My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedra a co to moze oznaczać jak skrzypy?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Tamka cześć, dawno cię nie było
Olga ja też mam takie informacje, że z tymi nogami w górę to bezsens. Bo jak wytłumaczyć, że w ciążę można zajść przy sexie na stojąco?
Droneczko, Kajta, tulam i współczuję ;/
Marmut, a miałaś te kłucia też w bardzo wczesnej ciąży? Czy tylko jak już dziecko podrosło po 20tyg?
Jeszcze tyle czasu do testu ale się jednak nakręciłam bez sensu... temperatura wyższa też niż zwykle (zawsze mam do 36,9 w lutealnej a teraz 37,1-37,2 od 2 dni)
A tyle się mówi, żeby przed terminem @ nie sugerować się objawami. I dupa. Humor mi się poprawił a 3go będzie mega dół jak @ przyjdzie ;(((
I jestem jeszcze wkuta, bo nie mogę nic wypić, a mam dziś spotkanie integracyjne z pracy. Będe musiała symulować że piję wino, bo nie mam auta (mąż zabrał) i nie mogę ściemnić że nie piję bo prowadzę ;/ Fuck.
Co to za imprezę dziewczyny robicie beze mnie?Tamka lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Biedra a co to moze oznaczać jak skrzypy?
-
Tamka wrote:Biedro ale taki zwykły test? chyba beta byłaby lepsza w takiej sytuacji...
-
Nieukowa a ja sie zastanawiałam kto to pisal o kłuciu a to Ty ...
Mnie dzis boli pochwa ... Ze dwa razy zaklina ...
U gina na cyto byłam w lipcu.
Zadnych uplawow czy swędzen nie mam ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Krokodylica wrote:Grać się tam po 2 razy dziennie a nie tylko pisać ciągle o seksie.
Mówią że krowa która dużo muczy... itd.
Więc do roboty a nie.
Ale to wlasnie dlatego ze ktos napisał ze im dziwniejsze miejsc tym większe szanse na ciaze ....Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Ja tez przeciwna nospie czyt. Ponospowe dzieci. Moj gin powiedzial, zeby w pierwszym trym unikac.
Konwalianka pytalas o depilator. Ja juz na pewno nie wezme philipsa, bo tamten byl, co sie zepsul. Mi polecaly kolezanki brauna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:17
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa - od początku miałam kłucia w pochwie/szyjce.
Krokodylica - z gier to ostatnio tylko granie na nerwach(ale powiem Ci jedno - z określeniem "grać" spotkałam się dopiero tu, na południowym-wschodzie, Ty też stąd?).
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Oo a co do pozycji nog, to ja unosilam, a jak doszlo do zaplodnienia to bylo na szybcika (moj dorwal mnie w domu rodzicow), jak mama wyszla z psem, pozycja niby tez nie sprzyjajaca), a potem oczywiscie zadnego lezenia nie bylo
-
Dziewczyny a mam pytanie jeszcze.
Jest jakas reguła o ile przerasta temperatura w ciagu dnia na godzine?
Bo ja chociaz mam napisane na wykresie ze mierze o 6 to tak naprawde mierze o 4:30.
Ciezko mi potem porównywać temperatury do innych bo chyba o tej 4:30 to sporo niższe niz u większości jak wiekszosc mierzy ok 6-7.
Np jak teraz mam 37,38 odjąć od tego temp z 4:30 i podzielic przez liczbę godzin ktore upłynęły ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:30
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyLena, jeśli masz porównywać temperatury to wyłącznie do swoich poprzednich
. Każda z nas ma inną podstawową temperaturę ciała i niezależnie o której ją mierzy (4 czy 7) - zmiany nie są wielkie. Za to jak się popatrzy na inne kobiety - różnice są ogromne.
Miałam taki cykl, gdzie w FL temp wynosiła 36,4-36,6 a inne kobiety mają tyle w FF - no to jak mam się z nimi porównywać? Tobie też nie radzę. Nie wyciągniesz żadnych konstruktywnych wniosków a tylko sobie nastrój pogorszysz.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość