My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Asiulaprzykro mi....buziaki
a ja nie spałam pół nocy, bo chyba zaczynam "schizować", maleńka od czwartku mało się rusza, a czasem wcale, i w nocy próbowałam ją zmobilizować i nici...
humor mi pada
a do tego ten ból z lewej strony
Groszku ale lody możesz do woli jeść...I po wczorajszym pudełku prawie puściłam pawia
Malenq nie stresuj się Kosia będzie się trochę mniej ruszała bo jest coraz większa a miejsca malutko. Ja też tak schizowałam, pamiętamPołożna mi wytłumaczyła że taki większy płód większość czasu już normalnie śpi, więc jest ok
Martwić się trzeba jeśli przez ok 2 dni nie poczujesz żadnego ruchu. Jakoś tak mi tłumaczyli. Jeśli czujesz się nie pewnie to dzwoń do gina on Cię uspokoi
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No to szerokości
I miłego pobytu w stolicy
.
Cati - no tak mi się z pogodą nie poukładało w Norwegii, ale spełniłam swoje marzenie: zwiedziłam ten kraj. Jest absolutnie piękny, a już Lofoty są zachwycające. Przeprowadziłabym się tam gdyby nie ta pogoda, ja bez słońca nie żyję. A czytałam sobie później, że Norwegowie nawet się jakimiś specjalnymi lampami naświetlają, żeby w depresję nie wpaść z powodu braku słońca
, nie wiem ile w tym prawdy.
Czarnula - to jest uzależnienie, żeby przed trasą tu jeszcze wdeptywać.
Anuśka - oprócz lodów pewnie możesz jeszcze zjeść...lody! Waniliowe, bakaliowe, tiramisu, czekoladowe, truskawkowe, miętowe...no wybierać-przebierać. Też by mnie mdliło. Nie możesz zjeść np. przestudzonego rozgotowanego ryżu z jakimś sosem? Kleiku? Jogurtu? Purre (czy jak się to pisze)? Możesz poprawić ssaniem kostki lodu, żeby nie było, że lodów nie ruszyłaś
.
Konwalianka - kuruj się, żeby nic Ci tam dziecia nie podtruwało. Mój znowu kaszle (we wtorek odstawiłam antybiotyk), ja kaszlę i gardło mnie boli, córka ma katar. Rewelacja.
Malenq - a zjadłaś górę słodyczy na obudzenie Kostki? Moim maluchom to czasem pomagało. Pamiętam też, że w dość zaawansowanej ciąży zgłosiłam się na SOR, bo nie czułam ruchów i pielęgniarka położyła mnie na kozetce po czym zaczęła szturchać brzuch na prawo i lewo jak worek kartofli, co spotkało się z dezaprobatą dziecka w postaci kilku mocnych kopniaków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:26
Ania_84, Anuśka, Malenq, konwalianka, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Anuśka - oprócz lodów pewnie możesz jeszcze zjeść...lody! Waniliowe, bakaliowe, tiramisu, czekoladowe, truskawkowe, miętowe...no wybierać-przebierać
. Też by mnie mdliło. Nie możesz zjeść np. przestudzonego rozgotowanego ryżu z jakimś sosem? Kleiku? Jogurtu? Purre (czy jak się to pisze)? Możesz poprawić ssaniem kostki lodu, żeby nie było, że lodów nie ruszyłaś
.
Hi hi dzisiaj zjadłam schabowegoCałego
(jakimś cudem został z wczorajszego obiadu) Jadłam go godzinę (musiałam pilnować żeby się nie dostał na drugą stronę paszczy
), w życiu tak długo nie żułam hi hi... A jak pomyślę o lodach to już robi mi się niedobrze
Jak będę delikatnie jadła to wydaje mi się że większość normalnych pokarmów zjem
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku wiem, wiem że schizuję.....dzisiaj jeszcze się nie odezwała, jak nie zrobi tego do południa to będę dzwonić....
buuuuuuuuu a ja ostatni raz lody jadłam w lipcu
Olga to SZEROKOŚCI bez suszarek:)
Marnut ze słodyczami próbowałam, z kwaśnym też.....z tym workiem kartofli jeszcze nie hehehe ale dzięki jak tylko przetrawię śniadanie, to zrobię tak jak ta pielęgniarka.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:28
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula udanej imprezki i szerokiej drogi
Marnut ja zawsze wchodze na ovu ;P nawet jakbym miala wyjezdzac o 4bo wchdoze przez tel
noo wczoraj pouczylam uczniakow.. pozniej pojechalismy do moich rodzicowoczywiscie wrocilismy z wałówka bo moj tata jak uslyszal ze nie kupilismy sobie wedliny topolecial do sklepu i kupil prawie kg zywieckiej i lisieckiej drobiowej... chyba myslal ze corka gloduje ;P
pozniej woriclismy do odmku
maz chyba sobie wzial do serca poprzedni wieczor i moje fochy
bo siadl tylko sprawdzil samochody poleasingowe zamknal kompa ..nawet tableta nie wzialno i zaczelo sie..
nie wiem czy on czytal co ja rtu wczoraj pisalam bo tak przedluzal ze nie wiem
i cos mi sie wydaje ze to wczoraj byla owu bo tempka nagle skoczyla
teraz pije kawunie i pomalu wracam dopracyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hi hi dzisiaj zjadłam schabowego
Arienna postanowiła trzymać nas w niepewności do wieczora. Albo do poniedziałku.
Malenq - tylko mocno ją tam pod żebro, ja byłam w szoku, jak ta położna zaczęła mi brzuchem trząść. Ja tu całą ciążę delikatnie głaszczę i hołubię, a ta "raaaz" w prawo, "raaaz" w lewo i jeszcze mówi do mnie "nie ma się co pieścić, trzeba dobudzić tę śpiąca królewnę"
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:
Marnut ja zawsze wchodze na ovu ;P nawet jakbym miala wyjezdzac o 4bo wchdoze przez tel
! Jedzie dziewczyna na jakiś służbowy wyjazd, w perspektywie spanie z kolegą i cztery dziouchy "do obrobienia", stresuje się rajdem po Warszawie jako kierowca - czyli mnogość emocjonalnych doznań - a ona tu wdeptuje, żeby się pożegnać. No poczułam się...jak domownik
.
Ania_84, Malenq, konwalianka, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A sprobowalaby sie nie pozegnac
hihi
my przeciez jak domownicy
wiemy kiedy ktorawiemy jak dlugo nasi faceci moga
co jjemy., co pijemyAnuśka, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Boże Broń, żebym wiedziała...I żeby moja matka wiedziała
!
-
Hello, zaglądam z rana, żeby sprawdzić czy nowy fasol jest a tu Arience sie nie spieszy :p
Czarnulka szerokiej i spokojnej drogi
Malenq pobudz ta księżniczkęMalenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość