My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:Laseczki nie mam czasu Was nadrobić teraz, chciałam tylko zameldować że moja @ wczoraj po południu sobie poszła w siną dal, a wiem ze kilka z Was wypatruje jej z utęsknieniem, wiec łapcie ją tam gdzieś po drodze
lecę dalej pracować. Wczoraj udawałam, dziś trzeba nadrobić.
-
Hejka kochane
Dzisiaj w końcu czwartek
Koty koty koty kocham kotymoje dwa akurat leżą ze mną właśnie
Anastazja tulę mocno, wiem jak ciężkie są takie sytuacje, sama niestety też to przeszłam i to pytania wszystkich naokoło, urodziłaś już i jak dzidzia, a byłam przecież już w wysokiej ciąży na finiszu, wiem jak to boli, trzymaj się
Mnie dzisiaj pierwszy raz maluszek obudził w nocy kopniakami, cwaniaczek rośnie i nabiera siły
Ja dzisiaj robię na obiadokolację łososia zapiekanego z ziemniaczkami i mozzarellamiał być ze szpinakiem ale mi szpinak wykupili
konwalianka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka kochane
Dzisiaj w końcu czwartek
Koty koty koty kocham kotymoje dwa akurat leżą ze mną właśnie
Anastazja tulę mocno, wiem jak ciężkie są takie sytuacje, sama niestety też to przeszłam i to pytania wszystkich naokoło, urodziłaś już i jak dzidzia, a byłam przecież już w wysokiej ciąży na finiszu, wiem jak to boli, trzymaj się
Mnie dzisiaj pierwszy raz maluszek obudził w nocy kopniakami, cwaniaczek rośnie i nabiera siły
Ja dzisiaj robię na obiadokolację łososia zapiekanego z ziemniaczkami i mozzarellamiał być ze szpinakiem ale mi szpinak wykupili
zeby tak mame kopac?no no.
niech zdrowy rosniejustta, Johnam lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Konwalijko woj śląskie
ja też mieszkałam na śląsku a nigdy byś nie powiedziała, że Cz-wa to woj.śląskie.. napisz mi na priv jeśli to nie tajemnica -
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:No nie żartuj sobie... wracaaaaj
Wrócę, wrócę i pamiętam o Was..
Nie mam czasu jednak ani czytać więc co się będę wypowiadać..
A u mnie nieciekawe nastroje i pewien poważny problem to co Wam smęcić będę...
Najpóźniej w weeekend będę obecna i nadrobie zaległosci ;*****
Trzymajcie się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:10
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Siedzę w pracy i ogarnia mnie smutek... gdzie moja @ się podziała????Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnycati wrote:musiala bym zyc wiecznie... bo znalezienie jego mogla by troche potrfac...
A to już nie mój kłopot.
Co do filmików, zdjęć FB i tego typu rzeczy - ja wychodzę z prostego założenia: jak nie chcę to nie oglądam (i dlatego nie mam konta). Jestem zdrowsza i mniej zołzowata. Czego i wszystkim życzę
.