X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    To Ty taka moja jestes :D
    Mieszkam 60 km od Wrocka.
    Moj tato pochodzi ze wsi pod Brzozowem i tam cała moja rodzina i wspomnienia z dzieciństwa ....

Tajoj (jak tu mówią ;D), sami swoi! Jak mnie tu przywitał jeden z kolegów w pracy: "To ty jesteś ta dziewczyna z Wrocławia?" "Tak." "No - JA TEŻ ZE LWOWA ;D!"
    Ja się we Wrocławiu urodziłam i sporo tam mieszkałam, ale ogólnie to moje życie od początku na walizkach, moja mama to taki włóczykij ;). Ale pozostała rodzina za to we Wrocławiu, mojego Małża też.

Lena83, Tamka lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    a ja we Wrocku :P

głowa mi pęka, mam nadzieję, że to na zmianę pogody i jutro będzie pięknie

małż był w aptece i go babka pogoniła, że w ciąży zimno musi zaleczyć się samo, żadnych maści stosować nie wolno :/

Pasta do zębów Ci zostaje .....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku, dziewczyny to mnie wystraszyłyście tymi przypadłościami po cesarce... ja na 99% będę miała i nie życzę sobie żadnych torbieli ani endometriozy :(

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Pasta do zębów Ci zostaje .....
    a to coś pomaga? słyszałam o tym sposobie ale nigdy nie stosowałam...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    jejku, dziewczyny to mnie wystraszyłyście tymi przypadłościami po cesarce... ja na 99% będę miała i nie życzę sobie żadnych torbieli ani endometriozy :(

No raczej na to wpływu nie masz zadnego ...
    Ja to tez sobie nie zyczylabym to nawet cesarki ....

To tak tez w kwestii co lepsze poród naturalny czy CC ....

Tamka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Ehh...Tamka, żeby tak to był koncert życzeń ;).. Nikt Ci nie da gwarancji, że nie dostaniesz w poporodowym spadku (oprócz słodkiego becika) jakiegoś cholerstwa (nie, nie tego w beciku ;D). Po naturalnym możesz mieć wypadania macicy czy nietrzymanie moczu (itp., itd.), a po cesarce właśnie endometriozę czy inne kwiatki.

Tamka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    To Ty taka moja jestes :D
    Mieszkam 60 km od Wrocka.
    Moj tato pochodzi ze wsi pod Brzozowem i tam cała moja rodzina i wspomnienia z dzieciństwa ....
    a ja we Wro jestem:)

Tamka, Lena83 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera, trzeba było rodzić koło 20tki, teraz tak na starość to się po tym porodzie kompletnie rozpadnę ;)

Lena83 lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu mnie naszło na płakanie :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    a to coś pomaga? słyszałam o tym sposobie ale nigdy nie stosowałam...

Mnie pomagało - zasuszalo

Tylko smaruj nie za grubo i mus zasnac porządnie.

Tamka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    cholera, trzeba było rodzić koło 20tki, teraz tak na starość to się po tym porodzie kompletnie rozpadnę ;)

Jak ja I rodziłam jak miałam 20 .....

I co?

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    znowu mnie naszło na płakanie :(
    kochana, przytulam... ta pogoda też nie pomaga, ponuro się zrobiło, ale wyjdzie słoneczko, zobaczysz!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    a ja we Wro jestem:)

Hej Ziomalko :)

Ja to jeszcze pracuje M.in pod Wrockiem

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

I co?
    i pstro :P masz dorodne dziecię, a za chwilę będzie drugie! ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie teraz nie hce zobaczyc II kresek bo chyba bym sie załamała jeszcze bardziej ja porosze piekne koncem pażdziernika :) moge nawet poczatkiem listopada ale nie teraz

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

I co?

Ja myślę, że najlepiej w takim razie nie rodzić wcale. Chodźcie dziewczyny, te które są już w ciąży są stracone, ale my się możemy jeszcze z tego wykaraskać :D!!!

cati, Tamka lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja myślę, że najlepiej w takim razie nie rodzić wcale. Chodźcie dziewczyny, te które są już w ciąży są stracone, ale my się możemy jeszcze z tego wykaraskać :D!!!

Hahaha zaczne patrzec na to z tej strony to chociaz humor mi wroci... :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tam ogolnie nie musze byc w ciazy ani rodzic.
    Po prostu mi dajcie noworodka i przestanę marudzic i kombinować :D

cati, Krokodylica, Johnam, Lamama lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a ja tam żle porodu nie wspominam i chętnie przeżyje raz jeszcze :) moze być nawet upalnie wprawe mam hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, ja też zawsze miałam bolesne i obfite menstruacje... Identycznie jak moja Mama. Lekarze zawsze jej powtarzali: "urodzi Pani dziecko to wszystko się zmieni". I co, przyszłam na świat i nigdy sie nie zmieniło ;(
    Lena83 wrote:
    Jeny nie wiem ...
    Sporo razy mi sie zdarzal taki bol przy posiedzeniu ale nie wiem czy to podczas okresu...
    Poobserwuje przy najbliższej miesiączce.

Wiem ze mam obfite krwawienia i długie i bolesne ale to od zawsze.
    Kiedys było gorzej - w LO kilka razy brała mnie karetka bo z bólu i osłabienia mdlałam.

USG .... Kurcze dawno temu po cesarce czyli 11 ....

No kurcze gin wie jak to u mnie wyglada i nigdy nie wpadł na to USG.

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

‹‹ 2191 2192 2193 2194 2195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ