My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hej dziewczynki jak tam samopoczucia?
U mnie normalnie posucha przez ten antybiotyk a tak mi się chce gzić!, co za temperament Aligator...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Co do bakterii- jesli my mamy to nasi artenrzy zazwyczaj etz dlateg trzeba razem przechodzic kuracje.. zrobic po leczeniu On;posiew nasienia.. Kobieta: biocenoze pochwy , jak wyniki wyjda ujemne odczekac 2 tyg i badanie nasienia owtorzyc
-
Krokodylica wrote:Hej dziewczynki jak tam samopoczucia?
U mnie normalnie posucha przez ten antybiotyk a tak mi się chce gzić!
Jej ja mialam antybiotyk nie wzielam probiotyku i bylosucho jak na pustyni..az zelik co rusz chodzil w ruch -
POwiem wam ze nas maz mial bakterie w posiewie nasienia.. lecyzl sie 3 tyg.. mi nic nie dali i co .. ja zlapalam.. i znowu mu przekazalam.. i na nowo to samo tylko ze ja tez wtedy mialam leczenie rownolegle z mezem.. i wyszlo wsztskook
-
Nie biorę probiotyku żadnego tylko mam gynalgin dopochwowo i póki co nie narzekam na suchość. Zobaczymy co będzie po odstawieniu antybiotyku.
Jeszcze jutro i koniec, nie posłucham lekarza i nie będę czekać do okresu, pojutrze zamierzam się gzić! :PPP
No kurde chce mi się, co poradzę. :PPP
Niewyżyta chodzę normalnie.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no właśnie u nas mąż bakterii w nasieniu nie ma, ja miałam badanie na czystość pochwy jakiś czas temu i też ok
dlatego zastanawiam się skąd te leukocyty we wcześniejszym badaniu... to było badanie ogólne nasienia, teraz posiew dla pełnego obrazu
natomiast ten genialny urolog, u którego mąż był mówił, żeby się leukocytami nie przejmować bo: "wie Pan, rączka tu, rączka tam, a na rączce bakterie... to wie Pan, różne rzeczy mogą wyjść..."
no ale teraz w posiewie okazało się, że bakterii nie ma... czyli to nie była "rączka" -
Tamka wrote:norma to 1 a on miał 9 ...
a bral jakis urosept albo cos w tym stylu ??
powtorzcie bedanie i bedzie wiadomo co i jak -
Nenaaa wrote:Ja jestem bardzo umiarkowana
No...chyba dwie się takie ostałyśmy
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:to moze mial elkka infekcje np pecherza
a bral jakis urosept albo cos w tym stylu ??
powtorzcie bedanie i bedzie wiadomo co i jak
faktycznie wspominał, że go czasem troszkę piekło ale niczego nie brał, przeszło samo...
eh, chyba na razie damy sobie spokój, powtórzymy badanie za jakiś czas bo ześwirujemy -
Tamka ale ogolne badanie wyszlo ok czy cos wyszlo nie tak ??bo jesli badanie wyszlo ok mimo leukocytow to luz
-
Ania_84 wrote:u nas to jakas anomalia bo jak nic nie wiedzielismy i sie staralismy to niechcialo namsie ..a odkad wiemy ze naturalnie nie ma szans to i moj jest zawsze zwarty i gotowy i ja tez
ale im rzadziej go jem tym lepiej mi smakuje. Gdybym jadła codziennie to by mi zwyczajnie zbrzydł. Lubię iść do kina ale codzienne chodzenie do niego normalnie by mnie znudziło. I tak to też jest z tym moim
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość