X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie scian anwilgła zrobiła sie buła i moja malowana na dwa kolory sciana w częsci czekoladowej odpadła z tynkiem :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    momo, no wiem, że korzyści bardzo żadne :)

ja mam sharpa, jestem nią zachwycona, ale ona to szafa jest..duża, dwudrzwiowa, jeszcze raz bym ją kupiła i chętnie polecam na prawo i lewo ::)
    http://www.euro.com.pl/lodowki/sharp-sj-f790stsl.bhtml?from=pla&gclid=CjwKEAjwqamhBRDeyKKuuYztxwQSJAA1luvGh7kAEINuiqIduoAIOoTYMbCXYUTtv5TJFDZSdyONFxoCrmrw_wcB&gclsrc=aw.ds#opis
    Super lodówa :) Ja niestety tak sobie zaplanowalam kuchnię że mi się taka nie zmieści :/ A chciałabym bardzo :)

Wysłany: 30 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w łazience musimy rurki wyieniec podłoge robić wszystko bo mam narzutke gipsową takie wiszace cycki na suficie trzeba to zrąbac masakra :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 30 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łazienke mam małą Kkuchnie jelito nie ma z czym poszalec :( całe m ma 44 m2

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku to popatrz gdzie na stronach jest dostępna, albo niedpostępna, zajeżdżasz wtedy do takiego stacjonarnego (jak niedpostępna) i mówisz, że Cię "ta i ta inetresuje" ale chciałabyś ją obejrzeć....być może uda Ci się namówić aby zdobył taki model:)

taaaaaaaaaa ja jestem zimą, warzywo-lubna.....a szczególnie na fasolkę szparagową, zupę z dyni lub cukinii itp. więc zamrażarka musiała się pojawić:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    nio masakra ja mam odświezoną kuchnie i jest ok ale marzy mi sie nowa nowe meblke i piekarnik osobno :P

łazienka to juz wogóle chyba 4 razy kolorystyke zmieniałam tapeta czy płytki :P
    Polecam Ci piekarnik osobno i wyżej :) Ja taki mam i jest świetny w obsłudze nawet moja babcia była zachwycona bo się schylać nie trzeba :)

Malenq, Biedroneczka83, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Polecam Ci piekarnik osobno i wyżej :) Ja taki mam i jest świetny w obsłudze nawet moja babcia była zachwycona bo się schylać nie trzeba :)
    nio jak ja już zrobię kuchnię (mam nadzieję, że nie będę miała wtedy 80lat) to właśnie chcę taki piekarnik........

ale to daleka droga, bo za rok, dach wymieniamy na domku:-/ więc remonty łazienkowo-kuchenne odlatują na kolejne lata....

Biedra oj jak już 4razy malowane (u mnie łazienka 2 razy heheh) to już czas na remont:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem nieżywa :( takiego przeziębienia w życiu nie miałam, nie mam siły ruszyć ręką ani nogą ani nawet czytać co u Was :(

dobrze chociaż, że gorączki nie mam, bo sprawdzam jak nawiedzona co 15 minut, więc mam nadzieję, że męczę się tylko ja, a maluch nie

ściskam Was mocno, jak dojdę do siebie to się odezwę

jutro mam wizytę u ginki więc będę wiedziała co tam słychać u malucha

Anuśka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka ZDRÓWKA malutka:)

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ja to mówie ze najwazniejsze ze na głowe sie nie leje jakos pomału damy rade pokój czekał 2 lata na remont a przez to ze blok nie ocieplony to mamy problem ze ściana :(
    Kochana nie narzekaj ja 14 lat mieszkałam w drewniaku z 1900roku, jak wiało to firanki latały i dopóki mąż nie postawił kominka to szron na brwiach miałam zimą rano :) bo stary piec w stylu "kozy" stał, dziurawy cały i ledwo grzał ale dymił za to jak opętany, łazienka nie ogrzewana, więc mycie w misce w kuchni... No poracha ;)

Biedroneczka83, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ale jakas taka dzisiaj wycofana

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka trzymaj się kobietko i daj znać co u maluszka :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja jestem ale jakas taka dzisiaj wycofana
    No co Ty.... Cycki w górę i do przodu :)

Ej wygońcie mnie już bo do dentysty nie zdążę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana nie narzekaj ja 14 lat mieszkałam w drewniaku z 1900roku, jak wiało to firanki latały i dopóki mąż nie postawił kominka to szron na brwiach miałam zimą rano :) bo stary piec w stylu "kozy" stał, dziurawy cały i ledwo grzał ale dymił za to jak opętany, łazienka nie ogrzewana, więc mycie w misce w kuchni... No poracha ;)
    to ja mieszkam z 1949:) na razie działamy i robimy wszystko, żeby tego szronu nie było....póki co "na raty" ociepliliśmy domek, zrobiliśmy centralne - ale ten "nieszczęsny" dach wszystko psuje....więc za rok robota:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku SIOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo do dentysty !!!!!!!!

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dentysta czeka uciekaj juz ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No co Ty.... Cycki w górę i do przodu :)

Dzisiaj jakos mi sie nie chce

Wysłany: 30 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku to popatrz gdzie na stronach jest dostępna, albo niedpostępna, zajeżdżasz wtedy do takiego stacjonarnego (jak niedpostępna) i mówisz, że Cię "ta i ta inetresuje" ale chciałabyś ją obejrzeć....być może uda Ci się namówić aby zdobył taki model:)

taaaaaaaaaa ja jestem zimą, warzywo-lubna.....a szczególnie na fasolkę szparagową, zupę z dyni lub cukinii itp. więc zamrażarka musiała się pojawić:)
    ja mam to samo koper, pietruszka wszystko pomrożone truskawki do soku pomarańczowego :P, deynie, cukinie, pomidory na zupe

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    łazienke mam małą Kkuchnie jelito nie ma z czym poszalec :( całe m ma 44 m2

O, to widzę, że mamy podobny metraż - u mnie dokładnie 43,3 metra kwadratowego. Nie ma z czym poszaleć, a mimo to nasz remont kosztował majątek...
    Ale na szczęście mamy wszystko zrobione. Jedynie mocno nie meblowaliśmy małego pokoju - obecnie jest tam nasza a'la sypialnia, ale docelowo wiadomo - pokoik dla dzieciątka :)

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️

Wysłany: 30 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Jestem nieżywa :( takiego przeziębienia w życiu nie miałam, nie mam siły ruszyć ręką ani nogą ani nawet czytać co u Was :(

dobrze chociaż, że gorączki nie mam, bo sprawdzam jak nawiedzona co 15 minut, więc mam nadzieję, że męczę się tylko ja, a maluch nie

ściskam Was mocno, jak dojdę do siebie to się odezwę

jutro mam wizytę u ginki więc będę wiedziała co tam słychać u malucha
    Tamka zdrówka kochana :) miodek czosnek i cytrynka :)
    czekamy na wiesci jutro :)

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 2263 2264 2265 2266 2267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ