My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna wrote:powiedz mamie że szalenie zazdroszczę umiejętności wyczuwania aury
kochana bo czarownice są bardzo wierzące
To chyba wiedźmyMam znajomą, która różna ciekawe rzeczy w tej kwestii robi i nawet umówiłam się z nią że razem na jakieś spotkanie pojedziemy z okazji równonocy ale nie wiem dokładnie kiedy to chyba jakoś na wiosnę. No i ona mówi że czarownice to są w bajkach a w realu to wiedźmy.
Arienna lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:ależ ja sobie zdaję sprawę że będę miała okres
tylko grupa słodkich szalonych kibiców domaga się testowania, ale żeby nie było w sumie mają racje bo przynajmniej będę spokojna i nie będę się łudzić, a ze test kosztował 7 zł to jakoś to przeżyję
kochana a co to była za test że kosztował 80 zł?
Clearblue
z tym ze ja jeste za granica to i ceny sa 2x takie .
http://www.apo-discounter.pl/clearblue-cyfrowy-test-ciowy-p-2154.html?XTCsid=f6be70514a6dbea54f8deccd2875e261 -
Arienna wrote:ależ ja sobie zdaję sprawę że będę miała okres
tylko grupa słodkich szalonych kibiców domaga się testowania, ale żeby nie było w sumie mają racje bo przynajmniej będę spokojna i nie będę się łudzić, a ze test kosztował 7 zł to jakoś to przeżyję
kochana a co to była za test że kosztował 80 zł? -
Anuśka wrote:Chyba takie tam u Cati ceny mają
dokladnie , tu nie ma testow za 2 zl ... a troche szkoda bo jednak to dobra sprawa tu zwyklych plytkowych nie zamawiaja w aptekach sa tylko te elektroniczne dlatego idzie do mnie paczka z pl z testami i ov testami. bo bym zbankrutowala.. o ile dojda do mnie 11 -
Anuśka wrote:To chyba wiedźmy
Mam znajomą, która różna ciekawe rzeczy w tej kwestii robi i nawet umówiłam się z nią że razem na jakieś spotkanie pojedziemy z okazji równonocy ale nie wiem dokładnie kiedy to chyba jakoś na wiosnę. No i ona mówi że czarownice to są w bajkach a w realu to wiedźmy.
a równonoc rzeczywiście była we wrześniu, ale w grudniu będzie przesilenietez można się spotkać a jeszcze wcześnie 31 październik
przez media nazywany Halloweenem
a przez wtajemniczonych świętem Samhain
też świetna okazja no i kolejne okazje to bliskie kobietom każde pełnie księżyca.... ale to długi temat
a obchodzenie poszczególnych świąt zależy od tego jaką ścieżką dana wiedźma podąża.... ale to w sumie lepiej może Ci naświetlić znajoma
-
witam dziewczyny mam tylko chwilke wiec sprobuje was nadrobić i mam pytanko o przyjaciółki i zbieranie punktów ja punktów nie potrzebuje i jeszcze nie mam przyjaciółek wiec jak mogę ktorejs w ten sposób pomuc to się polecam ale nie wiem czy to ja musze zaprosić czy to ktoś musi mnie zaprosić gdzies na ktoryms forum czytałam o tym ale nie pamiętam jak to było i teraz tak mi się o tym przypomniało jak o tym pisalyscie*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Johnam wrote:witam dziewczyny mam tylko chwilke wiec sprobuje was nadrobić i mam pytanko o przyjaciółki i zbieranie punktów ja punktów nie potrzebuje i jeszcze nie mam przyjaciółek wiec jak mogę ktorejs w ten sposób pomuc to się polecam ale nie wiem czy to ja musze zaprosić czy to ktoś musi mnie zaprosić gdzies na ktoryms forum czytałam o tym ale nie pamiętam jak to było i teraz tak mi się o tym przypomniało jak o tym pisalyscie
poki co kupilam na 3 miesiace tu abonament , jesli chodzi o punkty to tez nie sa mi potrzebne do niczego.
-
widze ze mamay tematy o magii mam przyjaciolke co czary odprawia i nawet dostałam od niej ksiazke o białej magii jest tam dużo ciekawych rytuałów ale nie zglebilam tego bardziej
Arienna lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
ja wykupiłam na probe
i przekonalam sie ze to bardzo przydatne wiec pewnie tez wykupie na rok tylko niech ten abonament mi sie skonczy !
Johnam mnie tez nie wtajemniczylyJohnam lubi tę wiadomość
-
Johnam wrote:widze ze mamay tematy o magii mam przyjaciolke co czary odprawia i nawet dostałam od niej ksiazke o białej magii jest tam dużo ciekawych rytuałów ale nie zglebilam tego bardziej
rytuały to my kobiety odprawiamy codziennie nawet o tym nie wiedząc.... któraż matka nie dmuchała na bolące kolano płaczącego dziecka mówiąc: już nie bolimagia w czystej postaci :)albo całując męża przed podróżną mówiąc: jedź ostrożnie :)magia w czystej postaci
-
Anusia
powaliłaś mnie na łopatki tym pomysłem z kupą
Rozegrałam całą scenę w głowie i już samo to daje satysfakcję.. a jak się przy tym uśmiałam!
Psotka - cudowne wieści, a sposób w jaki nam opisałaś tą scenę sprawił, ze mi się też przed chwilą oczka zamgliły
Arienka, Freja - super poznać osoby o tak ciekawej pasji. Muszę przyznac, ze tematyka mi obca(póki co?), ale miło się Was czyta
Fraja - daj znać co z córcią. Trzymam kciuki
Zemra - tak jak dziewczyny pisały, bardzo dobrze się twój mąż zachował. A na chamstwo recepty ni ma <bezradny>*
* - <bezradny> - to też z GGWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:54
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
cati wrote:ja wykupiłam na probe
i przekonalam sie ze to bardzo przydatne wiec pewnie tez wykupie na rok tylko niech ten abonament mi sie skonczy !
Johnam mnie tez nie wtajemniczyly
a to pewnie przez to ze my tu tak naprawdę nowe jesteśmy a dziewczyny to już się długo znaja ale glowa do góry za chwilke zaprosze cie do przyjaciółek*************Gang18+**************
Johnam wrote:tak tak o tym wiem i tez mam takie rozne zabobony jak to niektórzy mowia mnie chodziło o wgłębieniu się w to wszystko nie znam bigin i tak dalej
Johnam lubi tę wiadomość
-
Freja mam nadzieje ze córka jednak bez gipsu wyjdzie
Psotka super czytac takie wieści
Zmera mądrego masz meza a debilem się nie przejmuj bo nie warto
Anuska mój maly sąsiad zrobil tak drugiemu ale był hałas na klatce schodowej i wielka afera
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia