My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja podlecz się pięknie. Szkoda, że siekło Cię akurat w tym momencie, ale kto wie, może owulka poczeka, aż lepiej się poczujesz? Odpoczywaj i wracaj do zdrówka Kochana :*
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dobranoc Kochane, ja też powoli idę spać. O 3 w nocy wstaję do pracy, więc za dużo czasu na sen nie zostało.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmureczka, pęcherzyki fantastico, duże byki Owocnej owulki życzę, żeby kijanki dopadły jajco!
Anastazja, współczuję choroby Dużo zdrówka jak najszybciej
Justta, Lemurek Wy też nie dajcie się żadnemu choróbsku!
Tamka, jak psinka i dentysta, strasznie było?
Kasia, Malgoo, obyście miały rację z tym łaskawym majem, dla mnie jest on póki co gorzki...może będzie jeszcze słodki?
Dobranoc Laleczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 23:11
Anastazjaaa, Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Anastazja, u Ciebie choroba, a u mnie niemoc męża, obudził mnie dzisiaj ból owulacyjny i spadek tempki, co u mnie z reguły oznacza, że jutro odbije i klops... małż się przejął i na tyle by było..
chmurka, no wspaniała wiadomość! widzisz, a Ty chciałaś olewać stymulację i nie miałabyś takich dorodnych jajec
dziewczyny, chyba grasuje jakaś grypa jelitowa nieprzyjemna, u nas dookoła wykosiło połowę rodziny, także nie dajcie się! dużo jogurtów naturalnych i kefirów żeby wspomagać jelita
Nena, cóż, wet mówiła , że jej zdaniem babcią i dziadkiem nie zostaniemy ale wiadomo - pewności nie ma, za 2 tyg idziemy na usg i wtedy się okaże...
u dentysty słabo - czeka mnie chyba zabieg usuwania 8mki, której korzeń sięga żuchwy i istnieje obawa, że przy rwaniu uszkodzą mi nerwy szczęki, no bajecznie po prostu -
Anastazja, tego Ci życzę! niech owulka się wstrzyma! i moja łaskawie też niech zaczeka do wieczora
aaa, właśnie, odebraliśmy wyniki męża z posiewu - ujemny! czyli bakterii nie ma... to teraz pytanie skąd te leukocyty w nasieniu? i czy przejmować się tym i drążyć temat u lekarzy czy uznać, że jest ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 11:37
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej
Tamka, jeszcze nic straconego, może wieczorem odbijecie sobie
Z tym zębem to też nie zakładałabym od razu tych najczarniejszych scenariuszy Będzie ok
Anastazja, jaka wysoka tempka! Może owulka poczeka, kto wie...
U mnie @ w pełnym rozkwicie...wypompowana jestem Tak sobie obliczyłam, że do wyjazdu do Pl czekają mnie jeszcze 4 cykle ( razem z tym ) i stuknie mi dokładnie 7 cykli i 6 kalendarzowych miesięcy starań? Jeśli będą bezowocne to niech mnie tylko jakiś doktorek spróbuje zbyć to...będzie wojna Nie w moim wieku
A jak reszta Kobitek się czuje?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane, witam nowe koleżanki 18-tki ja niestety dzisiaj gorzej, ból głowy i ogólnie wszystkich mięśni, brzuch dalej masakra boli, grypka jak nic może szybciej przejdzie i jeszcze się na owulkę załapiemy, zobaczy się a pogoda taka piękna u nas, Tamka trzymam kciuki za twoją owulkę niech czeka !!!
-
Justa, bidaku, nie daj się!
Nena, staram się czarnych scenariuszy nie tworzyć ale to już drugi dentysta, który mi to mówi za tydzień konsultacja z chirurgiem, najwyżej nie dam sobie wyrwać wolę mieć brzydką 8mkę niż mieć skrzywioną szczękę przez brak nerwu!
z tym posiewem to też mi się tak wydaje, skoro morfologia plemników w miarę ok, ilość , upłynnienie etc też, no i posiew ujemny to chyba te leukocyty olejemy
zostanie nam niedługo słynne "wyluzuj" ale to chyba najtrudniejsze... mąż mi się przyznał, że dzisiaj rano zamiast koncentrować się na przyjemnościach to myślał o projekcie budowlanym i zestawieniu prac do wyceny!! to ja się wcale nie dziwię, że sklęsłAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Tamka "zostanie nam niedługo słynne "wyluzuj" ale to chyba najtrudniejsze... mąż mi się przyznał, że dzisiaj rano zamiast koncentrować się na przyjemnościach to myślał o projekcie budowlanym i zestawieniu prac do wyceny!! to ja się wcale nie dziwię, że sklęsł " przypomnialo mi sie jak ktorego pieknego dnia podczas moj nagle w trakcie mowi cholera zle zlozylem szafe.. juz wiem dlaczego krzywo stoi ( jest stolarzem ) na co mu odp ze niedlugo krzywo wkreci swoja srubeNenaaa, Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Ja też jedną ósemkę mam krzywą, małą i lekarz zasugerował kiedyś żeby się jej pozbyć. Ale ja nie mam zamiaru póki co, nie ruszam, może się przydać kiedyś
Słuchaj a może skoro Ty wyleczyłaś bakterię to i u męża zniknęła. To się często jakoś łączy, nie? Tutaj jakieś obcykane kobietki coś o tym pisały https://ovufriend.pl/forum/meskie-sprawy/badanie-nasienia,21,22.htmlAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania, padłam! świetna riposta
Nena, ale ja żadnej bakterii nie miałam... miałam wirusa HPV i operację skrócenia szyjki ale to było ponad 2 lata temu , a teraz ostatnio to mi się jakaś infekcja grzybiczna przypałętała, ale same początki to były i to było po badaniu męża i tych leukocytach, ehh, głupsza jestem coraz bardziej ..
Krokodyl, to jak skończysz kurację to po ścianach latać będziecie tylko się pilnujcie może trochę żeby nie było znów efektów w postaci chorego pęcherzaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 12:27
Krokodylica lubi tę wiadomość