X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczełam mierzyc moim wysłużonym termometrem to juz przy nim zostane do konca a wty cyklu bede ładnie mierzyc a co
    aa nic gin nie mówił ze taka krótka faza FL zobaczymy co zobaczymy 7 a to już niebawem :P i poniewaz on jajcarz jest to mówi Pani marto miło mi bedzie znowu Panią pooglądać :P

Lena83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez wlasnie robie :D moja siostra wparowala do domu z 20 szt. testow ciazowych i owulacyjnych a matka o malo sie nie przekrecila... zbladla niczym sciana :D siostra nie wspomniala ze to dla mnie ^^

Lena83, Biedroneczka83, Johnam lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech czy mozecie mi zabronić biegac co 10 minut do WC sprawdzać czy to @

Zdecydowanie nie moge miec urlopu w takim czasie ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:07

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 26 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati heheh dobre :) ja na allegro kupuje musiałbys zobaczyc czasem wysyłyja za granice

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena zabraniam !

zadziałało ? :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Kropka_1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, kolejna fajna historia :) Moja Mama rodziła mnie niestety 20 godzin.. Kiedyś mój Mąż chcąc mnie pocieszyć mówi: "nie przejmuj się, podobno rodzi się jak teściowa".
    ?!? doprawdy nie wiem skąd zaszłyszał coś takiego. A zatem pytam teściowej jak to było u niej, i co??? :) Dwóch synów, jeden 5 kg, drugi ponad 4 kg :) Naturalne porody rzecz jasna. Nie wiem co lepsze :)

Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo porodow to mojego meza siostra cioteczna ma za soba 2 porody z czego jeden trwal 30 min , a drugi 15 min .... Takiej to dobrze.... :<

Lena83, Tamka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka a trzeba było testa z rana zasikac chyba ze sikamy jutro obie :)
    ty na plus ja dla sportu hehehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 min poród marzenie :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

Wysłany: 26 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jedna kumpela 2 dziecko urodziła pod szpitalem na parkingu nie zdązyli jej z karetki wynieśc hehehe

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Lenka a trzeba było testa z rana zasikac chyba ze sikamy jutro obie :)
    ty na plus ja dla sportu hehehehe

Biedra jak mi juz wszystko miesiączką śmierdzi doslownie.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 26 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa znowu fajną stronke rozbiłam hehe na pażdziernikowych 33 u nas 2222 i 2230 :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedra jak mi juz wszystko miesiączką śmierdzi doslownie.
    to podesle ci jednego zeby mi smutno nie było ze sama sikam hehehe a do tego bez efektu a ty nie marudz bo pewnie @ nie bedzie :) któras z nas musi byc zielona :P
    bo jak nie to ci dupsko zleje :) szybko sie decyduj albo mnie gon albo stawiaj plusa :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Lena zabraniam !

zadziałało ? :P

No ....
    Wstrzymam sie jeszcze z 10 minut ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    to podesle ci jednego zeby mi smutno nie było ze sama sikam hehehe a do tego bez efektu a ty nie marudz bo pewnie @ nie bedzie :) któras z nas musi byc zielona :P
    bo jak nie to ci dupsko zleje :) szybko sie decyduj albo mnie gon albo stawiaj plusa :)

Ty wiesz ze nic nie musi ;)

Miałam nadziei z 10%
    Teeaz mam 1% po objawach @
    Ale nawet ten 1% jest nieznośny.
    Mogłoby byc juz w te albo w tamta ... ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kroko - 4 lata temu przeprowadziłam się z Wrocławia do Sanoka, a pół roku temu z Sanoka do Ustrzyk ;).

Ooo to krajanka ;)
    A które Ustrzyki? My w stronę Ustrzyk często się wybieraliśmy na wyjazdy motocyklowe, wiadomo, super tereny. ;)

marnut hehe seks na krokodylicę to codziennie po dwa razy. :D Jednym słowem grańsko non stop. :PPP
    Ale teraz małżu ma ochotę a ja co? Wrak.

zgredka ja schudłam na samym początku 2 kilo i potem tak mi już zostało, więcej mi nie leci bo chyba nie ma z czego. Chudzina ze mnie i tak. Teraz od 2 dni włączył mi się odkurzacz na żarcie, non stop bym wpieprzała, także raczej szybko nadrobię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, moja mama niestety też mnie tyle czasu rodziła. Moja kumpela - 36 godzin :/. Za to druga nie wiedziała, że rodzi (z tym zresztą wiąże się tragiczna historia z jej pierwszym dzieckiem), po prostu ona w ogóle nie czuje 1szej fazy porodu. A samo parcie to u niej 10 minut.

Wysłany: 26 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ty wiesz ze nic nie musi ;)

Miałam nadziei z 10%
    Teeaz mam 1% po objawach @
    Ale nawet ten 1% jest nieznośny.
    Mogłoby byc juz w te albo w tamta ... ;)
    Lenka nio to decyduj sie szybko bo czas goni ja jutro juz 3 dc hehehe i wiecie co odliczam ja sobie dni do wizytki u ginka heheh chyba polubie je znowu po ciązy brakowało mi tych wizyt hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 26 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio moja mam mnie rodziła 16h a ja urodziłam w 3h50min :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, doczytalam w koncu co naprodukowalyscie od wczorajszego wieczora, gdyby placili od posta.... hehhehhe

Tamka - nie wiem czy mozna ale sprobuj wacik zmoczyc spirytusem salicylowym, woda utleniona lub np. skinseptem, i potrzymac przy tej opryszczce, co jakis czas powtarzac. Tak mi kazał robic mój ortodonta. Musisz sprawdzic tylko czy nie zaszkodzi. Na pewno nie zaszkodzi przykladanie amolem :)

pogoda do bani wiec i jest czas na zmiane garderoby z letniej na cieplejsza. Dzis porzadki z butami :)

miłego :)

Tamka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 2193 2194 2195 2196 2197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ