My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ciekawa informacja z wątku październikówek:
W sumie to by mi się zgadzało...wiem dokładnie kiedy syn został poczęty, bo on też bardziej wymodlony niż wyserduszkowany. Ale dzięki temu znam dokładną datę i wiem, że pół godziny po serduszkowaniu poszłam na zumbę a synek jest
.
Tamka, Lena83, Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Mnie tak rozwala w podbrzuszu - piecze, kłuje, boli ze chyba wezme nospe ...
Nie ma sensu sie męczyć ....
Bierz śmiało, no-spę w ciąży można!
Tamka - nie chcę być malkontentem, ale nie zdążysz nacieszyć się brakiem sikania co 15 minut, jak się znowu zacznie - w pakiecie sążnistymi z kopniakami.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Tamka - nie chcę być malkontentem, ale nie zdążysz nacieszyć się brakiem sikania co 15 minut, jak się znowu zacznie - w pakiecie sążnistymi z kopniakami
.
już nawet dodatkowe siku zniosę
co do nospy to mnie jeden i drugi gin mówili żeby spokojnie brać, ale ja jakoś w ogóle staram się nie łykać nic, jeśli naprawdę nie muszę -
marnut wrote:Bierz śmiało, no-spę w ciąży można
!
).
A nie w ciazy moge?
Ja nospe jak musze juz bo mi tętno podwyższa bardzo
Lekarze w szpitalu jak leżałam w I ciazy miało z tym ze mna niezła nagwoche.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anastazjaaa wrote:hej a mi kategorycznie zabronili jeść no-spy w ciąży
A to czemu?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
marnut wrote:No, jak musisz...ale lepiej w ciąży
!
No wolalabym w ciazy ale jak to zrobic powiedzMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ciekawa informacja z wątku październikówek:
HA! Kurde to samo moj maz mowil! Twierdzil, ze chyba sie nie znam na anatomii (no bo sie nie znam ;P) i ze wg. niego to te trzymanie nog w gorze chyba raczej utrudnia zajscie. Akurat w moim szczesliwym cyklu nie trzymalam w gorzeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Ale dziś dóóóóóóóóóóóóółPogoda beznadziejna.. ciemno, zimno, masakra!
Dodatkowo jestem zła na mężaWczoraj wyjechał służbowo i wraca dopiero w sobotę wieczorem i JAK NA ZŁOŚĆ wczoraj wieczorem pięęęękny rozciągliwy śluz a dziś rano to już w ogóle cuuuuuuuuuuudo! I co? DUPA DUPA DUPA!!!! aaaaaaaaa
Śmiałam się, że powinien w słoiczku coś nie coś zostawić....
No i co, smuteczek. Co prawda dziś trochę tempka w dół więc jakbym była przed owulką, może zdąży jutro... -
nick nieaktualny