X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Wolę tancerzy :D

Nie czas na wybrzydzanie, jak nam się tu pali pod dupami ;D! Zaspałyśmy, nic nie przygotowałyśmy, to teraz trza improwizować!

Czarnula87, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa !!!

http://m.youtube.com/watch?v=cq6zpzPo0zk

Czarnula87, marnut lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej imprezować bo to piątek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Sa !!!

http://m.youtube.com/watch?v=cq6zpzPo0zk

Mogą być :D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Raczej imprezować bo to piątek :D

Wybaczcie, Waćpanno ten lapsus językowy, pisałam, żem niewyspana ;).

Czarnula87, Anuśka, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ się rozkrecila... więc narazie się żegnam bo krzyż mnie tak boli ze umieram i idę spać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=jiDWa0lZNPY

ona moze grać :D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    U mnie @ się rozkrecila... więc narazie się żegnam bo krzyż mnie tak boli ze umieram i idę spać...
    weż mnie ze sobą....

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry

Przykro mi Biedroneczko :(. Ominela mnei ta straszna wiadomosc ale widze po wykresie co zaszlo :(.
    Moze sprobuj tych witamin ktore ja bralam? To taka bomba witaminowa. Nazywa sie B12 VitaSprint, kosztuje sporo ale moze warto? Albo jakis polski odpowiednik? W skladzie jest min. innymi
    30 mg DL-o-fosfoseryny

30 mg L-glutaminy

0,2 mg cyjanokobalaminy (witamina B12)

Jak nei pomoze to nei zaszkodzi.
    Pilam tez kropelki homeopatyczne ktore miedzy innymi zawieraly niepokalanka ale tez melise, sasanke, lebiodke majeranek, lubczyk i cos z fosforem.
    Nie twierdze, ze to pomoze :P bo moze to bym u mnie przypadek ale moze nie ;). Gdzies juz na jakims niemieckim forum czytalam wlasnie o ciazach po kurasji ta wit B12.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tak rozwala w podbrzuszu - piecze, kłuje, boli ze chyba wezme nospe ...
    Nie ma sensu sie męczyć ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko biorę Cię ze sobą :D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj mialam sen! Weze w domu! Sama je tam znioslam (5, kobry, pytony, czarna mamba) a potem nei moglam zlapac. Brrr. Lubie bardzo weze i jak moge to zawsze na raczki biore ;) ale we snie nie byly fajne. Musze rozkminic skad taki sen.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 26 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dzin dybry

Przykro mi Biedroneczko :(. Ominela mnei ta straszna wiadomosc ale widze po wykresie co zaszlo :(.
    Moze sprobuj tych witamin ktore ja bralam? To taka bomba witaminowa. Nazywa sie B12 VitaSprint, kosztuje sporo ale moze warto? Albo jakis polski odpowiednik? W skladzie jest min. innymi
    30 mg DL-o-fosfoseryny

30 mg L-glutaminy

0,2 mg cyjanokobalaminy (witamina B12)

Jak nei pomoze to nei zaszkodzi.
    Pilam tez kropelki homeopatyczne ktore miedzy innymi zawieraly niepokalanka ale tez melise, sasanke, lebiodke majeranek, lubczyk i cos z fosforem.
    Nie twierdze, ze to pomoze :P bo moze to bym u mnie przypadek ale moze nie ;). Gdzies juz na jakims niemieckim forum czytalam wlasnie o ciazach po kurasji ta wit B12.
    spróbujemy zobaczymy narazie kupie niepokalanka i pójde do gina zobaczymy co powie na temat FL

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje wam za wszystkie rady :) jestescie cudowne bez was nie dałbym rady sie znowu podnieść

Katjaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki,

starałam się Was podczytywać ale ciężko było, spadło na mnie lenistwo, nieróbstwo i piękna nadmorska pogoda, a od poniedziałku brutalna rzeczywistość w postaci rur, armatur, ogrzewań podłogowych, kominów i innych dramatów budowlanych

widzę, że żadnych nowych kropeczek nie mamy :( a na dodatek Katję i Biedroneczkę zalało, buu, czekałam na inne informacje z rana...

mimo wszystko miłego dnia Wam życzę wszystkim :)

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka naładowałaś akumulatory? Super fotki z plaży masz :) Jak samopoczucie? Nic nie dolega?

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się zbierać do dentystki :/ Wrrrrr.... Już mam dość :(

Wysłany: 26 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamcia witaj :)

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa informacja z wątku październikówek:
    Magda_lena88 wrote:
    hej :) wczoraj śledziłam Wasze wypowiedzi nt. trzymania nóg w górze ale, że czytałam na telefonie to dziś Wam wkleję fragment z książki dot. trzymania nóg w górze i że to wcale nie ułatwia :
    "W ciągu minuty po wytrysku penis zaczyna się kurczyć a ścianki pochwy zamykają się za nimi i nie wypuszczają nasienia. Nasienie które się nie dostanie wypływa ( na nic się zdadzą trzymanie nóg do góry) nasienie, które nie zostało zamknięte i tak wypłynie tyle że później a te które zostało zamknięte i tak nie wypłynie nawet gdybyśmy skakały ) a trzymanie nóg w górze może utrudnić jego dostanie się dalej. Ponieważ proces przebiega tak:
    Nasienie tworzy zbiornik nasienia tężeje i staje się bardziej galaretowate,następnie plemniki zaczynają wydostawać się ze zbiornika. Szyjka macicy podczas seksu zminenia kształ i robi się podobna do trąby słonia która zanużona jest właśnie w tym zbiorniku nasienia. Trąba jest pełna śluzu.
    Poprzez zanużenie w zbiorniku nasiennym "zasysa" plemniki które powoli
    wypełniają kanaliki śluzu. Po kilku minutach szyjka się kurczy i traci
    kontakt z nasieniem odcinając plemnikom drogę do góry. Kiedy trąba się
    skurczy plemniki pozostałe w zbiorniku ulegają usunieciu na zewnątrz mniej wiecej dzieje się to w 15 minut po wytrysku, a w 40 minut po plemniki wypływają na zewnątrz tzw. I teraz nasze trzymanie nóg do góry może sprawić iż szyjka macicy nie będzie dotykać zbiornika z nasieniem i go nie zassie.(...)"
    udanego weekendu :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Anuśka :) hej Biedruś

czuję się dobrze, chociaż dalej sobie potrafię nawkręcać stresów, jednego dnia uważam, że brzuch mi nie rośnie, drugiego - że jest za duży ;) miewam te swoje bóle podbrzusza i krzyża, czekam z utęsknieniem na czas, kiedy przestanę sikać co 15 minut (podobno w tym tygodniu ma być lepiej, jak na razie tego nie dostrzegam :/ )

widziałam Anuśka, że jedna psinka poszła do ludzi?

Anuśka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 2187 2188 2189 2190 2191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ