My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Tamka nie mam! Na żadnym moich pięknych, czerwonych szpilek nie widać.
OMG! nie może być! takie niedopatrzenie wytargaj fotografa za uszy, no kurcze
Justa, ale Ci dobrze, eh, mój nie dość, że wróci dzisiaj po 23 to jeszcze w kuchni jedyne co umie, to herbatę zrobić
jak skończę z podłogami to w nagrodę sobie kalmary w głębokim tłuszczu usmażę, a co! chipsików nie mam niestety
Anastazja, jak się czujesz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 20:08
-
Bardzo fajnie wyglądaliście Krokuś
Chipsy, Kalmary w głębokim tłuszczu, smażone przysmaki ...no proszę Was...kusicielki Ja też coś dzisiaj wrzuciłam do gorącego oleju...a mianowicie dwa swoje palce, poparzone teraz trochę...ale przeżyję możeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nooo, podobno inne się topi, teraz to wiem... trzeba mi było wcześniej powiedzieć! Potem na dokładkę przy przeżuwaniu, ugryzłam się mocno w policzek i teraz ryjek napitala. Spuchnięta powieka, poparzone paluchy, pogryziony polik...urozmaiciłam sobie dzień po prostu. Wiecie, szukam sobie jakichś zajęć, żeby nie mysleć, hehe Aż się boję co se jutro znajdę...
-
Nena, pokarało mnie za głupie komentarze i podśmiechiwajki i kalmary zrobiły mi taką fontannę, że całą prawą rękę mam w kropki i świeżo umytą podłogę nie wiem co mnie bardziej wkurzyło
już może sobie lepiej żadnych zajęć nie wymyślaj, przynajmniej nie kulinarnych
Anastazja, bardzo mi przykro zdrowiej kochanaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
emmm kalamary eh dziewczyny smaka narobilyscie uwielbiam a jesli chodzi o smazenie to sie dolaczam tez zawsze albo sie oparze albo mycia pozniej mam ze hej wszedzie dookola,mimo iz lubie smazyc,pichcic i wszelkie rzeczy w kuchni robic to tluszcz moim sprzymierzencem chyba nie jest
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za komplementy.
Chyba faktycznie fotografa muszę za uszy wytargać. Ale ogólnie jestem zadowolona bo zdjęcia super, bardzo mi się podobają.
Anastazjaaa kuruj się dziewczyno.
Nenaaa postaw sobie w domu aloes w doniczce. Jest bardzo łatwy w utrzymaniu a świetnie działa na oparzenia. Bierzesz listek, rozdzierasz i smarujesz oparzenie miąższem ze środka, naprawdę pomaga.
A co do gotowania, mój małż potrafi ugotować parówki i zrobić jajecznicę. To by było na tyle. :PPPAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Nooo, podobno inne się topi, teraz to wiem... trzeba mi było wcześniej powiedzieć! Potem na dokładkę przy przeżuwaniu, ugryzłam się mocno w policzek i teraz ryjek napitala. Spuchnięta powieka, poparzone paluchy, pogryziony polik...urozmaiciłam sobie dzień po prostu. Wiecie, szukam sobie jakichś zajęć, żeby nie mysleć, hehe Aż się boję co se jutro znajdę...
Anastazja - zdróweczka
Krokodylku - kiecuszka boska i motorek też super
Kolorowych snów dziewczyny...Anastazjaaa lubi tę wiadomość