyszedł mi wczoraj, myślałam, że dzisiaj tempka będzie już w górze a tu zonk
Twój wykres Krokodylku jest dla mnie zagadką... test owu + w 18 dc i dalej tempka bez skoku... myślę, że ta Twoja infekcja musiała tu ostro namieszać i może faktycznie przesunęła owulkęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 09:57
-
Zaraz was nadrobie..
facet z wcoraj zadzwonil do mne z tekstem ze usimy przelozyc na 13 - mowie mu ze ja sobieinaczej rozplanowalam dzien i ze o bede w innej przychodni .. ze moze na 9 rano jutro a ten do mnie ze on zalozyl ze ja od jutra od 7 bede pracowac i w sobote..
nozesz kurwa.. nawet nie gadal o kaseie o obowiazkach nawet sie z emna nie spotkal a juz zalozyl ze bede pracowa.. nie potraktowal mnie serio jako firmy tylko z gory postawil warnkipowiedzial ze ja jutro o 10 wyjezdzam do Łodzi i ze nie mge po prostu bo mam wazne badania.. a ten do mnei z tekstem no to ja nie wiemjak pani to zrobi..
Michal powiedzial zebym dala sobie znimi spokoj bo znowu wroce z placzem od nich ;/
i teraz sie zastanwiam czy isc na to spotkanie czy dac sobie spokoj ;/ -
Witajcie kochane Ania zastanów się nad taką współpracą bo szkoda nerwów, albo wytłumacz mu że nie będzie nikt tobą rządził, to ty ustalasz warunki. Ja czuję się już lepiej i będzie można dalej działać ciekawe kiedy będzie owulka u mnie w tym cyklu mam nadzieję że już niedługo
Tamka a ty działaj działaj
Miłego dnia dziewczętaAnia_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
wiem dzieczyny szczegolnie ze juz mam z nimi zle doswiadcenia.Michal od poczatu mowil mi zebym nie wchodzila drugi raz do tej samej rzeki .. i ze wtedy jak mnie ostatnio od nich odbieral to bylam tak roztrzesiona i tak ryczlaam ze bal sie ze mi cos zrobili .. i faktycznie wtedy to nawet wyszedl z samochodu i szedl do nich ale go powstrzymalam ..
-
Justa - zaskoczy was w najbardziej odpowiednim momencie- owulki takie sa:D my na nie czekamy a te przychodza kiedy one chca
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
wiem Justa, że powinniśmy działać ale wczoraj byłam tak padnięta, że nie było szans, zasnęłam jak kamień zanim mąż łaskawie dotarł do łóżka
ogarnęła mnie jakaś taka beznadzieja, przekonanie, że po co ja się tak spinam skoro i tak się nie uda
i tak sobie myślę, że chyba w czerwcu zrobię sobie reset od wszystkiego, miesiąc odpoczynku bo czuję, że zaczynam świrować .. -
Tamka spokojnie mieliscie serducha w dni plodne wiesz ze najmniejsza szansa na zaplodnie jest w dniu owulacji
jak nie macie ochoty to nic na sil e
widac bylas zmeczona i potrzebowalas snu
I nie popadac z rzadna beznadzieje fasolki tego nie lubia ona tylko czekaja na pozytywne fluidyTamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
dzięki Aniu, też tak myślę - nic na siłę
ale do pozytywnego myślenia i wiary jakoś nie umiem się zmusić... wiem, że staramy się "tylko" 11 miesięcy ale dla mojej głowy to całe wieki i jakoś nie umiem już podchodzić z nadzieją do kolejnych cykli.. -
wiem kochana bo tez w maju minie rok odkad sie staramy
i dopoki nie wiedzilismy co jestt kiedy lekarz nas oszukiwal rzez 9 miesiecy a my mielismy nadzieje.. to nasza psychika tak siadla ze ja co rusz ryczalam .. wiec wiem co przechodzisz.. sproboj moe miesiac dwa zrobic sobieodpoczynek od staran nie meirz temp.. nie koncentruj sie na nich -
pamiętam Aniu Twoją historię i jest to dramat z tym lekarzem...
chyba tak zrobię, odpuszczę sobie w czerwcu, może nawet w lipcu, a w sierpniu pójdę do invimedu, niech mnie wyczyszczą z kasy kompletnie i stwierdzą wreszcie, o co chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:pamiętam Aniu Twoją historię i jest to dramat z tym lekarzem...
chyba tak zrobię, odpuszczę sobie w czerwcu, może nawet w lipcu, a w sierpniu pójdę do invimedu, niech mnie wyczyszczą z kasy kompletnie i stwierdzą wreszcie, o co chodzi...
bedzie dobrze nosek do góry piers do przoduTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Pozytywny owulacyjny wyszedł mi wczoraj, myślałam, że dzisiaj tempka będzie już w górze a tu zonk
Twój wykres Krokodylku jest dla mnie zagadką... test owu + w 18 dc i dalej tempka bez skoku... myślę, że ta Twoja infekcja musiała tu ostro namieszać i może faktycznie przesunęła owulkę
Tamka testy owulacyjne u mnie nic nie mówią, w sumie mogła bym skasować ten wynik, ja mam PCO, za wysoki poziom LH i stąd testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne, podejrzewam że przez cały cykl. Zrobiłam go z ciekawości. Zrobię jeszcze parę bo mam chyba ze 20 to z ciekawości zrobię żeby zobaczyć ale to u mnie nie jest w żaden sposób miarodajne. -
Krokodylku a jak u Ciebie z TSH/? bo przyproblemach ztarczyca tez wychodza czesto falszywie dodatnie mi wychodzily w 7 dc , 13 i 18
-
ach Krokodyl, faktycznie, zapomniałam o Twoim PCO.. sprawdzaj to TSH bo jak inne hormony rozjechane tzn że przysadka źle pracuje, a od przysadki do zawirowań z TSH jeden krok...
z tarczycą to ja mam problemy ale nigdy nie zaobserwowałam fałszywego wyniku, no, poza tym wczorajszym, chyba że jutro tempka skoczyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:50
-
Tarczycę badam co jakiś czas ale na szczęście wszystko jest ok.
Na początku kolejnego cyklu powtórzę badania LH, FSH, testosteron, progesteron... Bo ostatnio robiłam między cyklami z tabletkami anty i lekarz mówił że mogły przez to wyjść takie krzaki. Zobaczę teraz po miesiącu bez anty co wyjdzie.
PS. co nie zmienia faktu że LH oraz testosteron zawsze mam za wysoki (zawsze mówiłam że jestem babo-chłop )Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:57