My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie do obiadku niestety jeszcze daleko, ale wczoraj zrobiłam pyszność
Makaron (najlepsze rurki, ale teraz miałam świderki) z wędzonym łososiem i śmietaną. Mniam
Wogóle wszystkim makaronom mowię mniamBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Zemra super info
trzymam kciuki za powodzenie
ja tez jestem zakochan w moejj kici i co rusz wrzucam focie ;P
ale d ziecka tak nie bede publikowac co rusz wiadomo pewnie jakies zdj wrzuceZemraa lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:U mnie do obiadku niestety jeszcze daleko, ale wczoraj zrobiłam pyszność
Makaron (najlepsze rurki, ale teraz miałam świderki) z wędzonym łososiem i śmietaną. Mniam
Wogóle wszystkim makaronom mowię mniam
Uwielbiam taki makaronmomo1009 lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Ale kiedy widząc mnie z Łatkiem powiedział "o! Wy też macie... dziecko (śmiech)", przestał dla mnie istnieć! K...a!
Wrrrr!!
Powiedziałabym mu co o nim myślę, ale doszłam do wniosku, ze tylko jego dzici na tym ucierpią słysząc to i owo o tacie, więc nie warto -
A ja wlasnie bawilam mojego siostrzenca Marcelego
mojego kochane smoczka
siostra do mnie z tekstem( wie o naszych klopotach) i mowi no siostra teraz jeszcze Marcel trzyma kciuki o rodzenstwo cioteczne wiec cekamy bo mamy kupe ciuszkow, lozeczko wozek -
Arienna wrote:Freya ? pytanie za sto punktów:P czemu Freya? jak nie chcesz pisać na forum to proszę na priv, chyba ze nie chcesz napisać wcale to zrozumiem
z ciekawości pytam bo Freya to jedno z moich ulubionych wcieleń Boginia ze to wcielenie odpowiada za płodność i macierzyństwo....
po za tym brzmi tak niesamowicie magicznie że samo wypowiedzenie tego imienia napełnia ciepłem
ups wydało siękolejne oblicze Arienki odsłonięte
co do Freji to bliskie mi są te klimaty, interesuję się odtwórstwem i żywą historią. Choć zarówno temat Słowian jak i Skandynawów minie interesuje. Generanie wczesne średnioweiecze - właśnie zajadam zresztą "breję" wg przepisu z rekonstrukcji - mniam
Zazdroszczę koleżankom które na północ pojechały, my póki co planujemy ale to trochę od bąbla przyszłego zależy, strasznie bym chciała zobaczyć tę część świata - może się uda
A co do Mgieł Avalonu to polecam - choć zupełnie inne klimaty (moja ulubiona Morgana - przedstawia piękną kompilację dwóch religii) no i ostatni hit - serial o wikingach - ciekawa jest postać mnicha, który zaczyna widzieć podobieństwa w praktykach religijnych "pogan" i chrześcijan
ale żem się uzewnętrzniła, a co ! dziś @@@@ to można sobie pofolgowaćArienna, Anuśka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny cycki mi płona.. ja pierdziele..co jakis cza smam takie uderzenia goraca i koncentruja mi sie na cycach ;/
-
newsy z ostatniej chwili - młoda nogę w szkole skręciła - czeka nas wypad na pogotowie ;(
mam nadzieję ze młody z małżem sie na miecze dziś nie poobijają - przy codziennych ćwiczeniach z fechtunku ( swoją drogą to super sposób na pozbawienie przedszkolaka nadmiaru energii - oczywiście miecz drewniany)
-
Ania_84 wrote:dziewczyny cycki mi płona.. ja pierdziele..co jakis cza smam takie uderzenia goraca i koncentruja mi sie na cycach ;/
niezłe :cycki mi płoną
jak filmie takim jednym - cycki se usmaż
tak mi się przypomniało
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Freja wrote:Cześć Arienka - w przerwie obiadowej próbuję was nadrobić ale to nie wykonalne, doszłam do latających kotów z biegunką i się do łez uśmiałam
co do Freji to bliskie mi są te klimaty, interesuję się odtwórstwem i żywą historią. Choć zarówno temat Słowian jak i Skandynawów minie interesuje. Generanie wczesne średnioweiecze - właśnie zajadam zresztą "breję" wg przepisu z rekonstrukcji - mniam
Zazdroszczę koleżankom które na północ pojechały, my póki co planujemy ale to trochę od bąbla przyszłego zależy, strasznie bym chciała zobaczyć tę część świata - może się uda
A co do Mgieł Avalonu to polecam - choć zupełnie inne klimaty (moja ulubiona Morgana - przedstawia piękną kompilację dwóch religii) no i ostatni hit - serial o wikingach - ciekawa jest postać mnicha, który zaczyna widzieć podobieństwa w praktykach religijnych "pogan" i chrześcijan
ale żem się uzewnętrzniła, a co ! dziś @@@@ to można sobie pofolgować
zazdroszczę klimatów bractwazawsze mi się marzyło, nigdy nie było czasu by się temu poświęcić
potem pojawił się małż który tych klimatów nie czuje (on raczej klimaty militarne) i tak zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:27
-
w bractwie nie jesteśmy, ale jeździmy, podpatrujemy, czytamy, sami testujemy - ot np. mąż ostatnio palenisko kowalskie sobie po godzinach szykuje
Arienna lubi tę wiadomość
-
Freja wrote:niezłe :cycki mi płoną
jak filmie takim jednym - cycki se usmaż
tak mi się przypomniało -
Ja niestety również miałam do czynienia z takimi hamami i baranami !! ostatnio mój emek opowiadał m,ze w pracy musiał wypełnić jakaś tam deklaracje do socjalu i tam było ile dzieci itp.I mój w te pole 0 (niestety) a jego kolega z uśmieszkiem ,że jak to tyle lat poślubię a my nic ,że jak mój nie daje rady to on chętnie pomoże...itp. Mój emek na to ,że owszem ma dzieci i to nie jedno ..ale na cmentarzu...Podobno mina kolegi bezcenna, później 2 dni przepraszał mojego .Mam tylko nadzieję,że drugim razem się zastanowi nim walnie do kogoś taki tekst.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 14:30
-
Hej kochane, ja znowu zapieprz w pracy, ale teeaz przysiadlam i nadrobilam bo mi sie w głowie zaczęło kręcić. To chyba nnerwy.z mężem nadal cisza -smsy wymieniamy, krótkie ma konkretne tematy. Ale wasze latające koty z biegunka poprawiły mi humor
. Co do tematyki boskiej, to moze macie jakąś fajna książkę na ten temat? Już kilkakrotnie jak wpadłam na ten trop przy beletrystyce chciałam zgłębić temat ale jakoś nie wyszło.
******************************GANG18+*****************************