My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zaczełam mierzyc moim wysłużonym termometrem to juz przy nim zostane do konca a wty cyklu bede ładnie mierzyc a co
aa nic gin nie mówił ze taka krótka faza FL zobaczymy co zobaczymy 7 a to już niebawemi poniewaz on jajcarz jest to mówi Pani marto miło mi bedzie znowu Panią pooglądać
Lena83 lubi tę wiadomość
-
To tez wlasnie robie
moja siostra wparowala do domu z 20 szt. testow ciazowych i owulacyjnych a matka o malo sie nie przekrecila... zbladla niczym sciana
siostra nie wspomniala ze to dla mnie ^^
Lena83, Biedroneczka83, Johnam lubią tę wiadomość
-
Ech czy mozecie mi zabronić biegac co 10 minut do WC sprawdzać czy to @
Zdecydowanie nie moge miec urlopu w takim czasie ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:07
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Marnut, kolejna fajna historia
Moja Mama rodziła mnie niestety 20 godzin.. Kiedyś mój Mąż chcąc mnie pocieszyć mówi: "nie przejmuj się, podobno rodzi się jak teściowa".
?!? doprawdy nie wiem skąd zaszłyszał coś takiego. A zatem pytam teściowej jak to było u niej, i co???Dwóch synów, jeden 5 kg, drugi ponad 4 kg
Naturalne porody rzecz jasna. Nie wiem co lepsze
Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Lenka a trzeba było testa z rana zasikac chyba ze sikamy jutro obie
ty na plus ja dla sportu hehehehe
Biedra jak mi juz wszystko miesiączką śmierdzi doslownie.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Biedra jak mi juz wszystko miesiączką śmierdzi doslownie.
któras z nas musi byc zielona
bo jak nie to ci dupsko zlejeszybko sie decyduj albo mnie gon albo stawiaj plusa
-
cati wrote:Lena zabraniam !
zadziałało ?
No ....
Wstrzymam sie jeszcze z 10 minut ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Biedroneczka83 wrote:to podesle ci jednego zeby mi smutno nie było ze sama sikam hehehe a do tego bez efektu a ty nie marudz bo pewnie @ nie bedzie
któras z nas musi byc zielona
bo jak nie to ci dupsko zlejeszybko sie decyduj albo mnie gon albo stawiaj plusa
Ty wiesz ze nic nie musi
Miałam nadziei z 10%
Teeaz mam 1% po objawach @
Ale nawet ten 1% jest nieznośny.
Mogłoby byc juz w te albo w tamta ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
marnut wrote:Kroko - 4 lata temu przeprowadziłam się z Wrocławia do Sanoka, a pół roku temu z Sanoka do Ustrzyk
.
Ooo to krajanka
A które Ustrzyki? My w stronę Ustrzyk często się wybieraliśmy na wyjazdy motocyklowe, wiadomo, super tereny.
marnut hehe seks na krokodylicę to codziennie po dwa razy.Jednym słowem grańsko non stop. :PPP
Ale teraz małżu ma ochotę a ja co? Wrak.
zgredka ja schudłam na samym początku 2 kilo i potem tak mi już zostało, więcej mi nie leci bo chyba nie ma z czego. Chudzina ze mnie i tak. Teraz od 2 dni włączył mi się odkurzacz na żarcie, non stop bym wpieprzała, także raczej szybko nadrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:15
-
nick nieaktualnyKropka, moja mama niestety też mnie tyle czasu rodziła. Moja kumpela - 36 godzin
. Za to druga nie wiedziała, że rodzi (z tym zresztą wiąże się tragiczna historia z jej pierwszym dzieckiem), po prostu ona w ogóle nie czuje 1szej fazy porodu. A samo parcie to u niej 10 minut.
-
Lena83 wrote:Ty wiesz ze nic nie musi
Miałam nadziei z 10%
Teeaz mam 1% po objawach @
Ale nawet ten 1% jest nieznośny.
Mogłoby byc juz w te albo w tamta ... -
hej, doczytalam w koncu co naprodukowalyscie od wczorajszego wieczora, gdyby placili od posta.... hehhehhe
Tamka - nie wiem czy mozna ale sprobuj wacik zmoczyc spirytusem salicylowym, woda utleniona lub np. skinseptem, i potrzymac przy tej opryszczce, co jakis czas powtarzac. Tak mi kazał robic mój ortodonta. Musisz sprawdzic tylko czy nie zaszkodzi. Na pewno nie zaszkodzi przykladanie amolem
pogoda do bani wiec i jest czas na zmiane garderoby z letniej na cieplejsza. Dzis porzadki z butami
miłegoTamka lubi tę wiadomość