My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycati wrote:Tylko ja sie rozklejam przy kazdym filmie gdzie dziecko sie rodzi , albo jak ogladam porodowke to rycze jak boobr ...
ale przy was przyajmniej nie mam czasu myslec o tym czy jestem czy nie jestem . Bo mam wreszcie jakies wsparcie ...
kropkaja tez chcetnie sobie to poczytam ..
Na ile to możliwe staramy się tu uprzyjemnić sobie czas oczekiwania. Nie ma co smęcić - co ma być i tak będzie, a w grupie zawsze raźniej.
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:u mnie słonko wyszło niebo błekitne a mój humor pozostał przy porannym deszczu
Biedronka, Ty pomyśl o zakupach - proponuję zacząć od "50 Twarzy Greya" i podrzucić Małżowi. Patrz co robi z Czarnulowym Małżem i jaka zadowolona chodzi. Albo schlej się porządnie w dniach okołoowulacyjnych, żebyś nie wiedziała na jakim świecie żyjesz - może i nie zaskoczysz od razu, ale ile radości z prób
!
Tamka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
hey Cati witam na forum ja mierze temp caly czas ustach wiec jak mam @ to mogę mierzyc dalej a z termometrem i testami to masz racje ja jestem w irl i mama mi ma przyslac bo tu w ogole nie ma termometrow owu
Staraczka szybkiego wyzdrowienia
Choco oby @ nie przyszla 3mam za to
Konwakijko będzie dobrze nie martw się na zapas
Kropa glowa do góry jutro będzie lepiej wiec się nie smutkuj
Biedra tak mi przykro kurcze a tak się cieszyłam i kciuki 3malam az paluchy bolały alle co tam w tym miesiącu będzie na pewno zielono i nie placz kochana tylko spinaj poślady i walcz dalej tulkam mocno i przesylam buziaki
Anuska super
Neukowa może twoja macica szykuje się na babelka 3mam za to kciukole
konwalianka, Anuśka, choco lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak tak i Geeya polecam
nie narzekam ani pod wzgledem seksu ani pod innymi wzgledami. Maz duzo wiecej zaczal sobie myslec o niektorych sprawach i bardziej sie zrobil dojrzalszy niz byl
Zapamietac! Grey to przede wszystkim ksiazka o ludzkich zachowaniach odczuciach milosci i jej dzialaniu na pozytywne zmiany w ludziach a nie tylko o seksie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 15:15
Johnam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Pytanie mam do was moje drogie bomble
Jak jest z mierzeniem temperatury podczas okresu ? ktoras to pomija czy mierzycie moze w innym miejscu czy dla was to nie ma znaczenia ?
Ja bym nie mierzyla w czasie okresu. Wtedy sa rozne wahania temperatur ktore pozniej zaburzaja interpretacje. -
ja też mierzę codziennie ale w buźce nie w kuciapce...
Ana bo to kuźwa zawsze na odwrót jest jak chciałam się tylko pobzykać to człowiek się zamartwiał i modlił o @ a teraz.....ale luz co ma być to będzie nie ma co się załamywać i tracić nastrój bo groszek będzie chciał zamieszkać w wesołym brzuszku także Dronka, Ana uśmiech ... nowy cykl to nowe możliwości a co było to już przeszłość... nie ma co wracaćAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Maniek