My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
WOW :8 zadzwonili do mnie z przychodni do ktorej kiedys startowalam jako rejestratorka medyczna nawet bylam tam 2 dni..ale koles tak mnie wkurwil ze trzasnelam mu drzwiami przed nosem..
dzis dzowni do mnie ..i tekst Pani Aniu ja dzownie z przychodni... czy mialaby pani dla nas czas zeby pormawiac na temat wspolpracy.. wow
nie wiem mam dziwne odczucia co do nich bo to straszne cwaniaki ;/
ale z drugiej strony jestem na plusie ..bo to ja dyktuje tym razem warunki .. w sumei co mi szkodziTamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:USG mam na każdej wizycie, ale nie załamuję się bo to pierwszy cykl moich starań. Z pierwszą dzidzią starałam się 3 lata więc mam wprawę w czekaniu.
Mam jednak nadzieję że teraz uda się szybciej...Anuśka lubi tę wiadomość
-
dziekidziewczyny ide tam z nadzieja ze wezma mnie teraz troszke bardziej serio bo ide jako "firma" i bedzie to na zasadzie wspolpracy a nie zatrudnienia
-
nick nieaktualny
-
ja pije herbatke z sokiem malinowym ..maz zaraz przyjedzie po mnie do roicow i moze jak bedziemy wrac cos kupimy smacznego chrupiacego
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie no juz jest lepiej jakis taki dopadl mnie rano nastroj .teraz tylko kluje mnie pod lopatka- a to to juz typowy nerwobol czyli sie stresuje rpzed piatkiem