My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
przyjechał pan od mebli ...
wszedł do domu i mówi do mnie, pani małgosia jak dzidziuś? a ja w szoku, skąd Pan wiedział? Mąż ostatnio na spotkaniu się wygadał... Eh i musiałam się tłumaczyć że maleństwo nas opuściło....Przepraszał za tak niezręczną sytuację... No ale mi smutno teraz
-
marnut wrote:No nic, będziemy sobie tkwić na forum do wiosny. Może bocian coś upuści jak przyleci
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:przyjechał pan od mebli ...
wszedł do domu i mówi do mnie, pani małgosia jak dzidziuś? a ja w szoku, skąd Pan wiedział? Mąż ostatnio na spotkaniu się wygadał... Eh i musiałam się tłumaczyć że maleństwo nas opuściło....Przepraszał za tak niezręczną sytuację... No ale mi smutno teraz
tulam
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
tulam kochanaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to rzygam tecza jak widze na fb - 1000 zdjec synka/córki jakiejs kolezanki , pomijam fakt ze ja rozumiem ze ona kocha swoje dzieci i t.d..
ale zdjecia o "Kubus zrobil pierwsza kupke" o kubus sie bawi , etc...
a pod spodem 100 fanek o jaki slodki bombel o ale anioleczek itd...
czy robie sie zołzą ? -
weźcie nie piszcie już o % bo aż mi ślinka cieknie.. jak się nie może, to bardziej się chce... uwielbiam mohito, pinacoladę, wina wytrwawne i piwa.. wycieram właśnie ślinotok z podłogi..
no i nie ma ukrywania serduszek - co to za nowa moda, ja się pytam?
przykro mi Ana
cati, ja też tak uważam..owszem wrzucam zdjęcia synka, ale bez przesady..udostępniam je tylko określonym osobom i w określonych okolicznościach.. a czy jesteś zołzą - hmm:P:P:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:03
-
Wlasnie w takich momentach jest najciezej ... tule razem z reszta bardzo mocno.
najwazniejsze to sie nie poddawajAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:ja mam czasami wrażenie że mnie upuścił, kilkakrotnie na głowę.... a mojego męża to już na 100% i to ze sporej wysokości
Chyba większość ma swoim bocianom coś do zarzucenia...Może jakiś zbiorowy pozew za uchybienia w transporcie? Ja chcę mojego pozwać za to, że nie zrzucił mnie np. w Pałacu Buckingham.
Arienna, Tamka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:weźcie nie piszcie już o % bo aż mi ślinka cieknie.. jak się nie może, to bardziej się chce... uwielbiam mohito, pinacoladę, wina wytrwawne i piwa.. wycieram właśnie ślinotok z podłogi..
no i nie ma ukrywania serduszek - co to za nowa moda, ja się pytam?przyjdzie zima to bedzie bardzo duzzzzzo serduszek
bo komu sie bedzie chcialo wytykac nos na mróz -
cati wrote:ja to rzygam tecza jak widze na fb - 1000 zdjec synka/córki jakiejs kolezanki , pomijam fakt ze ja rozumiem ze ona kocha swoje dzieci i t.d..
czy robie sie zołzą ?
nie , mam tak samo -
nick nieaktualnycati wrote:ja to rzygam tecza jak widze na fb - 1000 zdjec synka/córki jakiejs kolezanki , pomijam fakt ze ja rozumiem ze ona kocha swoje dzieci i t.d..
czy robie sie zołzą ?
Tak.
(PS Nie mam fajsbuka, instagramu, nk czy innych) -
cati wrote:to nie moda
przyjdzie zima to bedzie bardzo duzzzzzo serduszek
bo komu sie bedzie chcialo wytykac nos na mróz
nie ma prądu, nie ma neta, nie ma ogrzewania, nie ma tv..idealnie.. -
marnut wrote:Chyba większość ma swoim bocianom coś do zarzucenia...Może jakiś zbiorowy pozew za uchybienia w transporcie? Ja chcę mojego pozwać za to, że nie zrzucił mnie np. w Pałacu Buckingham.
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Anastazja, przytulam mocno
Cati,ja mam na fejsie same zdjęcia psatez podpadam?
Mam wrażenie ze od smarkania robią mi się hemoroidy!
A ja kotaw galerii ma okl. 20 zdjec ja mam bzika na jej punkcie mimo ze mnie olewa cieplym moczem.
z tym ze na komputerze zdjec mam ok. 3 tysiecyTamka lubi tę wiadomość
-
jeziu, zrobiłam tabatę..znowu nie będę mogła chodzic przez dwa dni i będę stękać.. mam nadzieję tylko, że nextowi nie zaszkodzi..
co macie na obiad?
u mnie dziś burakowa z ziemniakami a na 2-gie mielone z kasza gryczaną i brokułem.. przy teściu trzeba się wykazać.. inaczej bym 2 dni jadła burakową :)uwielbiam