My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem!
Wszystko ok! Maluszkowi serce pika, ma glowke, dwie nozki i dwie raczkiI sobie pofikal i sie pokrecil
Naczekalam sie okropnie! Ale w gabinecie juz szybko poszlo. Najpier pytanie jak sie czuje. Wiec mowie, ze az za dobrze a ona sie pyta czy czuje sie jeszcze ciazowo. Wiec jej mowie ze nie bardzo i wlasnie to mnie troche martwi. Powiedziala, ze w takim razie od razu badanie zrobimy.
Najpierw pomacala brzuch i powiedziala, ze napewno cos jest w srodku bo ona to czuje i ze mam juz typowe zmiany w tej czesci ciala, ze ona ma doswiadczenie i widzi to! Wiec nikt mi juz nie wmowi, ze brzuch to dopiero od 6go miesiaca wychodzi! A potem przylozyla glowice i od razu bylo widac ze ktos tam mieszka
Normalnie az mi lzy pociekly (mojemu mezowi tez. To dosc ciekawe, bo ja nei jestem beksa i w sumie to nawet nei czulam tego, ze chce mi sie plakac tylko poczulam ze mi lzy z oczu leca
. Chyba nawet nie tyle ze szczescia co z przejecia ze to tak niesmaowite, ze to taki cud, ze we mnei maly czlowieczek naprawde rosnie
Nastepna wizyta za miesiac a usg prenatalne (narzady) dopeiro w 20tc.Tamka, konwalianka, Czarnula87, Arienna, Ania_84, momo1009, Johnam, LaRa, Biedroneczka83, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooj dziewczynki, dogadałybyście się z moją mamą.. ona ogólnie, to taka "czarownica, która wyczuwa aury i wogóle", nie zgłębia tego, ale też nie odcina się.. jst masażystką i zielarką (skończyła takie studium), ma wszelką wiedzę teoretyczną i ogólnie przeczytała b. dużo na te tematy..a wiecie, że na Górze Ślęży odczynia się wg. starych zwyczajów/ pogańskich swoją drogą chrzty? tzn. można to zrobić.. tam ogólnie panuje "inna aura". Ale moja mama mimo wszystko mocno wierzy w Boga i niekoniecznie jedne wierzenia wykluczają inne..
Zemmra - wow, ale koleś..a mąż dobrze powiedział!
Kotka - super! cieszę się
Olga - witajWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:02
Zemraa, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz obiad u mnie więc znów nie mam chwilki dla Was
Później chcę na cmentarz wyskoczyć aj a ja jjjjjj
Co za ciemny i smutny dzień.
Jak wrócę z cmentarza, to prysznic i do prac domowych
Łeeeee...wszystko mnie dziś wkurza.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Czarnula87 wrote::* :] widziałąś jakie buziaki ci wieczorową pora przesyłałam?
Lamama - przesylam promyki z norwegiips. relaksujacy prysznic dobrze dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:05
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Co do tematyki boskiej, to moze macie jakąś fajna książkę na ten temat? Już kilkakrotnie jak wpadłam na ten trop przy beletrystyce chciałam zgłębić temat ale jakoś nie wyszło.
co do kultu Bogini to polecam wcześniej wymieniony film: Mgły Avalonu - film o królu Arturze aleeeeeeeeee daje do myślenia
żeby nie było żem gołosłowna- kupiłam test , i jutro na niego nalejęCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:ooj dziewczynki, dogadałybyście się z moją mamą.. ona ogólnie, to taka "czarownica, która wyczuwa aury i wogóle", nie zgłębia tego, ale też nie odcina się.. jst masażystką i zielarką (skończyła takie studium), ma wszelką wiedzę teoretyczną i ogólnie przeczytała b. dużo na te tematy..a wiecie, że na Górze Ślęży odczynia się wg. starych zwyczajów/ pogańskich swoją drogą chrzty? tzn. można to zrobić.. tam ogólnie panuje "inna aura". Ale moja mama mimo wszystko mocno wierzy w Boga i niekoniecznie jedne wierzenia wykluczają inne..
kochana bo czarownice są bardzo wierzącekonwalianka lubi tę wiadomość
-
Kochane - zmykam na to pogotowie z młodą - pewnie się na gipsie skończy, zobaczymy
pozdrawiam i pewnie do jutra bo nie wiem o której wieczorekiem do domu się dotoczymy
papatki -
Arienna wrote:a dokładniej co Cie kochana interesuje? jakaś konkretna religia? najsampierw bym polecała mitologię ale naszą rodzimą, potem skandynawską, potem celtycką ( w sumie kolejność nieistotna)
co do kultu Bogini to polecam wcześniej wymieniony film: Mgły Avalonu - film o królu Arturze aleeeeeeeeee daje do myślenia
żeby nie było żem gołosłowna- kupiłam test , i jutro na niego naleję
Bardzo lubie ten film, Mgly Avalonu
Ja kiedys chcialam sie do bractwa zapisac ale cos nei wyszlo, zaluje. Za to jezdzilam (nawet w tym roku znowu mialam sie wybrac ale z pewnych wzgledow nei dotarlam) na konwent fantasy, no ale to troche inna bajka (doslownie;) niz bractwa odtworcze -
Biedroneczka83 wrote:http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4510232739.html
polecam
Arienna - ja mialam plamienia 1 dnia i drugiego z rana poszlam po test wydalam sporo kasy bo praawie 80 zlwrocilam z zakupow i okres misie rozbujal na calego i zaczelam plakac majac w reku ten glupi test
ehh
-
ależ ja sobie zdaję sprawę że będę miała okres
tylko grupa słodkich szalonych kibiców domaga się testowania, ale żeby nie było w sumie mają racje bo przynajmniej będę spokojna i nie będę się łudzić, a ze test kosztował 7 zł to jakoś to przeżyję
kochana a co to była za test że kosztował 80 zł? -
Arienna wrote:hehe powiem Wam jak na GG się kiedyś pisało
Z/W
Dzięki za podpowiedzi Szymon mi się zawsze podobałMuszę tylko małża jakoś przekonać...
Freja jak trafisz gdzieś hodowlę Jormungand-ów to daj znaćSpore zwierzątko ale też bym chętnie na podwórko puściła
Żaden intruz by nie wszedł
Momo na hama mam pomysł... Bierzesz kupę po łatku zawijasz w gazetę, podpalasz mu pod drzwiami, pukasz lub dzwonisz i uciekasz. Gość otwiera drzwi, widzi płonący kawałek papieru i co robi??? Gasi ciapciem... A tam niespodzianka
Kotka bardzo się cieszę że wszystko okOby tak dalej
Arienna, Zemraa, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość