My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zoaczcie jak ładnie pisza o tym pajacu co ostatnio do mnie dzownil zebym im prowadzila rozliczenia z NFZ
http://forum.echodnia.eu/centrum-zdrowia-promedica-t177689/ -
witaj Nenaaa
ja też zaszłam w 4c więc nie masz się co stresować... przy pierwszym nie liczyłam cykli...
a może musimy iśc w kapustę jak ta pani na porodówce... podobno młoda już jest.. skoro bocian taki zajętyNenaaa, Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:zoaczcie jak ładnie pisza o tym pajacu co ostatnio do mnie dzownil zebym im prowadzila rozliczenia z NFZ
http://forum.echodnia.eu/centrum-zdrowia-promedica-t177689/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Nie pójdę tam Ania nigdy i odradzę każdemu jak będę w CK
-
Ja weszłam na moment przed pracą i siedzę już godzinę przy lapku.
helenkq ja 2 cs dopiero i o pierwsze dzieciątko, ale z PCO więc też zobaczymy jak będzie.
Uciekam pod prysznic i do pracy bo znowu się spóźnię.
Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 08:32
-
dzień dobry,
i co tam Krokodyl - zdążyłaś się wypluskać? a właśnie, nie chwaliłam się, że widziałam w Malezji prawdziwego krokodyla, kurczę, strachu się najadłam, bo siedziałam w łódce 2 metry od niego!! brrr, wygląda całkiem sympatycznie ale budzi szacunek
u mnie dzisiaj lekki spadek tempki
i wiesz co Nenka? wydaje mi się, że owu była przedwczoraj dopiero bo mi biust zaczyna pikać jak co miesiąc po owulce, no nic - zobaczymy kiedy przyjdzie @, odliczymy 12 dni i będzie wiadomo -
Hoł,
Krokodyl lubi wodę, pewnie się tam moczyła następną godzinę
Tamka, możesz mieć rację, chyba musimy zdać się też trochę na własne przeczucia i intuicję bo te wykresy coraz bardziej działają mi na układ nerwowy Ważne, że była owulejszyn, tempkę masz fajną, wysoką, więc wszystko gra i tańczy, bzykoserca są, teraz tylko czekamy
Kurde, odkąd zaczęłam te starania, gorzej śpię, chodzę niewyspana, psychika mi fikaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
ano, właśnie pisałam na majówkach, że w poprzednich cyklach kiedy zaznaczałam po owu śluz płodny, to ovu zmieniał linię na przerywaną, teraz nie więc chyba coś pozmieniali w ustawieniach
a z ta tempką to wiesz - raz na wozie raz pod wozem, uwierzę, że coś jest na rzeczy jak mnie zemdli, sama zemdleję albo inny objaw mnie złapie
też gorzej sypiam, chyba zacznę meliskę na noc zapodawać -
Tamka spokojnie taki spadek to nie spadek
meliske polecam ..ja pije Valerinmix co noc
A dzis wiem ze bedzie dobry dzien
Maz w domku, sponatniczne bzykoserduch z rana + piekne słonceTamka lubi tę wiadomość
-
bardzo mi się podoba określenie "bzykoserduch"!
no i moja tempka nie robi na mnie wrażenia, żadnego, olewam ją totalnie, już mnie tyle razy wpuszczała w maliny, że , tak jak pisałam wcześniej, przejmę się, jak otrzymam jednoznaczny ZNAK, że coś się zadziało
aaaa, no i jedziemy nad morze z małżem w czwartek po południu do wuja na 60te urodziny, a w sobotę nad piękne polskie morze, tylko do wtorku wprawdzie ale te kilka dni wystarczą , oby tylko pogoda dopisała!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:54
-
To fajowo masz Tamka z tym wyjazdem, zawsze to jakieś urozmaicenie, zmiana otoczenia, czas miło upłynie Jak będziecie jechać to wstąpcie po mnie, jadę z Wami Już te parę kilometrów więcej żadnej różnicy Wam nie zrobi
Ania u mnie też rano bzykoserce ale bynajmniej nie spontaniczne, siłą wzięłam bo trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 11:15
Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Ania u mnie też rano bzykoserce ale bynajmniej nie spontaniczne, siłą wzięłam bo trzeba
uważaj Nena, co mówisz bo jeszcze się rozpędzimy i faktycznie zapukamy do Twoich drzwi po ślubie spontanicznie spakowaliśmy walizki i dojechaliśmy do...Toskanii a w tym roku planujemy nawiedzić Cantabrię bo mój małż chce posurfować więc wiesz - tysiąc km nie zrobi nam różnicyNenaaa lubi tę wiadomość
-
No z tymi to niezły ubaw jest. Mój M. z kolei wieczorem jest biedny tak wypompowany po pracy, że ciężko mu czasem odwalić kolejną robotę, czyli Rano wypoczęty i żywszy nieco bardziej
Ech...ciekawe kiedy owulka mnie tym razem raczy nawiedzić, pewnie już niebawem, kiedyś była już w 10 dc przypuszczalnie
Chmureczka co tam u Ciebie i co u reszty milczących Niewiast? -
w poprzednim cyklu będę się upierać, że miałaś ją w 12 dc, Ty masz fl 14 dni więc to by potwierdzało ten 12 dc, także możesz oddech owu na plecach
ciekawa jestem gdzie podziewa się Anastazja, nie widzę jej wykresu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 11:37
-
Anastazja! Melduj się Kochana, wydobrzałaś po choróbsku?
Alfetka, proszę tu skrobnąć dwa słówka, widzę, że mierzysz temp. w tym cyklu, fajnie
Justta, zostaw już tą kiełbasę w spokoju...kaszance i cebuli też już daj spokój!
-
Kurcze, jeszcze jedna rzecz nie daje mi spokoju, na to zmęczenie mojego M. ma też wpływ alergia i leki na nią. Teraz kwitną drzewka pomarańczowe i tym podobne i to jest masakra dla niego w tym okresie. Cały rok spokój ale te wiosenne miesiące go umęczą niestety. Nie mogę nigdzie znaleźć czy cetyryzyna ( w Pl to np. Zyrtec ) ma jakiś negatywny wpływ na kijanki...?