My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sa !!!
http://m.youtube.com/watch?v=cq6zpzPo0zkCzarnula87, marnut lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzin dybry
Przykro mi Biedroneczko. Ominela mnei ta straszna wiadomosc ale widze po wykresie co zaszlo
.
Moze sprobuj tych witamin ktore ja bralam? To taka bomba witaminowa. Nazywa sie B12 VitaSprint, kosztuje sporo ale moze warto? Albo jakis polski odpowiednik? W skladzie jest min. innymi
30 mg DL-o-fosfoseryny
30 mg L-glutaminy
0,2 mg cyjanokobalaminy (witamina B12)
Jak nei pomoze to nei zaszkodzi.
Pilam tez kropelki homeopatyczne ktore miedzy innymi zawieraly niepokalanka ale tez melise, sasanke, lebiodke majeranek, lubczyk i cos z fosforem.
Nie twierdze, ze to pomozebo moze to bym u mnie przypadek ale moze nie
. Gdzies juz na jakims niemieckim forum czytalam wlasnie o ciazach po kurasji ta wit B12.
-
Mnie tak rozwala w podbrzuszu - piecze, kłuje, boli ze chyba wezme nospe ...
Nie ma sensu sie męczyć ....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Dzin dybry
Przykro mi Biedroneczko. Ominela mnei ta straszna wiadomosc ale widze po wykresie co zaszlo
.
Moze sprobuj tych witamin ktore ja bralam? To taka bomba witaminowa. Nazywa sie B12 VitaSprint, kosztuje sporo ale moze warto? Albo jakis polski odpowiednik? W skladzie jest min. innymi
30 mg DL-o-fosfoseryny
30 mg L-glutaminy
0,2 mg cyjanokobalaminy (witamina B12)
Jak nei pomoze to nei zaszkodzi.
Pilam tez kropelki homeopatyczne ktore miedzy innymi zawieraly niepokalanka ale tez melise, sasanke, lebiodke majeranek, lubczyk i cos z fosforem.
Nie twierdze, ze to pomozebo moze to bym u mnie przypadek ale moze nie
. Gdzies juz na jakims niemieckim forum czytalam wlasnie o ciazach po kurasji ta wit B12.
-
Cześć dziewuszki,
starałam się Was podczytywać ale ciężko było, spadło na mnie lenistwo, nieróbstwo i piękna nadmorska pogoda, a od poniedziałku brutalna rzeczywistość w postaci rur, armatur, ogrzewań podłogowych, kominów i innych dramatów budowlanych
widzę, że żadnych nowych kropeczek nie mamya na dodatek Katję i Biedroneczkę zalało, buu, czekałam na inne informacje z rana...
mimo wszystko miłego dnia Wam życzę wszystkimNieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawa informacja z wątku październikówek:
Magda_lena88 wrote:hejwczoraj śledziłam Wasze wypowiedzi nt. trzymania nóg w górze ale, że czytałam na telefonie to dziś Wam wkleję fragment z książki dot. trzymania nóg w górze i że to wcale nie ułatwia :
"W ciągu minuty po wytrysku penis zaczyna się kurczyć a ścianki pochwy zamykają się za nimi i nie wypuszczają nasienia. Nasienie które się nie dostanie wypływa ( na nic się zdadzą trzymanie nóg do góry) nasienie, które nie zostało zamknięte i tak wypłynie tyle że później a te które zostało zamknięte i tak nie wypłynie nawet gdybyśmy skakały ) a trzymanie nóg w górze może utrudnić jego dostanie się dalej. Ponieważ proces przebiega tak:
Nasienie tworzy zbiornik nasienia tężeje i staje się bardziej galaretowate,następnie plemniki zaczynają wydostawać się ze zbiornika. Szyjka macicy podczas seksu zminenia kształ i robi się podobna do trąby słonia która zanużona jest właśnie w tym zbiorniku nasienia. Trąba jest pełna śluzu.
Poprzez zanużenie w zbiorniku nasiennym "zasysa" plemniki które powoli
wypełniają kanaliki śluzu. Po kilku minutach szyjka się kurczy i traci
kontakt z nasieniem odcinając plemnikom drogę do góry. Kiedy trąba się
skurczy plemniki pozostałe w zbiorniku ulegają usunieciu na zewnątrz mniej wiecej dzieje się to w 15 minut po wytrysku, a w 40 minut po plemniki wypływają na zewnątrz tzw. I teraz nasze trzymanie nóg do góry może sprawić iż szyjka macicy nie będzie dotykać zbiornika z nasieniem i go nie zassie.(...)"
udanego weekendu -
dziękuję Anuśka
hej Biedruś
czuję się dobrze, chociaż dalej sobie potrafię nawkręcać stresów, jednego dnia uważam, że brzuch mi nie rośnie, drugiego - że jest za dużymiewam te swoje bóle podbrzusza i krzyża, czekam z utęsknieniem na czas, kiedy przestanę sikać co 15 minut (podobno w tym tygodniu ma być lepiej, jak na razie tego nie dostrzegam
)
widziałam Anuśka, że jedna psinka poszła do ludzi?Anuśka lubi tę wiadomość