My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do serduszkowania na sile.. przed owulka.. to jeden madry lekarz mi powiedzial tak.. wie pani ze jak na sile to organizm szybciej wydala nasienei bo traktuje to jako przmus a nie jako przyjemnosc.. i fakt cos chyba wtym jest
Tamka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nena, tym barszczykiem mnie rozwaliłaś! też uwielbiam!
Aniu, ogólne badanie nasienia łącznie z morfologią wyszło ok, moja gin powiedziała - jest ok chociaż mogłoby być lepiej, a urolog męża się zachwycił.. ale powiedział żeby dla świętego spokoju zrobić posiew
myślę, że jeśli nam nie wyjdzie jeszcze przez kilka miesięcy to powtórzymy wszystkie badania, a na razie porzucam ten tropAnia_84, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka to poki co zostawcie meza juz w spokoju niech chlopina se nie stresuje koro wyszlo ok
moze sobie polykac np salfazin i kwas foliowy przez jakis czas -
Ania_84 wrote:A co do serduszkowania na sile.. przed owulka.. to jeden madry lekarz mi powiedzial tak.. wie pani ze jak na sile to organizm szybciej wydala nasienei bo traktuje to jako przmus a nie jako przyjemnosc.. i fakt cos chyba wtym jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:25
Ania_84, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nena, jakbym patrzyła w lustro jak to jest możliwe, że jednak są rzeczy które można robić codziennie i się nie nudzą? czyli masaż stóp? a jednak barszczyk z uszkami i sex trzeba sobie dawkować?
Nenaaa, lemurek lubią tę wiadomość
-
No hej dziewczynki, ja właśnie wracam z majóweczki po godzinie udało mi się przebrnąć przez wszystkie posty -rozgadalyscie się u mnie tempka skacze jak głupia, jakieś dziwne objawy miałam przez te kilka dni ale nie wiem czy to nie % tak wpływają. Chyba na kolejny cykl odstawie całkowicie piweczko i inne dobra luksusowe bo może to one tak mi w tempce mieszają. Czekam na @ żeby zacząć starania ale nie wiem czy bez luteiny w ogóle przyjdzie - różnie to bywa.
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Dzień dobry,
Anuśka, i cooo?????
Mnie ta owulka wykończy, raz przyłazi nieoczekiwana w 11dc, a teraz czekam na nią i czekam i nic! niby czuję się już owulacyjnie - wczoraj jajniki szalały, piersi pełniejsze ale tempka w dole, grrrr