My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama wrote:No to dzień dobry.
Chyba nici z tego cyklu.
Co robić :-*
Skoczę po test z 10-tką jak znajdę i zrobię ale marne szanse przy takiej temp.
Kurczaki musze najpierw zafarbować włosy, bo o 9-tej mam spotkanie z panią dyrektor i będziemy poważnie rozmawiać
@ gdzie jesteś? Mam dość zabawy w kotka i myszkę.
Asiulka to czekanie jest straszne, prawda?
Biedroncia witaj!
Nieukowa fajny avatar....super sperm hahah- dobre
Lenka przytulam.
Anuśka co tam u Ciebie? Jak mija poranek?
Pati jak się wyspałaś? Mam nadzieję, że wstałaś w dobrym nastroju. -
Konwalijka - ja mialam zarezerwowana linijke juz rok temu ale dopiero teraz mi ja udostepnili
czesc Justta
Biedroneczka - ja biore olejek z wiesiolka od owulacjinawet wlosy mi pieknie poprawil bo nie wypadaja wiec chyba dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:36
-
smarta wrote:Dzień dobry z rana. Trudne tematy wczoraj - Pati wspieram, na szczęście w tych czasach białaczka nie jest równoznaczna z wyrokiem -walczcie wszyscy, jestem przekonana że sie uda.
U mnie tempka w dół, więc i u mnie dół. Mąż chyba obrażony ze jak tylko głowę do poduszki przyłożyłam to zasnęłam - liczył na serduszka i przez sen był dość agresywny, ja też chciałam ale byłam wczoraj totalnie wypluta. Dołączam się więc do oczekujących na @ -dziś 4 dzień po odstawieniu luteiny więc lada moment powinna nadejść.
Smarta dziekuje kochana... i przepraszam za te trudne tematy na forum. Jak,os tak mi wybuchlo wczoraj. A Ty sie nie doluj moze jeszcze nie wszystko stracone... Trzymam kciuki -
Mam nadzieje, ze kochane zadnej z Was nie pominelam. Co do limitow to nie ma zadnych. Jeszcze jest duzo nas na pazdziernik z testowankem wiec limitow nie ma;-) ja wlasnie sie szykuje do szpitala. Pogoda u nas w mare ok wiec moze nie bedzie tak sennie. Pozalatwialam juz spracu z ubezpieczalnia zdrowotka odnoscie mojego brata. komplet dokumentow zawiezionych ale tyle mi zeszlo, ze dopiero bede wyjezdzala do niego. Pewnie sie zastanawia gdzie jestem:-)
Co do mieszkam. moje pierwsze bylo bbbbardzo malutkiewiec i mali sprzatania a teraz mieszkam w duzym domu jednorodzinnym i nie ma sie z czego tak cieszyc. wiecej sprzatania;-)a jeszcze ogrod do tego doliczyc to juz wogole;-)Ale nie wazne jak duzy czy maly, wazna atmosfera i milosc:-)konwalianka lubi tę wiadomość
-
Cati wiesiołek bierze się tylko do owulacji, bo potem może powodować mikroskurcze i trudności w implantacji zarodka, może spowodować po prostu poronienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:56
-
u nas piekna pogoda chyba wezme małą na spacer po pracy
ok spróbujemy bede miała ok tydzien na wiesiołkaa wiecie ze jak zaczełam łykać kwas foliowy 5mg ten na recepte to z dnia na dzien włosy przestały lecieć
mam nadzieje ze bedzie w tym cyklu piekna owu hmm zaczyna mnie lekko kłuc prawy jajnik do owu pozostało 9 dni -
wicie co mam pytanie od mojej przyjaciółki która mieszka za granicą stra sie 9 miesięcy w PL dostała od gina dawno temu luteine i zaszła w pierwszą ciąże teraz sie starają i nic nie ma jak do PL po lutke przyjechac powiedzcie jaką ma sobie kupic "na rynku netowy" 100 czy 50 mg i ile ma brać teraz wiem tylko tyle że ma problem z endometrium bo cienkie
-
hejka jussta
widze ze wszystkie chore, czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek...
tak powiedział moj gin przed szpitalem jak mysłalam ze to tylko grypa lub przeziebienie
ja do dzis zresta biore antybiotyk...
-
Kochane moje dalej mam w środku odrobinę krwi, właściwie to śluz podbarwiony krwią i to takiej jasny i czyściuty, bez żadnych innych farfocli. Może się jednak rozkręci. Troszkę mnie coś tam w podrzuszu kręci, łaskocze jakby. Zwariuje od tego czekania. Juz rano myslałam, że jednak @ a teraz znów nie. Jak chorągiewka na wietrze się czuję. No dobra idę podziałać, mam troszkę pracy więc może się rozchula. Ileż można czekać, co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:22
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Dzien dobry
U mnie weekend byl pelen przygotowan! Najwazniejsze to to ze kiecka pasuje! Tutaj mialam mega stres, myslalam ze przez moj brzuchol bedzie bardzo niewygodna i ze Robaczka bede cisnac a sie okazuje ze gorset jest ok i moge sobei nawet cala noc w tym wyobrazic
W czwartek mam badanie w 11t2d. Bardzo sie boje czy wszystko ok. Objawow w sumie to, poza bolem piersi z rana, nie mam zadnych absolutnie. Troche mnie to martwi.helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość