X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Wolę tancerzy :D

Nie czas na wybrzydzanie, jak nam się tu pali pod dupami ;D! Zaspałyśmy, nic nie przygotowałyśmy, to teraz trza improwizować!

Czarnula87, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa !!!

http://m.youtube.com/watch?v=cq6zpzPo0zk

Czarnula87, marnut lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej imprezować bo to piątek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Sa !!!

http://m.youtube.com/watch?v=cq6zpzPo0zk

Mogą być :D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Raczej imprezować bo to piątek :D

Wybaczcie, Waćpanno ten lapsus językowy, pisałam, żem niewyspana ;).

Czarnula87, Anuśka, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ się rozkrecila... więc narazie się żegnam bo krzyż mnie tak boli ze umieram i idę spać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=jiDWa0lZNPY

ona moze grać :D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    U mnie @ się rozkrecila... więc narazie się żegnam bo krzyż mnie tak boli ze umieram i idę spać...
    weż mnie ze sobą....

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry

Przykro mi Biedroneczko :(. Ominela mnei ta straszna wiadomosc ale widze po wykresie co zaszlo :(.
    Moze sprobuj tych witamin ktore ja bralam? To taka bomba witaminowa. Nazywa sie B12 VitaSprint, kosztuje sporo ale moze warto? Albo jakis polski odpowiednik? W skladzie jest min. innymi
    30 mg DL-o-fosfoseryny

30 mg L-glutaminy

0,2 mg cyjanokobalaminy (witamina B12)

Jak nei pomoze to nei zaszkodzi.
    Pilam tez kropelki homeopatyczne ktore miedzy innymi zawieraly niepokalanka ale tez melise, sasanke, lebiodke majeranek, lubczyk i cos z fosforem.
    Nie twierdze, ze to pomoze :P bo moze to bym u mnie przypadek ale moze nie ;). Gdzies juz na jakims niemieckim forum czytalam wlasnie o ciazach po kurasji ta wit B12.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tak rozwala w podbrzuszu - piecze, kłuje, boli ze chyba wezme nospe ...
    Nie ma sensu sie męczyć ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko biorę Cię ze sobą :D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj mialam sen! Weze w domu! Sama je tam znioslam (5, kobry, pytony, czarna mamba) a potem nei moglam zlapac. Brrr. Lubie bardzo weze i jak moge to zawsze na raczki biore ;) ale we snie nie byly fajne. Musze rozkminic skad taki sen.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 26 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dzin dybry

Przykro mi Biedroneczko :(. Ominela mnei ta straszna wiadomosc ale widze po wykresie co zaszlo :(.
    Moze sprobuj tych witamin ktore ja bralam? To taka bomba witaminowa. Nazywa sie B12 VitaSprint, kosztuje sporo ale moze warto? Albo jakis polski odpowiednik? W skladzie jest min. innymi
    30 mg DL-o-fosfoseryny

30 mg L-glutaminy

0,2 mg cyjanokobalaminy (witamina B12)

Jak nei pomoze to nei zaszkodzi.
    Pilam tez kropelki homeopatyczne ktore miedzy innymi zawieraly niepokalanka ale tez melise, sasanke, lebiodke majeranek, lubczyk i cos z fosforem.
    Nie twierdze, ze to pomoze :P bo moze to bym u mnie przypadek ale moze nie ;). Gdzies juz na jakims niemieckim forum czytalam wlasnie o ciazach po kurasji ta wit B12.
    spróbujemy zobaczymy narazie kupie niepokalanka i pójde do gina zobaczymy co powie na temat FL

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje wam za wszystkie rady :) jestescie cudowne bez was nie dałbym rady sie znowu podnieść

Katjaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki,

starałam się Was podczytywać ale ciężko było, spadło na mnie lenistwo, nieróbstwo i piękna nadmorska pogoda, a od poniedziałku brutalna rzeczywistość w postaci rur, armatur, ogrzewań podłogowych, kominów i innych dramatów budowlanych

widzę, że żadnych nowych kropeczek nie mamy :( a na dodatek Katję i Biedroneczkę zalało, buu, czekałam na inne informacje z rana...

mimo wszystko miłego dnia Wam życzę wszystkim :)

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka naładowałaś akumulatory? Super fotki z plaży masz :) Jak samopoczucie? Nic nie dolega?

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się zbierać do dentystki :/ Wrrrrr.... Już mam dość :(

Wysłany: 26 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamcia witaj :)

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa informacja z wątku październikówek:
    Magda_lena88 wrote:
    hej :) wczoraj śledziłam Wasze wypowiedzi nt. trzymania nóg w górze ale, że czytałam na telefonie to dziś Wam wkleję fragment z książki dot. trzymania nóg w górze i że to wcale nie ułatwia :
    "W ciągu minuty po wytrysku penis zaczyna się kurczyć a ścianki pochwy zamykają się za nimi i nie wypuszczają nasienia. Nasienie które się nie dostanie wypływa ( na nic się zdadzą trzymanie nóg do góry) nasienie, które nie zostało zamknięte i tak wypłynie tyle że później a te które zostało zamknięte i tak nie wypłynie nawet gdybyśmy skakały ) a trzymanie nóg w górze może utrudnić jego dostanie się dalej. Ponieważ proces przebiega tak:
    Nasienie tworzy zbiornik nasienia tężeje i staje się bardziej galaretowate,następnie plemniki zaczynają wydostawać się ze zbiornika. Szyjka macicy podczas seksu zminenia kształ i robi się podobna do trąby słonia która zanużona jest właśnie w tym zbiorniku nasienia. Trąba jest pełna śluzu.
    Poprzez zanużenie w zbiorniku nasiennym "zasysa" plemniki które powoli
    wypełniają kanaliki śluzu. Po kilku minutach szyjka się kurczy i traci
    kontakt z nasieniem odcinając plemnikom drogę do góry. Kiedy trąba się
    skurczy plemniki pozostałe w zbiorniku ulegają usunieciu na zewnątrz mniej wiecej dzieje się to w 15 minut po wytrysku, a w 40 minut po plemniki wypływają na zewnątrz tzw. I teraz nasze trzymanie nóg do góry może sprawić iż szyjka macicy nie będzie dotykać zbiornika z nasieniem i go nie zassie.(...)"
    udanego weekendu :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Anuśka :) hej Biedruś

czuję się dobrze, chociaż dalej sobie potrafię nawkręcać stresów, jednego dnia uważam, że brzuch mi nie rośnie, drugiego - że jest za duży ;) miewam te swoje bóle podbrzusza i krzyża, czekam z utęsknieniem na czas, kiedy przestanę sikać co 15 minut (podobno w tym tygodniu ma być lepiej, jak na razie tego nie dostrzegam :/ )

widziałam Anuśka, że jedna psinka poszła do ludzi?

Anuśka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 2187 2188 2189 2190 2191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ