X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    No to dzień dobry.

Chyba nici z tego cyklu.
    Co robić :-*
    Skoczę po test z 10-tką jak znajdę i zrobię ale marne szanse przy takiej temp.

Kurczaki musze najpierw zafarbować włosy, bo o 9-tej mam spotkanie z panią dyrektor i będziemy poważnie rozmawiać :-)

@ gdzie jesteś? Mam dość zabawy w kotka i myszkę.

Asiulka to czekanie jest straszne, prawda?

Biedroncia witaj!

Nieukowa fajny avatar....super sperm hahah- dobre :-)

Lenka przytulam.

Anuśka co tam u Ciebie? Jak mija poranek?

Pati jak się wyspałaś? Mam nadzieję, że wstałaś w dobrym nastroju.
    Lamama mam nadziej, zekruszynka jest w tobie i trzymam za to moooocno kciukasy. Jak tylko zrobisz test daj znac. bede siedziala i czekala jak na szpilkach. Wyspac sie wyspalam bo ostatnio jestem mega zmeczona i poprostu jak tylko przykladam glowe do poduszki to zasypiam. Gorzej mam z apetytem. Malo jem a wiem, ze powinnam dbac o dobre odzywianie sie tylko jakos ostatnio nie moge. wszystko na sile wpycham....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka - ja mialam zarezerwowana linijke juz rok temu ale dopiero teraz mi ja udostepnili :D

czesc Justta :)

Biedroneczka - ja biore olejek z wiesiolka od owulacji ;) nawet wlosy mi pieknie poprawil bo nie wypadaja wiec chyba dziala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:36

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Dzień dobry z rana. Trudne tematy wczoraj - Pati wspieram, na szczęście w tych czasach białaczka nie jest równoznaczna z wyrokiem -walczcie wszyscy, jestem przekonana że sie uda.
    U mnie tempka w dół, więc i u mnie dół. Mąż chyba obrażony ze jak tylko głowę do poduszki przyłożyłam to zasnęłam - liczył na serduszka i przez sen był dość agresywny, ja też chciałam ale byłam wczoraj totalnie wypluta. Dołączam się więc do oczekujących na @ -dziś 4 dzień po odstawieniu luteiny więc lada moment powinna nadejść.

Smarta dziekuje kochana... i przepraszam za te trudne tematy na forum. Jak,os tak mi wybuchlo wczoraj. A Ty sie nie doluj moze jeszcze nie wszystko stracone... Trzymam kciuki

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-* u mnie 27 dc,męzuś wyjechał do piątku...@ ma być "podobno" 8.10. Konto premium sie skończyło ehhhh :/

Zakochana
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze kochane zadnej z Was nie pominelam. Co do limitow to nie ma zadnych. Jeszcze jest duzo nas na pazdziernik z testowankem wiec limitow nie ma;-) ja wlasnie sie szykuje do szpitala. Pogoda u nas w mare ok wiec moze nie bedzie tak sennie. Pozalatwialam juz spracu z ubezpieczalnia zdrowotka odnoscie mojego brata. komplet dokumentow zawiezionych ale tyle mi zeszlo, ze dopiero bede wyjezdzala do niego. Pewnie sie zastanawia gdzie jestem:-)
    Co do mieszkam. moje pierwsze bylo bbbbardzo malutkiewiec i mali sprzatania a teraz mieszkam w duzym domu jednorodzinnym i nie ma sie z czego tak cieszyc. wiecej sprzatania;-)a jeszcze ogrod do tego doliczyc to juz wogole;-)Ale nie wazne jak duzy czy maly, wazna atmosfera i milosc:-)

konwalianka lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok. spadam. jak dojade do szpitala to sie odezwe.Buziaki kochane i sloneczka dal Was bo u mnie wyszlo i pieknie swieci:-)

momo1009 lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati wiesiołek bierze się tylko do owulacji, bo potem może powodować mikroskurcze i trudności w implantacji zarodka, może spowodować po prostu poronienie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:56

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też własnie słoneczko wyszło :)
    Choć ja to w murach własnie siedzę i ledwo co świata widzę :P

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas piekna pogoda chyba wezme małą na spacer po pracy :)

ok spróbujemy bede miała ok tydzien na wiesiołka :) a wiecie ze jak zaczełam łykać kwas foliowy 5mg ten na recepte to z dnia na dzien włosy przestały lecieć

mam nadzieje ze bedzie w tym cyklu piekna owu hmm zaczyna mnie lekko kłuc prawy jajnik do owu pozostało 9 dni :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słoneczko ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta - to ja nie wiem co ten lekarz mi kazal lykac kazdego dnia :(
    moze chodzi o torbiele? kurde wystraszylas mnie :/

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******

Wysłany: 30 września 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wicie co mam pytanie od mojej przyjaciółki która mieszka za granicą stra sie 9 miesięcy w PL dostała od gina dawno temu luteine i zaszła w pierwszą ciąże teraz sie starają i nic nie ma jak do PL po lutke przyjechac powiedzcie jaką ma sobie kupic "na rynku netowy" 100 czy 50 mg i ile ma brać teraz wiem tylko tyle że ma problem z endometrium bo cienkie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• helenkq Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka jussta ;)

widze ze wszystkie chore ;), czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek...

tak powiedział moj gin przed szpitalem jak mysłalam ze to tylko grypa lub przeziebienie

ja do dzis zresta biore antybiotyk...

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje dalej mam w środku odrobinę krwi, właściwie to śluz podbarwiony krwią i to takiej jasny i czyściuty, bez żadnych innych farfocli. Może się jednak rozkręci. Troszkę mnie coś tam w podrzuszu kręci, łaskocze jakby. Zwariuje od tego czekania. Juz rano myslałam, że jednak @ a teraz znów nie. Jak chorągiewka na wietrze się czuję. No dobra idę podziałać, mam troszkę pracy więc może się rozchula. Ileż można czekać, co nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:22

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no !Lamama
    ja tez juz chce zeby @ przyszla i dala mi spokoj :(

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    U mnie weekend byl pelen przygotowan! Najwazniejsze to to ze kiecka pasuje! Tutaj mialam mega stres, myslalam ze przez moj brzuchol bedzie bardzo niewygodna i ze Robaczka bede cisnac a sie okazuje ze gorset jest ok i moge sobei nawet cala noc w tym wyobrazic :)

W czwartek mam badanie w 11t2d. Bardzo sie boje czy wszystko ok. Objawow w sumie to, poza bolem piersi z rana, nie mam zadnych absolutnie. Troche mnie to martwi.

helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 30 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ;) to sie ciesz kochana :) no i czkemay potem na zdjęcia :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• helenkq Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotka gratuluje bo chyba wczesniej nie mialam okazji ;)

i ciesz sie tym ze nic Ci nie dolega, bo nie wiem czy chciałabyś jednak odwrotnie ;)

wszystko bedzie dobrze, bo przeciez mamy myslec pozytywnie....

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka Gratulacje : )

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :)

ja od rana na wysokich obrotach nawet nie mam czasu siasc i z wami popisac :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2265 2266 2267 2268 2269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ