My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczynki
Kazdej z nas sie uda
Kasia przykro mi z powodu 1 ciazy
choc ja bardziej teraz podziwiam meza bo myslalam ze sie podda i odpusci
a tu nie walczy chodzi na wszytski e badania. jak juz powiedzial ze da sobie jajka pokłuc to mi szczena opadla
bo jak zaczal gadac o adopcji tomyslalam ze po porstu odpusciTamka, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój tez sie nie poddaje mąż byl dla mnie wsparciem teraz to on mnie napedza że mamy czas ma sie nie stresować byl ze mna na kazdym usg siedział w poczekalini dobrze że mamy to forum możemy sie wesprzeć baby muszą sietrzymać razem iprzetrwać ,warto Aniu próbować nie bedziesz miała sobie nic do zarzucenia chciałaś próbowałaś i się uda musisz wto wierzyć )))))))
Ania_84, Nenaaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ja??
Kielce
nie moge powiedziec nic złego na meza bo dopeiro tak naparwde p tym roku zarowno on jaki ja zdalismysobie sprawe jak wazni dla siebie jestesmy dlatgeo widac po co musily byc te zle wyniki
-
Hehhe tak na mnie wołaja
oki lece kochane do domku -choc znowu do pracy w domu ;/ no ale praca w domu przyjemnisjsza
i do mojej kici i pieska bo same siedza
bede pozniej
buziaNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Wpadam przekazać wieści z dzisiejszego monitoringu: mimo, że tym razem nic nie czułam to wyhodowałam dwa dominujące pęcherzyki, po jednym w każdym jajniku, wielkości 22 i 24 mm Endometrium tym razem bez wspomagania winem prawie 9mm, więc wystarczające Nie liczyłam na wiele, a tu taka niespodzianka. Nakazała działać i wrócić z pozytywnym testem ciążowym Nie jest źle, jeszcze tylko jeden zdrowy mężusiowi żołnierzyk by się przydał, chętny do zapłodnienia mojego jajeczka
Ania_84, Malenq, Malgoo, Alfetka, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
no i teścik owulacyjny na moje oko dzisiaj pozytywny jutro poprawimy jeszcze , a potem będziemy czekać na efekty
Ania_84, Alfetka lubią tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
no faktycznie jakby co to za miesiąc też w górkach będę przed owulką
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny