Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    powiedz mamie że szalenie zazdroszczę umiejętności wyczuwania aury

kochana bo czarownice są bardzo wierzące :)

To chyba wiedźmy :) Mam znajomą, która różna ciekawe rzeczy w tej kwestii robi i nawet umówiłam się z nią że razem na jakieś spotkanie pojedziemy z okazji równonocy ale nie wiem dokładnie kiedy to chyba jakoś na wiosnę. No i ona mówi że czarownice to są w bajkach a w realu to wiedźmy.

Arienna lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ależ ja sobie zdaję sprawę że będę miała okres :P tylko grupa słodkich szalonych kibiców domaga się testowania, ale żeby nie było w sumie mają racje bo przynajmniej będę spokojna i nie będę się łudzić, a ze test kosztował 7 zł to jakoś to przeżyję :P

kochana a co to była za test że kosztował 80 zł?

Clearblue
    z tym ze ja jeste za granica to i ceny sa 2x takie .
    http://www.apo-discounter.pl/clearblue-cyfrowy-test-ciowy-p-2154.html?XTCsid=f6be70514a6dbea54f8deccd2875e261

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ależ ja sobie zdaję sprawę że będę miała okres :P tylko grupa słodkich szalonych kibiców domaga się testowania, ale żeby nie było w sumie mają racje bo przynajmniej będę spokojna i nie będę się łudzić, a ze test kosztował 7 zł to jakoś to przeżyję :P

kochana a co to była za test że kosztował 80 zł?
    Chyba takie tam u Cati ceny mają :/

• cati Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Chyba takie tam u Cati ceny mają :/

dokladnie , tu nie ma testow za 2 zl ... a troche szkoda bo jednak to dobra sprawa tu zwyklych plytkowych nie zamawiaja w aptekach sa tylko te elektroniczne dlatego idzie do mnie paczka z pl z testami i ov testami. bo bym zbankrutowala.. o ile dojda do mnie 11 :/

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    To chyba wiedźmy :) Mam znajomą, która różna ciekawe rzeczy w tej kwestii robi i nawet umówiłam się z nią że razem na jakieś spotkanie pojedziemy z okazji równonocy ale nie wiem dokładnie kiedy to chyba jakoś na wiosnę. No i ona mówi że czarownice to są w bajkach a w realu to wiedźmy.
    dokładnie bo wiedźma to kobiet posiadająca wiedzę :)

a równonoc rzeczywiście była we wrześniu, ale w grudniu będzie przesilenie ;) tez można się spotkać a jeszcze wcześnie 31 październik :) przez media nazywany Halloweenem :P a przez wtajemniczonych świętem Samhain ;) też świetna okazja no i kolejne okazje to bliskie kobietom każde pełnie księżyca.... ale to długi temat :P a obchodzenie poszczególnych świąt zależy od tego jaką ścieżką dana wiedźma podąża.... ale to w sumie lepiej może Ci naświetlić znajoma :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Clearblue
    z tym ze ja jeste za granica to i ceny sa 2x takie
    a to wszystko jasne :)

ewebii4.png
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny mam tylko chwilke wiec sprobuje was nadrobić i mam pytanko o przyjaciółki i zbieranie punktów ja punktów nie potrzebuje i jeszcze nie mam przyjaciółek wiec jak mogę ktorejs w ten sposób pomuc to się polecam ale nie wiem czy to ja musze zaprosić czy to ktoś musi mnie zaprosić gdzies na ktoryms forum czytałam o tym ale nie pamiętam jak to było i teraz tak mi się o tym przypomniało jak o tym pisalyscie

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • cati Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    witam dziewczyny mam tylko chwilke wiec sprobuje was nadrobić i mam pytanko o przyjaciółki i zbieranie punktów ja punktów nie potrzebuje i jeszcze nie mam przyjaciółek wiec jak mogę ktorejs w ten sposób pomuc to się polecam ale nie wiem czy to ja musze zaprosić czy to ktoś musi mnie zaprosić gdzies na ktoryms forum czytałam o tym ale nie pamiętam jak to było i teraz tak mi się o tym przypomniało jak o tym pisalyscie
    ja to kompletnie nie wiem o co chodzi z punktami ale to nie wazne :D poki co kupilam na 3 miesiace tu abonament , jesli chodzi o punkty to tez nie sa mi potrzebne do niczego.

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze mamay tematy o magii mam przyjaciolke co czary odprawia i nawet dostałam od niej ksiazke o białej magii jest tam dużo ciekawych rytuałów ale nie zglebilam tego bardziej

Arienna lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wykupiłam na rok bo pewnie się przyda na dluzej

cati lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Lamam wysłałam ci zapke na fb przyjmij :p to cię do ganga wciągnę :D

ej a cóż to za tajne spotkania o których nie wiem a ja tez chce należeć

• cati Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wykupiłam na probe :) i przekonalam sie ze to bardzo przydatne wiec pewnie tez wykupie na rok tylko niech ten abonament mi sie skonczy !:)

Johnam mnie tez nie wtajemniczyly :D

Johnam lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    widze ze mamay tematy o magii mam przyjaciolke co czary odprawia i nawet dostałam od niej ksiazke o białej magii jest tam dużo ciekawych rytuałów ale nie zglebilam tego bardziej
    podasz tytuł? :P

rytuały to my kobiety odprawiamy codziennie nawet o tym nie wiedząc.... któraż matka nie dmuchała na bolące kolano płaczącego dziecka mówiąc: już nie boli :) magia w czystej postaci :)albo całując męża przed podróżną mówiąc: jedź ostrożnie :)magia w czystej postaci :)

ewebii4.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia :D powaliłaś mnie na łopatki tym pomysłem z kupą :D Rozegrałam całą scenę w głowie i już samo to daje satysfakcję.. a jak się przy tym uśmiałam! :D

Psotka - cudowne wieści, a sposób w jaki nam opisałaś tą scenę sprawił, ze mi się też przed chwilą oczka zamgliły :)

Arienka, Freja - super poznać osoby o tak ciekawej pasji. Muszę przyznac, ze tematyka mi obca(póki co?), ale miło się Was czyta :)

Fraja - daj znać co z córcią. Trzymam kciuki

Zemra - tak jak dziewczyny pisały, bardzo dobrze się twój mąż zachował. A na chamstwo recepty ni ma <bezradny>*

* - <bezradny> - to też z GG :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:54

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    ja wykupiłam na probe :) i przekonalam sie ze to bardzo przydatne wiec pewnie tez wykupie na rok tylko niech ten abonament mi sie skonczy !:)

Johnam mnie tez nie wtajemniczyly :D

a to pewnie przez to ze my tu tak naprawdę nowe jesteśmy a dziewczyny to już się długo znaja ale glowa do góry za chwilke zaprosze cie do przyjaciółek

• Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak o tym wiem i tez mam takie rozne zabobony jak to niektórzy mowia mnie chodzilo o wgłębieniu się w to wszystko nie znam bigin i tak dalej

• Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ksiazka to wielka ksiega białej magii Alana Abyss

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    tak tak o tym wiem i tez mam takie rozne zabobony jak to niektórzy mowia mnie chodziło o wgłębieniu się w to wszystko nie znam bigin i tak dalej
    wiem o co Ci chodzi :)jak chcesz poznać to taka przyjaciółka jaką posiadasz to czysty skarb :P

Johnam lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja mam nadzieje ze córka jednak bez gipsu wyjdzie

Psotka super czytac takie wieści

Zmera mądrego masz meza a debilem się nie przejmuj bo nie warto

Anuska mój maly sąsiad zrobil tak drugiemu ale był hałas na klatce schodowej i wielka afera

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    a ksiazka to wielka ksiega białej magii Alana Abyss
    nie znam, zaciekawiła mnie, oczywiście na chomiku niedostępna, trza będzie kupić ;)

ewebii4.png
‹‹ 2313 2314 2315 2316 2317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ