My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem kochana i bardzo cenie to przyjazn i caly czas możemy na siebie liczyc choć ona jest jeszcze starsza niz mojej mamay jak widać wiek niczemu nie przeszkadza
Arienna lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
kiedyś wyczytałam gdzieś takie mądre zdanie:
wiek to stan umysłuja znów mam przyjaciółkę 6 lat młodsza ode mnie i jest mega dojrzałą osobą :)czasami mam wrażenie że jest starsza ode mnie
Johnam lubi tę wiadomość
-
Johnam wrote:oj nie wiem gdzie ona ja kupila
po wypłacie kupię
znalazłam tez na chomiku tego samego autora, księgę magii i zaklęć ściągnęłam i oczywiście będę czytać
Johnam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miałam właśnie napisać, że wiek często nie ma nic do rzeczy.. sama mam taką koleżankę - starszą ode mnie o 5 lat, z którą mi się kontakt "rozluźnił" na 6 długich lat (poznałyśmy się w Stanach, w ciągu godziny i pogawędki zdałyśmy sobie sprawę, że chcemy razem zamieszkać, razem pojechałyśmy na Hawaje i do Meksyku), spędziłyśmy ze sobą rok..później zjechałyśmy do Polski i nasze drogi się "rozeszły"..niedawno zadzwoniłam do niej, bo czułam potrzebę - rozmawiałyśmy 6h! czułam jakbym z nią rozmawiała wczoraj.. to takie cudowne uczucie..
Ariena, wysłałam ci zaproszenie, bo mam do Ciebie "romans"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 16:13
Johnam, momo1009 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:miałam właśnie napisać, że wiek często nie ma nic do rzeczy.. sama mam taką koleżankę - starszą ode mnie o 5 lat, z którą mi się kontakt "rozluźnił" na 6 długich lat (poznałyśmy się w Stanach, w ciągu godziny i pogawędki zdałyśmy sobie sprawę, że chcemy razem zamieszkać, razem pojechałyśmy na Hawaje i do Meksyku), spędziłyśmy ze sobą rok..później zjechałyśmy do Polski i nasze drogi się "rozeszły"..niedawno zadzwoniłam do niej, bo czułam potrzebę - rozmawiałyśmy 6h! czułam jakbym z nią rozmawiała wczoraj.. to takie cudowne uczucie..
super tak odnowić znajomości Konwalianko to ty taka swiatowa jesteś fajnie bo pewnie dużo widzialas;-0konwalianka lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
A co u Nieukowej - gdzie się podziewasz złotko?
Johnam, na studiach wyjeżdżałam do pracy i zwiedzać.. w Stany tak "wsiąkłam", że chciałam tam zamieszkać, zapisałam się na kolejne studia, nagrałam pracę, wróciłam do Polski tylko się obronić..ale dałam się "złapać" mojemu mężowi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Hej Malenqa jak dzisiejsze upuszczanie krwi
?
kochanie dzisiaj już miałam wyniki...i do bani...nic się nie poprawiły, a nawet spadływ moczu też nie za ciekawie
a glukoza - da się przeżyć, najgorzej się siedzi i czeka 2h....
w poniedziałek mam diabetologa, bo na czczo było 76, po godzinie 122, a po dwóch 120, więc jest nietolerancja węglowodanów....nie spada tak jak powinno i dostałam wiadomość, że mam się stawić w poniedziałek....
gina mam dopiero na 20.10
ech jak nie urok......
boszzzzzzzzzzzzzzzz kiedy to zleciało, że u Ciebie 23tydzień? -
No Malenqa między nami tylko 3 tygodnie różnicy
a co do wyników to nie masz jakichś tragicznych tych z cukru pewnie będzie kazał ułożyć dietkę, tak to już jest z tymi wynikami że raz lepiej raz gorzej, dasz radę
Będę musiała na moje badania zabrać coś ze sobą do czytania albo słuchania bo 2h to masakra wysiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 16:32