My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz jetsem z kawka.. matko dziewczyny ale fatlanie sie czuje duszno mi.. slaba jestem plecy mnie bola cale ;/ czuje sie jakbym miala zemdlec ;/
-
Cześć,
Anuśka, powodzenia!
Ania ja też coś dzisiaj kiepsko się czuję, też mi słabo...na dodatek obudziłam się ze spuchniętym jednym oczkiem, nie wiem co to...
Tamka, Ty pracusiu! Czegoś Ty się wczoraj najadła, że dostałaś takiego powera, soku z gumijagód ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:06
Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Zwolnienia lekarskie to samo zło
a ja wczoraj umyłam okno balkonowe, wyprałam dywan, poodkurzałam, umyłam łazienkę, spożytkowałam męża i padłam a mąż mi dzisiaj oświadczył, że czuje się zajechany
gdzie ta owulka??!!
Ja wczoraj też miałam powera a dzisiaj tak jak dziewczyny piszą, nędza. -
Nenaaa wrote:Cześć,
Anuśka, powodzenia!
Ania ja też coś dzisiaj kiepsko się czuję, też mi słabo...na dodatek obudziłam się ze spuchniętym jednym oczkiem, nie wiem co to...
Tamka, Ty pracusiu! Czegoś Ty się wczoraj najadła, że dostałaś takiego powera, soku z gumijagód ?
ehhh ja to sotatnio mam schiza ze cos jest nie tak zakluje mnie jajnik mysle cholera zeby nie torbiel..
od wczoraj te dusznosci+ bol plecow i juz se wymysliłam z emoze cos z sercem..
chyba jestem hipochondryczka ;/ -
Ania_84 wrote:ehhh ja to sotatnio mam schiza ze cos jest nie tak zakluje mnie jajnik mysle cholera zeby nie torbiel..
od wczoraj te dusznosci+ bol plecow i juz se wymysliłam z emoze cos z sercem..
chyba jestem hipochondryczka ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Bo chyba z ciśnieniem coś się dzieje, przynajmniej w PL, nie wiem jak w ES
Nena, prawie zgadłaś - truskawki sobie kupiłam w Lidlu z Twoich rejonów zresztą przyjechały, i chyba to one dały mi takiego kopaTamka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ile chemii jest w tych truskawkach więc mój diler nazywa się LIDL
kurde, zaznaczyłam sobie wczoraj pozytywny test owu ale nie jestem do końca pewna czy taki był... druga kreska wyszła lekko bledsza niż kontrolna, tak leciuteńko mniej intensywna.. i nie wiem - zostawić czy usunąć ten + ? chyba po prostu dzisiaj powtórzę i zobaczę, jaki wyjdzie...
ale oszaleję przez tę owulkę!! -
musze powiedziec neuologowi o moich stanach lekowych bo mam takie fazy ze mysleze rano sie nie obudze.. a kiedys dawno temu jak mailam tak to bylypierwsze symptomy padaczki .. teraz od 6 lat nie bylo npadow.. a fakt ostatnio biore nie regularnie leki ;/
-
pomijac ich nie pomijam ale zajmias o 19 np bralam o 24 ;/ i chyba musze znowu wrocic do systematycznego brania ..
ale jk pojde do niego to mnie opitoli bo mialam isc na masaze bo mi zlecil ..bo jestem strasznie spieta i zapomnialamNenaaa lubi tę wiadomość
-
Ania, czemu nie bierzesz ich regularnie? Nie wolno! Stany lękowe nie są mi obce, u mnie to nerwica lękowa, teraz jest mniej więcej w stanie spoczynku...ale ogólnie zawsze już będzie ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:43
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wieie przyznam szczerze ze po porstu skocentrowalam sie na mezu
przerazaja mnie koszta leczenia badan . ;/
a jeszcze praca.. jak do wrzesnia cos nie wykombinuje to ni bede miala zrodla dochodzu.. bo mam firme .. i zaczyam od wrzesnia normalny zus czyli 1100 zl/ i nie wyrobie
maz od wrzesnia straci prace po 8 latach pracy .. i po prostu poki o mam jeden wielki burdel w glowie -
Tamka wrote:jak można zapomnieć o masażach?! nie do pomyślenia dla mnie
pozniej badania. wizyty.. na koniec dowalili nam na usg ze u meza wykryta jest jakas torbielka i mialam juz czarne wizje bo kazali robic markery.. dpieor pozniejpowiedieli ze to normalne u facetow ze maja torbielki ..