My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:momo, no wiem, że korzyści bardzo żadne
ja mam sharpa, jestem nią zachwycona, ale ona to szafa jest..duża, dwudrzwiowa, jeszcze raz bym ją kupiła i chętnie polecam na prawo i lewo :
http://www.euro.com.pl/lodowki/sharp-sj-f790stsl.bhtml?from=pla&gclid=CjwKEAjwqamhBRDeyKKuuYztxwQSJAA1luvGh7kAEINuiqIduoAIOoTYMbCXYUTtv5TJFDZSdyONFxoCrmrw_wcB&gclsrc=aw.ds#opisJa niestety tak sobie zaplanowalam kuchnię że mi się taka nie zmieści
A chciałabym bardzo
-
nick nieaktualnyGroszku to popatrz gdzie na stronach jest dostępna, albo niedpostępna, zajeżdżasz wtedy do takiego stacjonarnego (jak niedpostępna) i mówisz, że Cię "ta i ta inetresuje" ale chciałabyś ją obejrzeć....być może uda Ci się namówić aby zdobył taki model:)
taaaaaaaaaa ja jestem zimą, warzywo-lubna.....a szczególnie na fasolkę szparagową, zupę z dyni lub cukinii itp. więc zamrażarka musiała się pojawićAnuśka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nio masakra ja mam odświezoną kuchnie i jest ok ale marzy mi sie nowa nowe meblke i piekarnik osobno
łazienka to juz wogóle chyba 4 razy kolorystyke zmieniałam tapeta czy płytkiJa taki mam i jest świetny w obsłudze nawet moja babcia była zachwycona bo się schylać nie trzeba
Malenq, Biedroneczka83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Polecam Ci piekarnik osobno i wyżej
Ja taki mam i jest świetny w obsłudze nawet moja babcia była zachwycona bo się schylać nie trzeba
ale to daleka droga, bo za rok, dach wymieniamy na domku:-/ więc remonty łazienkowo-kuchenne odlatują na kolejne lata....
Biedra oj jak już 4razy malowane (u mnie łazienka 2 razy heheh) to już czas na remont:)Anuśka lubi tę wiadomość
-
Jestem nieżywa
takiego przeziębienia w życiu nie miałam, nie mam siły ruszyć ręką ani nogą ani nawet czytać co u Was
dobrze chociaż, że gorączki nie mam, bo sprawdzam jak nawiedzona co 15 minut, więc mam nadzieję, że męczę się tylko ja, a maluch nie
ściskam Was mocno, jak dojdę do siebie to się odezwę
jutro mam wizytę u ginki więc będę wiedziała co tam słychać u maluchaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:ja to mówie ze najwazniejsze ze na głowe sie nie leje jakos pomału damy rade pokój czekał 2 lata na remont a przez to ze blok nie ocieplony to mamy problem ze ściana
bo stary piec w stylu "kozy" stał, dziurawy cały i ledwo grzał ale dymił za to jak opętany, łazienka nie ogrzewana, więc mycie w misce w kuchni... No poracha
Biedroneczka83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Kochana nie narzekaj ja 14 lat mieszkałam w drewniaku z 1900roku, jak wiało to firanki latały i dopóki mąż nie postawił kominka to szron na brwiach miałam zimą rano
bo stary piec w stylu "kozy" stał, dziurawy cały i ledwo grzał ale dymił za to jak opętany, łazienka nie ogrzewana, więc mycie w misce w kuchni... No poracha
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Groszku to popatrz gdzie na stronach jest dostępna, albo niedpostępna, zajeżdżasz wtedy do takiego stacjonarnego (jak niedpostępna) i mówisz, że Cię "ta i ta inetresuje" ale chciałabyś ją obejrzeć....być może uda Ci się namówić aby zdobył taki model:)
taaaaaaaaaa ja jestem zimą, warzywo-lubna.....a szczególnie na fasolkę szparagową, zupę z dyni lub cukinii itp. więc zamrażarka musiała się pojawić, deynie, cukinie, pomidory na zupe
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:łazienke mam małą Kkuchnie jelito nie ma z czym poszalec
całe m ma 44 m2
O, to widzę, że mamy podobny metraż - u mnie dokładnie 43,3 metra kwadratowego. Nie ma z czym poszaleć, a mimo to nasz remont kosztował majątek...
Ale na szczęście mamy wszystko zrobione. Jedynie mocno nie meblowaliśmy małego pokoju - obecnie jest tam nasza a'la sypialnia, ale docelowo wiadomo - pokoik dla dzieciątkaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Tamka wrote:Jestem nieżywa
takiego przeziębienia w życiu nie miałam, nie mam siły ruszyć ręką ani nogą ani nawet czytać co u Was
dobrze chociaż, że gorączki nie mam, bo sprawdzam jak nawiedzona co 15 minut, więc mam nadzieję, że męczę się tylko ja, a maluch nie
ściskam Was mocno, jak dojdę do siebie to się odezwę
jutro mam wizytę u ginki więc będę wiedziała co tam słychać u maluchamiodek czosnek i cytrynka
czekamy na wiesci jutroTamka lubi tę wiadomość