X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Kroko nie poznaję cię :P Autorka słynnego seksu na krokodyla i bulwersuje się tym tematem? Chyba faktycznie ci te wymioty zaszkodziły :P

Nie bulwersuje mnie temat tylko to że zamiast działać to tylko piszą. :P

Tamka hejka, wczoraj właśnie pytałam gdzie jesteś. :)

Marnut tak dokładnie, południowy wschód, jakieś 40km do granicy z Ukrainą. A Ty tu mieszkasz też?

Tamka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie ja cały cykl mierze o tej samej - dzis tez.

Tylko chciałam wiedziec ile to mniej wiecej przerasta na godzine bo przewaznie dziewczyny pozniej mierzą ;)

Thx dzuewczyny - ja to taki analizator z natury jestem no ....
    Lubie se poanaliziwac i tyle ... Z ciekawości :)
    Ale moze rzeczywiscie to bez sensu :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    Blondik tulam - najgorsze już za wami- teraz już będzie tylko lepiej.

jakie ja mam wahania nastroju wczoraj w pracy głupawka (jak zwykle) a w domu połżyłam sie w wannie moczę się i beczę bo.....kufa nie wiem dlaczemu.
    Mężu usiadł przy wannie i mowi: ale Ci te hormony buzują..i wlazł do wanny. Potem już ok uśmiech film i serduszko. Nie chce tak.

Anuśka już po owulce?? kurcze a myślałam że jakoś się razem będziemy testowały. W każdym razie fajnie Ci OF zaznaczył grubą krechą to teraz trzymam kciuki na kropka.

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to wlasnie mi krew z nosa leci ... Drugi raz w zyciu ..i rzygac mi sie chce po tabsach ...
    Chyba tak zeby mi nudno nie było jak mi bol podbrzusza minął

Co za cykl ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zawsze analizuje i kombinuje moze czasem za bardzo

Kroko masz racje zamiast pisac lepeij działać wiec musze małża przycisnąc :P najwyze w kibelku go dopadnę a małej bajki zapodam hehehe

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Krokuś, jak się czujesz? lepiej już?

co do analizowania objawów, to pierwsze stricte ciążowe pojawiły mi się w 7 tygodniu, wcześniej było samopoczucie okresowe

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka jakoś dycham. Męczy mnie ciągle ale już coraz mniej. I przynajmniej w nocy daje mi spać.

Tamka, beszka lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też juz nie analizuje,,,wiecie co ja chyba wchodzę w fazę obojętności, nie sprawdzam sobie już śluzu gmerając w środku mam już dość, tylko na bieliźnie, szyjki to nie umiem też nie będę zgadywać bo nie wiem kufa. W pon ide do gin to może ona mi coś powie.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam zero obiawow ciazowych temperatura mi spada... wiec wiecie co to znaczy :( no ale trudno ... ja przynajmniej wiem czemu mam problem.. cholerna Endometrioza....... po cholere po cholere toooooooooooo

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati gdzie ty taki fajny suwaczek dorwałaś???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati a sa jakies objawy tej endemetriozy?
    Bo ja po cesarce i tez u siebie podejrzewam.

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    objawy sa rozne :( po ciagniecie jajnikow i bole podprzusza , po takie ze wcalej nie musisz miec zadnych boli....

Ja mialam torbiele na jajnikach i okazlo sie ze mam endomterioze II stopnia z przerostami . Leczono mnie przez pare lat na zapalenienie jajnikow bo bolaly mnie czesto ale wreszcie ktorys z koleji doktor wpadl na pomysl ze zrobi mi usg .. ale jeszcze przed usg wymacal torbiel i powiedzial ze jest pewny na 99% ze mam endometrioze... z nikad.. bo w rodzinie nikt na to nie chorowal :(

po cesarce mozesz miec, na szwie po cieciu gózka ale do poki nie jest duzy to ci go nie usuną chirurgicznie , mozesz brac tabletki ktore spowoduja zmniejszenie sie torbieli a nawet jej wchloniecie ale przez to bedziesz miala tz.sztuczna menopauze...
    Nie wiem co jest gorsze... :(

suwaczek sama zrobilam :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko - 4 lata temu przeprowadziłam się z Wrocławia do Sanoka, a pół roku temu z Sanoka do Ustrzyk ;).

Lena83, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati - dzieki za wyjaśnienie.
    Ja wlasnie w tym cyklu mam takie mega bóle prawego jajnika i ciągnące podbrzusza ...

Szlag .....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kroko - 4 lata temu przeprowadziłam się z Wrocławia do Sanoka, a pół roku temu z Sanoka do Ustrzyk ;).

To Ty taka moja jestes :D
    Mieszkam 60 km od Wrocka.
    Moj tato pochodzi ze wsi pod Brzozowem i tam cała moja rodzina i wspomnienia z dzieciństwa ....

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://imagizer.imageshack.us/v2/420x74q90/901/YJ1OS0.jpg
    tu macie obrazek na suwaczka :)
    na suwaczek.pl mozecie sie zarejestrowac i wtedy wgrac dowolne tlo .
    i jest wasz :D
    Lena83 - a gdy robisz kupe bo zwijasz sie z bólu majac okres?

bo przy torbielach jest tak ze one tak jak twoja macica krwawia podczas okresu i sa najbardziej wlasnie wyczuwalne podczas okresu gdy sie siedzi na kiblu

Ale w sumie to ty masz po cesarce to nie wiem jak to by wygladalo u ciebie
    pociesze cie , ze 50% szans na to ze po cesarce kobieta bedzie miala torbiele ale to nie znaczy ze masz endometrioze ;)
    bo endometrium podczas cesarki zawsze sie wydomedzie na powloki wewnetrzne , tylko czasem jest tak ze duza czesc z nich zostanie wchlonieta przez nasz organizm i nic z tego sie nie stanie a czesc moze sie osadzic na miejscu w ktorym bylo ciecie tworzac gózki endometrialne .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:12

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a na USG to Ty kiedy ostatnio byłaś? Masz obfite i długie miesiączki? Bo to najczęściej jest objawem endometriozy.

I kurczę, niech mnie ktoś w końcu oświeci, czym jest "seks na krokodylicę"? 8x dziennie? 12?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: ja przechodziłam przez fazę mierzenia, oglądania, potem obojętności i zarzucałam mierzenie i wreszcie znowu mierzenie + nieumiejętna obserwacja szyjki...

więc spokojnie, jeszcze wróci Ci nastrój ;-)

Kroko: wspominam Cię biedaczko i zastanawiam się jak tam u Ciebie, ale dobrze, że już lepiej... dużo schudłaś?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny nie wiem ...
    Sporo razy mi sie zdarzal taki bol przy posiedzeniu ale nie wiem czy to podczas okresu...
    Poobserwuje przy najbliższej miesiączce.

Wiem ze mam obfite krwawienia i długie i bolesne ale to od zawsze.
    Kiedys było gorzej - w LO kilka razy brała mnie karetka bo z bólu i osłabienia mdlałam.

USG .... Kurcze dawno temu po cesarce czyli 11 ....

No kurcze gin wie jak to u mnie wyglada i nigdy nie wpadł na to USG.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:15

Kropka_1 lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja we Wrocku :P

głowa mi pęka, mam nadzieję, że to na zmianę pogody i jutro będzie pięknie

małż był w aptece i go babka pogoniła, że w ciąży zimno musi zaleczyć się samo, żadnych maści stosować nie wolno :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 2190 2191 2192 2193 2194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ