X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczełam mierzyc moim wysłużonym termometrem to juz przy nim zostane do konca a wty cyklu bede ładnie mierzyc a co
    aa nic gin nie mówił ze taka krótka faza FL zobaczymy co zobaczymy 7 a to już niebawem :P i poniewaz on jajcarz jest to mówi Pani marto miło mi bedzie znowu Panią pooglądać :P

Lena83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez wlasnie robie :D moja siostra wparowala do domu z 20 szt. testow ciazowych i owulacyjnych a matka o malo sie nie przekrecila... zbladla niczym sciana :D siostra nie wspomniala ze to dla mnie ^^

Lena83, Biedroneczka83, Johnam lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech czy mozecie mi zabronić biegac co 10 minut do WC sprawdzać czy to @

Zdecydowanie nie moge miec urlopu w takim czasie ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:07

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 26 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati heheh dobre :) ja na allegro kupuje musiałbys zobaczyc czasem wysyłyja za granice

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena zabraniam !

zadziałało ? :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Kropka_1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, kolejna fajna historia :) Moja Mama rodziła mnie niestety 20 godzin.. Kiedyś mój Mąż chcąc mnie pocieszyć mówi: "nie przejmuj się, podobno rodzi się jak teściowa".
    ?!? doprawdy nie wiem skąd zaszłyszał coś takiego. A zatem pytam teściowej jak to było u niej, i co??? :) Dwóch synów, jeden 5 kg, drugi ponad 4 kg :) Naturalne porody rzecz jasna. Nie wiem co lepsze :)

Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo porodow to mojego meza siostra cioteczna ma za soba 2 porody z czego jeden trwal 30 min , a drugi 15 min .... Takiej to dobrze.... :<

Lena83, Tamka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka a trzeba było testa z rana zasikac chyba ze sikamy jutro obie :)
    ty na plus ja dla sportu hehehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 min poród marzenie :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

Wysłany: 26 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jedna kumpela 2 dziecko urodziła pod szpitalem na parkingu nie zdązyli jej z karetki wynieśc hehehe

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Lenka a trzeba było testa z rana zasikac chyba ze sikamy jutro obie :)
    ty na plus ja dla sportu hehehehe

Biedra jak mi juz wszystko miesiączką śmierdzi doslownie.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 26 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa znowu fajną stronke rozbiłam hehe na pażdziernikowych 33 u nas 2222 i 2230 :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedra jak mi juz wszystko miesiączką śmierdzi doslownie.
    to podesle ci jednego zeby mi smutno nie było ze sama sikam hehehe a do tego bez efektu a ty nie marudz bo pewnie @ nie bedzie :) któras z nas musi byc zielona :P
    bo jak nie to ci dupsko zleje :) szybko sie decyduj albo mnie gon albo stawiaj plusa :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Lena zabraniam !

zadziałało ? :P

No ....
    Wstrzymam sie jeszcze z 10 minut ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    to podesle ci jednego zeby mi smutno nie było ze sama sikam hehehe a do tego bez efektu a ty nie marudz bo pewnie @ nie bedzie :) któras z nas musi byc zielona :P
    bo jak nie to ci dupsko zleje :) szybko sie decyduj albo mnie gon albo stawiaj plusa :)

Ty wiesz ze nic nie musi ;)

Miałam nadziei z 10%
    Teeaz mam 1% po objawach @
    Ale nawet ten 1% jest nieznośny.
    Mogłoby byc juz w te albo w tamta ... ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kroko - 4 lata temu przeprowadziłam się z Wrocławia do Sanoka, a pół roku temu z Sanoka do Ustrzyk ;).

Ooo to krajanka ;)
    A które Ustrzyki? My w stronę Ustrzyk często się wybieraliśmy na wyjazdy motocyklowe, wiadomo, super tereny. ;)

marnut hehe seks na krokodylicę to codziennie po dwa razy. :D Jednym słowem grańsko non stop. :PPP
    Ale teraz małżu ma ochotę a ja co? Wrak.

zgredka ja schudłam na samym początku 2 kilo i potem tak mi już zostało, więcej mi nie leci bo chyba nie ma z czego. Chudzina ze mnie i tak. Teraz od 2 dni włączył mi się odkurzacz na żarcie, non stop bym wpieprzała, także raczej szybko nadrobię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, moja mama niestety też mnie tyle czasu rodziła. Moja kumpela - 36 godzin :/. Za to druga nie wiedziała, że rodzi (z tym zresztą wiąże się tragiczna historia z jej pierwszym dzieckiem), po prostu ona w ogóle nie czuje 1szej fazy porodu. A samo parcie to u niej 10 minut.

Wysłany: 26 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ty wiesz ze nic nie musi ;)

Miałam nadziei z 10%
    Teeaz mam 1% po objawach @
    Ale nawet ten 1% jest nieznośny.
    Mogłoby byc juz w te albo w tamta ... ;)
    Lenka nio to decyduj sie szybko bo czas goni ja jutro juz 3 dc hehehe i wiecie co odliczam ja sobie dni do wizytki u ginka heheh chyba polubie je znowu po ciązy brakowało mi tych wizyt hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio moja mam mnie rodziła 16h a ja urodziłam w 3h50min :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, doczytalam w koncu co naprodukowalyscie od wczorajszego wieczora, gdyby placili od posta.... hehhehhe

Tamka - nie wiem czy mozna ale sprobuj wacik zmoczyc spirytusem salicylowym, woda utleniona lub np. skinseptem, i potrzymac przy tej opryszczce, co jakis czas powtarzac. Tak mi kazał robic mój ortodonta. Musisz sprawdzic tylko czy nie zaszkodzi. Na pewno nie zaszkodzi przykladanie amolem :)

pogoda do bani wiec i jest czas na zmiane garderoby z letniej na cieplejsza. Dzis porzadki z butami :)

miłego :)

Tamka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 2193 2194 2195 2196 2197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ